In this Light

Kauneusblogi

Luku 237.

ybr6copy ripsari8copy

Olen varmaan tehnyt selväksi, että ripsari on se viimeisin meikkituote, josta suostuisin luopumaan. Olenkin elämäni aikana käyttänyt yhden jos toisenkin ripsiväriputelon loppuun ja viime vuosina henkilökohtaiseksi lempiripsarikseni on muodostunut Max Factorin False Lash Effect. Sillä saa todella näyttävää jälkeä, se ei onneksi ärsytä silmiäni ja se on helppo poistaa ilman silmämeikinpoistoainettakin. Mahtava tuote siis!

Aina välillä hairahdan kokeilemaan jotain toista tuotetta vain palatakseni takaisin tuohon MF:n. Esimerkiksi Cliniquen lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri oli siihen asti mainio, kunnes tuli sen poispesemisen aika. Kerta toisensa jälkeen löysin ripsiväriä silmistä ja veikkaan, etteivät silmäni sitä asiaa kovasti arvostaneet. Huomasin myös, että ripsivärin laittamisen jälkeen silmiä ns. aristi, niin se vain on ettei ne herkkäsilmäisille tarkoitetut tuotteet sitten sovellu aivan kaikille herkkäsilmäisille.

Mutta nyt olen onnistunut löytämään aika kivan kilpailijan suosikkiripsarilleni, se tulee Youngbloodin leiristä. Ja voi pojat, kuinka näyttävää jälkeä sillä saakaan aikaan! Ylimmässä kuvassa ripsivärinä on siis tuo Youngbloodin Mineral Lengthening Mascara, alimmassa kuvassa se taas on (näytöstä katsottuna) vasemmassa silmässä kun oikeassa on Max Factorin False Lash Effec. Youngbloodin tuotteella saa huikeat ja erotellut ripset, MF taas tekee ripsistä tuuheammat. Alimmassa kuvassa en ole taivuttanut ripsiä lainkaan, tiedä mikä mielenhäiriö niillä tuona kyseisenä päivänä oikein oli kun kuitenkin aika hyvin sattuivat kaartumaan!

Youngbloodin ripsiväri ei onneksi arista silmiä mutta valitettavasti sen poispeseminen on melkein yhtä kamalaa, kuin Cliniquen. Youngbloodin ripsiväri on kyyneleen kestävä ja täten sitä ei ihan pelkällä vedellä saa poispestyä. Ripsiväri onneksi lähtee vesiliukoisella silmämeikinpoistoaineella mutta itse en nyt niin välittäisi hangata silmiä vanulapulla sillä onnistun lähes aina saamaan sitä silmämeikinpoistoainettakin myös silmään ja vaikka tuote olisikin kuinka hellävarainen, ärsyttää se silmää. Harmin paikka, sillä hintaa ja poispesemisominaisuutta lukuunottamatta tämä tuote olisi niin täydellinen! Olen kuitenkin sitä mieltä, että annan sille toisen tilaisuuden vaihtamalla silmämeikinpoistoaineen toisenlaiseksi, veikkaan tässä tapauksessa voidemaisemman toimivan lipevää geeliä paremmin. Ja onneksi on olemassa tuo False Lash Effect, joka ei tule pettämään minua, vaikka itse vähän muille ripsiväriapajoille kurkkisinkin.

2 Kommentit

 1. Mulla on ilmeisesti sitä samaa Cliniquen ripsaria (OSC:hen kirjotin siitä jotain juttua keväällä) ja käyttäny oon sitä melkein joka päivä, ilman ongelmia, eli sulla on selvästikin herkemmin ärtyvät silmät. :( Ei sen kuulu todellakaan aristaa ollenkaan, missään vaiheessa. Ei ne kaikki "herkkistuotteet" tosiaankaan jokaiselle sovi. Tympeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sitä mä ihmettelen, että esim. tuo Mf sopii ihan täydellisesti, samoin Rimmelin yks ihan perusripsari eikä ne edes ole millekään herkkäsilmäisille! Mä veikkaan, että tuossa Cliniquessa eniten tökki se poispeseminen, lisäksi mä onnistun aina levittämään ripsarin niin, että yläluomi on ihan ripsarissa, niitä poishinkatessa sitä ripsaria tietty murustui silmään..muissa ripsareissa ongelma hoituu veteen kastetulla pumpulipuikolla mutta tosiaankin, tuo Cliniquehan lähtee iholta ns. rullautumaan ja murustumaan..

   Mutta hieno juttu, jos se sopii jollekulle muulle, mutta mua on kyllä vähän hihityttänyt se seikka, että ne ns. herkkäsilmäisille sopivat tuotteet onkin sitten niitä "pahiksia" :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow