In this Light

Kauneusblogi

Luku 46.

11.5

11.3

11.1


Minä kyllä niin rakastan kirpputoreja. Useimmiten en löydä niiltä mitään, kuten tänään kävi, mutta aina silloin tällöin eteeni osuu jotain, mitä olen etsinyt tai en tiennyt etsineeni. Kuten tämä ihana mekko!

En tarkalleen ottaen muista, koska näin kuvia ihanasta Chloé Sevignystä pukeutuneena eläinkuosiseen mekkoon sekä cropattuun verkkatakkiin. Ja kiilakorkoihin. Mutta siitä lähtien kuva on tallentunut mieleni sopukoihin, aiheuttaen lähestulkoon pakkomielteen kyseisestä asusta! Viikko sitten kirppiskierroksella silmiini osui mekko, joka aluksi näytti aivan hirveältä, mutta aika nopeasti tajusin, että mekossa voisi olla potentiaalia omaksi eläinkuosimekokseni. Mekossa on viehättävää 40-luvun henkeä yhdistettynä 90-luvun grungeen, niin ja mainitsinko jo jotain Chloésta? Olen onnellinen kyvystäni tehdä päätöksiä tarpeen vaatiessa hyvinkin nopeasti, ilmeisesti oman tyylini tuntemus edesauttaa sen suhteen, että uskallan nähdä omituisissakin vaatteissa tulevaisuuden tehokäyttövaatteen karisman.

Enää vaan puuttuu cropattu verkkatakki, joudun luultavammin ompelemaan sen itse. Mutta mekko toimii hyvin sellaisenaankin, arvostan vaatteita joita ei erikseen tarvitse asustaa, vaan jotka ovat jo yksistään tarpeeksi mielenkiintoisia tehdäkseen asusta asun. Kylmyyden vuoksi jouduin pukemaan mekon kaveriksi parikin neuletakkia, takaa purettu neule paljastaa jälleen kerran hauskasti alla olevan vaatteen kuosin. Mutta odotan sitä päivää, jolloin voin pukea mekon pariksi sen cropatun verkkatakin!

8 Kommentit

 1. Tuon neuleen läpi kuultaa tosi nätisti!

  VastaaPoista
 2. Nätti leikkaus tossa mekossa, sopii sulle täydellisesti. Mikä on cropattu?

  VastaaPoista
 3. Oi kun söpö mekko! Kenkien kanssa ihan perrrfect:)

  VastaaPoista
 4. tais olla tää:
  http://blog.tiski.fi/2011/01/usko-jo-vol-2.html

  Siinä mun takissa ei oo taskuja, mutta huppu ois. Laitanko kuvia tulemaan?

  VastaaPoista
 5. AnneVee, niin kuultaa ja se on kyllä yks mun lempineuleistani :)

  NinaV, kiitos *punastuu* :)

  Peps, kiitos! Oon kans huomannut, että tuollalailla leikatut mekot sopii mun kropalle just eikä melkeen :) Ja cropattu on vähän sama asia, kuin napamitta. Jotenkin sekin sopii mun mittasuhteille hyvin, kun oon tällainen pätkä :)

  Aini, kiitos! Ja yllättävän hyvin mekko ja kengät sopii yhteen :)

  Prefecta, just tuo se on! Nyt on kuva tallennettuna koneellekin :D Ja laita vaan kuvia tuleen, sit kun ehdit :)

  VastaaPoista
 6. ihana, ihana mekko ja leopardia siinä toisessa muodossa, jossa se on täydellistä: pelkistetyn graafisessa! (ja se toinen on tietysti dolce & gabbanan klassinen leo...)

  sopii sulle täydellisesti!

  VastaaPoista
 7. Stellagee, kiitos! Mun on pakko myöntää, että itse kuvittelin tämän kirahvikuosiksi, siksi puhuin hyvin ylimalkaan eläinkuosista :D Olen näemmä eläinkuosisokea :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow