In this Light

Kauneusblogi

Luku 428.

joulumeikki1.1 joulumeikki11 joulumeikki16 joulumeikki17 joulumeikki1.4

Enpä taida olla ensimmäinen, enkä varmasti viimeinen bloggaaja, joka vinkkaa jouluksi punaisista huulista. Itse toki olen ottanut varaslähtöjä koko kuluneen joulukuun ja punannut huuleni kerran jos toisenkin. Huomenna aattona, saunan jälkeen taidan tyytyä meikkaamaan vain huuleni, silloin sipaisen niille tuota Lancomen kaunista, kylmään taittavaa punaista joka on kyllä tämän hetken ehdoton suosikkipunani!

Joka tapauksessa eräänä jouluostospäivänä päätin lähteä liikenteeseen klassisella "punaiset huulet, mustalla rajatut silmät"-lookilla. En oikein tiedä, miksi tuo MUFEn Aqua Black luomiväri on jäänyt kaapin pohjalle pyörimään mutta se virhe korjataan tästä hetkestä eteenpäin! En enää muistanut, kuinka hyvä se olikaan rajauksiin! Toki olen ostanut sen kaksi ja puoli vuotta sitten Pariisista, joten se alkaa kenties olla niillä rajoilla, uskaltaako sitä käyttää. Joka tapauksessa rajaus pysyi ihan tolkuttoman hyvänä eikä lähtenyt päivän mittaan lipettiin. Silmäluomet pohjustin ainoastaan tuolla Barefaced Beautyn mineraalipuuterilla. Ainoa huono puoli oli se, että toinen silmä rajautui aavistuksen suttuiseksi, mutta siveltimeni taisikin olla siinä vaiheessa jo liian "likainen"? Mineraalipuuteri saattoi myös osaltaan hankaloittaa levitystä jättämänsä jauhoisen pinnan ansiosta tai sitten minusta ja silmäluomistani on vaan tullut vanhat ja rajauksien tekeminen vaikeutuu.

Meikkipohjan tein Dermalogican sävyttävällä päivävoiteella ja tuolla Barefaced Beautyn mineraalipuuterilla. Oikeasti yllätyin, kuinka peittävää tavaraa tuo Dermalogican Sheer Tint oikein onkaan! Sen ja mineraalipuuterin yhdistelmällä sai heleän, mutta suhteellisen peittävän meikkipohjan. En siis ollut alunperin kaavaillut ihan näin tuhtia pohjaa. Olen kokeillut tuota Barefaced Beautyn pohjaa myös sellaisenaan iholle enkä tykännyt, hankkimani sävy Gracious sai aikaan aivan liian  hohtavan kalmonaaman! Mutta näemmä viimeistelypuuterina tuote onkin mitä mainioin. Meikkipohja pysyi yllättävän siistinä koko päivän, toki päivärytmini on nyt talvilomalaisen, joten normaalissa arjessa tulos on varmasti eri.

Poskille sipaisin YSL:n ihanaa Kiss & Blush- monitoimituotetta! Ja kyllä, pullon korkki on lytyssä ja teinkin siitä jo sähköpostitse reklamaation koska en enää ehtinyt ennen joulua tuotteen ostopaikkaan, mutta kuullessani tuotteen olevan Limited Edition enkä voisi täten saada uutta samanlaista tilalle vaan jonkun vaihtoehtoisen tuotteen, päätin pitää lyttääntyneen tuotteen, sillä itse tuote on meinaan järisyttävän IHANA. Ihan aavistuksen harmittaa mutta hei, keräilyharvinaisuus se tämäkin, lyttääntynyt tuote :--D On maailmassa isompiakin murheita ja itse ajattelen sen myös niin, että se on vain pienen pieni kauneusvirhe. Toki tästä oppineena pyydän myyjän vilauttamaan minulle tuotetta sieltä pahvipakkauksen sisältä, eipä tällainen ole minulle aiemmin meinaan mieleen vilahtanut! Joskushan myyjät ovat tarkistaneet sen, että pakkaukset sisällä on oikea sävy tms.

Enää yksi yö ja sitten on Joulu! Kaikille ihanille lukijoilleni Kaunista Joulua, palailen linjoille kun siltä tuntuu ^_^ Aion syödä niin, että napa paukkuu, ulkoilla maalaismaisemissa ja nauttia lähimmäisteni seurasta. Rentoutukaa ja tehkää Joulusta juuri sellainen, mikä teistä tuntuu hyvältä!

4 Kommentit

 1. Salka on kyllä täydellinen joulupuna. <3 Ja omistat vielä niin kauniit huulet. Dermalogican tuotteita en olekaan ikinä testannut. Ehdottelin heille muuten blogiyhteistyötäkin, mutta olivat siitä harvinainen yritys etteivät ikinä mitään vastanneet. Ymmärtääkseni on laatusarja, mutta sitten jotenkin tuli hieman höhlä fiilis kun eivät tarjonneet edes kylmää kättä. :)

  Oikein iloista ja tunnelmallista joulua. <3

  p.s. blogissani on suht isohko kosmetiikka-arvonta, eilen sen sinne täräytin, jos kiinnostaa. Ei kyllä ole ihan Dermalogicaa, mutta kuitenkin ihan kivojakin juttuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Tiia! <3 Olen itse kyllä tykännyt Dermalogicasta, tosin kaikki heidän tuotteensa eivät kyllä minulle täysin sovi :T Mutta laatusarja kyllä vaan! Harmi, etteivät vastanneet sinulle, luulisi nyt edes sitten antavan sen kylmän käden, jos ei muuta :O Ettei vaan olisi sitten päätynyt johonkin roskapostikansioon?

   Ihanaa ja rentouttavaa Joulua myös sinun poppoollesi Tiia! Tuunkin nyt heti kurkkimaan, viikonlopusta asti ollut vähemmällä blogien lukemiset ^_^

   Poista
 2. Punaiset huulet on kyllä paras asuste. Onnellista joulua Salka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset huulet toimii todellakin :) Toivon mukaan sinulla oli myös ihana joulu! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow