In this Light

Kauneusblogi

Luku 204.

101.312copy

102.312copy

103.312copy

106.312copy

104.312copy

Kuvista kiitos elämänkumppanille!

Silmämekko onkin jo päätynyt ahkeraan käyttöön. Ihan ensi töikseni pesin mekon, uudet vaatteet kannattaakin lähestulkoon aina pyöräyttää pyykkikoneen kautta, niin ainakin herkkähipiäiset välttyvät ei-toivotuilta ihoreaktioilta. Pesun ansiosta myös itse vaate pehmeni, vaikka mekon puuvilla onkin todella ryhdikästä mutta samalla niin ihanan kevyttä!

Itse olen viehättynyt mekon tietynlaiseen futuristiseen, mutta samalla niin retrohenkiseen fiilikseen. Aluksi olin tosiaankin ihastunut siihen vihreään silkkimekkoon, mutta jossain vaiheessa ihastus vaihtui tähän, eniten siitä syystä että tämän silmämekon väri sopii omiin väreihini paremmin.

Mekon leikkaus on mainio, pääntielle ommellun nauhan avulla saa säädettyä, kuinka tiukaksi yläosan haluaa! Rypyttämisen ansiosta mekon vyötärölinjakin asettuu oikealle kohdalle. Ehdin jo testata, kuinka hyvin mekko toimisi toisinpäin puettuna ja ainakin tällaiselle yläkropastaan ei-niin-naiselliselle se tuntui istuvan myös niin. Hihoja joudun muutaman sentin lyhentämään, tällä hetkellä olen joutunut kääntämään ylimenevän osuuden hihansuun sisään. Nyt vain odotan kuumeisesti kelejä, jolloin voi sanoa hyvästit mustille villasukkiksille ja toivottaa paljaat jalat sekä kesäkengät tervetulleiksi, uskoisin mekon olevan omimmillaan sellaisessa seurassa!

2 Kommentit

  1. Kyllä, sinun on tuo väritys ja tyyli! Ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hauska kuulla :) Sininen kyllä sopii mun väreihin hyvin, tosin mitään vauvansinistä en kyllä lupaa päälleni kiskoa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow