In this Light

Kauneusblogi

Luku 414.

Run1
Run2


Juoksukengät, juoksu alkaa! Ai että olen innoissani tästä lenkkaritrendistä, valehtelematta kuutena päivänä viikosta kiskon jonkin sortin tennarit jalkaan. Ja nyt, kun onnistuin tekemään törkeän hyvän alelöydön, 120 euron juoksukengät 40 eurolla, tekisi mieli laittaa ne jalkaan muulloinkin kuin juoksulenkille mennessä. Tai no, itseasiassa olenkin jo tehnyt niin! Mieheni vaan kyllä repesi nauramaan, kun tämän päivän kävellen ruokakauppaan reissulle kiskoin uudet juoksupopot jalkaan. "Emmä nyt ihan tätä tarkoittanut, kun sanoin lenkkarit", mies virkkasi. "Sitä saa mitä tilaa", vastasin. Mies kun on vuosikaudet jaksanut aina siinä vaiheessa, kun olen hoiperrellut, laahustanut tai linkannut korkokenkien väsyttämin jaloin eteenpäin, sanoa lempeästi jotain lenkkareihin liittyvää.

Laitoin yhtenä päivänä jo talvitakin päälle vain todetakseni, että läkähdyn. Aivan liian pehmeetä kuumaa touhua! Että trenssillä vielä mennään, pipon, villahuivin ja keinonahkarukkaset olen tosin jo ottanut käyttöön. Ensi viikolla taidan mennä pipo-ostoksille, voisin teoriassa kutoakin sellaisen mutta täytyy myöntää, olen maailman huonoin pipojen kutoaja! Lisäksi traumat parin vuoden takaisesta niska-hartiajumista on vieläkin lihasmuistissa, tosin nykyisellä liikuntavauhdillani ehken nyt ajautuisi niin ikijumiin.

2 Kommentit

  1. Hienot kengät, kyllä noilla lähtee. :) <3 Kivoja lenkkeilyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Näillä kyllä lähtee! Harkitsin jo toisen parin ostamista työkengiksi :D Harmi vaan kenkien hinta oli muuttunut, nyt hintana oli 89.90 euroa kun kävin äsken katsomassa, tilailin nämä siis (riskillä ) XXL sportista :O

      Poista

Lähetä kommentti

Follow