In this Light

Kauneusblogi

Luku 56.

b107


b106


b108


Oikeastaan parasta kaupungissa asumisessa on urbaanius, tietynlainen alakulttuureista vaikutteita imevä meininki, joka jättää leimansa ympäristöön. Rakastan ajatusta, jossa ihminen on osa ympäristöään, hengittää ja muuttaa sitä, ottaen tilan haltuunsa.

Nostan hattua hänelle, joka on keksinyt heittää vanhat skedekenkänsä sähkölinjan johtojen ylle. Viime vuonna kenkiä oli vain yksi, nyt jo kaksi paria. Aina, kun kuljen kyseisen lähiympäristössäni olevan kohdan ohitse, kuikuilen kohti taivasta ja katson sään armoilla olevia tossuja. Mutta ne ovat niin hauskat ja saavat ohikulkijan pakostakin hyvälle tuulelle! Lisää tällaista, onneksi kukaan byrokraattinen taho ei ole ehtinyt ottaa tossuja pois, mutta lupaan tehdä kansalaisvalituksen jos niin tapahtuu kaupungissa jossa katuvalot palavat keskellä kirkasta päivää!

6 Kommentit

 1. Musta on hauskoja ne erilaiset tarinat mitä on noiden sähkölinjojen päällä roikkuville kengille. Perinteisinhän on tämä, että se on merkki siitä että kulman vakidiileri on saanut uuden erän. Jotku sanovat että kenkien heittely juontaa juurensa jengisotiin: kun joku oli kuollut, heitettiin kengät muistoksi sähkölinjalle. Yleensä ovat varmaan kuitenkin skeittareiden heittelemiä, niillähän ne kengät kuluu nii nopeesti. Hauskat ne on kyllä mustakin!

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen kotikulmilla törmännyt tähän ilmiöön. Täälläkin langalla roikkuu kahdet tossut ja niitä olen koko talven seuraillut ja miettinyt, miten surulliselta ne näyttävät paksun lumikerroksen alla. Toivottavasti eivät putoa kenenkään päähän kunhan kengännauhat joskus lahoavat katki. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta siinä ei ole mitään hauskaa, että kulman paikallinen diileri ilmoittaa saaneensa myyntiin kamaa... O_o

  VastaaPoista
 4. Hihii, mulla alkoi soimaan päässä Smg "..joku oli heittänyt vanhat lenkkarit sähköjohdon päälle, tänä aamuna ne olivat kadonneet.."

  VastaaPoista
 5. Hihii, selailen tuossa Lilyn palstoja, ja törmäsin samankaltaiseen postaukseen: http://www.lily.fi/juttu/merkitty-makuuhuone#comments :)

  VastaaPoista
 6. Wikke, mä en muuten tiennytkään tuollaisista tarinoista, wow! Hauskoja ovat, ihan populaarikulttuurillisesti tarkasteltuna :D

  Unia, toivotaan että meidän molempien lähitienoiden tossujen nauhat ovat kestävää laatua eivätkä ainakaan tipahda kenenkään päähän!

  Jerkku, meitä viehättää tarinan populaarikulttuurinen ote, ei se todellisuus :)

  Rawenvawes, :D Mä en itse muista kyseistä biisiä, täytyykin joskus käydä kuuntelemassa :D

  J, täytyykin käydä lukemassa tuo juttu heti, kun nettiyhteys suostuu kunnolla toimimaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow