In this Light

Kauneusblogi

Luku 412.

zuii9
zuii2
zuii133
zuii12

Kappas, minusta on kuin varkain tullut lämpimien meikkisävyjen ystävä! Vielä tovi sitten päädyin punaamaan posket mielummin kylmään taittavalla punalla. Lämpimät sävyt saivat ihon näyttämään tunkkaiselta, kylmät sävyt sen sijaan freesasivat ilmeen.

Mutta nyt on kaikki toisin. Zuiin lämpimääkin lämmin poskipuna sävyssä Peach on ollut luottopunani loppukesästä asti. Peach on nimensä mukaan persikkainen, hienolla hohteella muttei kuitenkaan glitterillä kuorrutettu kukkaisposkipuna. Zuiin tuotteissa on luomupitoisuus vähintään 95 prosenttia ja ne siis valmistetaan kukista, öljyistä ja mineraaleista. Itselleni on tärkeää, ettei Zuiin tuotteista löydy talkkia, sillä olen kokenut talkin tukkivan ihoani. Peach on huiman intensiivinen ja yhtä huiman kestävä sävy, nytkin se on ollut poskillani jo yksitoista tuntia eikä se ole juurikaan kulunut, jotkut toiset punat olisivat jo tässä vaiheessa lähteneet livohkaan! Parin kuukauden käyttäminen ei ole aiheuttanut nappiin oikeastaan yhtään kulumaa, tämän kanssa vähemmän onkin enemmän. Muuten lopputulos saattaa helposti olla pelle posket.

Cliniquen Chubby Stickit aloittivat aikoinaan hillittömän huulipunakynämanian. Enkä yhtään ihmettele, miksi! Olen itseasiassa ostanut tämän jo kohta pari vuotta sitten mutta käyttänyt hävettävän vähän. Toisaalta, ehkä vasta nyt ymmärsin, kuinka kiva "sun huulet, mutta paremmat"-sävy tämä oikein onkaan. Omissa huulissani on pigmenttiä valmiiksi vaikka muille jakaa, joten nämä tietyt nudesävyt eivät sinällään loista kaivolta kirkolle, mutta tekevät kuitenkin jotain. Tämä bountiful blush-sävy taikoo samettiset, mattahohtoiset suukkosuut. Ja mies saadaan huijattua antamaan pusu, koska huulet eivät näytä sille, kuin niissä olisi väriä!


6 Kommentit

 1. No todellakin sopii lämpimät sävyt! Muutenkin näyttää todella freesiltä meikki näissä kuvissa, ihana! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kaunokainen! :) saas muuten nähdä, alkaako talvella sitten houkutella ne kylmät sävyt..^_^

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja hei ihania purkkeja. Kyllä purkkihöperö toisen purkkihöperön tunnistaa. :) Meikki muuten on ihanan syksynen ja sopii todella kauniisti sun iho ja hiusten väriin. <3

  Hyvää yötä toivotteleepi Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Vanhat purkit on kyllä ihania, tosin leivinjauhepurkki sekä tuo vihertävä kasvisliemipurkki ovat 2000-luvun ostoksia :)

   Mukavaa viikonloppua sinulle Tiia!

   Poista
 3. Just täydellinen toi nudesävy puna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika täydellinen "your lips but better"-sävy :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow