In this Light

Kauneusblogi

Luku 413.

leopopo1
leopopo3
leopopo2Eläinkuosi jakaa ihmisten mielipiteet. Vielä kymmenen vuotta sitten pidin sitä kyseenalaisena, mauttomanakin, samaan aikaan itse viilettäen lantiohousuissa ja liian lyhyissä paidoissa, joita kenties joku eläinkuosin suuri rakastaja piti dorkina mauttomuuden huippuina.

En tiedä, onko se lopullisesti eläinkuosia tunnustavien suloiseen joukkoon kuulumista, kun ostaa itselleen eläinkuosiset kengät? Joka tapauksessa maailman ihanimmat leotennarit löytyivät Dinskon alehyllyltä, sitä ennen sovittelin leoyksilöitä eräässä toisessa kaupassa, suurin ero oli hintalappuun lisätty kolmas numero ja huono istuvuus.

Harmikseni leotennarini ovat täysin muovia, mutta ostin myyjän vinkkauksesta niihin hengittävät pohjalliset. Ja kah, kyllä ne vaan pruukaavat auttaa! Pohjalliset sai myös pestä, mikä auttaa epätoivottujen tuoksujen torjunnassa. Lämpimästi myös suosittelen kenkädödöä, joka neutralisoi hienhajua ja jonka pitäisi eliminoida bakteeri- ja sienikantoja. Itse olen todennut puukengät kaikista hengittävimmiksi, harmi vaan ne eivät sitten ole niin sääystävälliset!

Leotennarit ovat olleetkin ahkerassa käytössä, olen seissyt ja juossut niissä yhden tosi pitkän työpäivän ja tulipa ne jalassa taputeltua I love me-messutkin, asiakkaana ja tämän jälkeen ystävättären kanssa loppupäivän kaupoilla kiertäen. Tositoimia siis! Tossut ovatkin mukavat jalkaan ja voi että, itse rakastan niiden leikkausta, jonka ansiosta mustien sukkahousujen kanssa näyttäisi, että jalkaterät olisivat dipattu leomaaliin!

0 Kommentit

Follow