In this Light

Kauneusblogi

Luku 438.

lumene1
lumene2
lumene7
lumene9
lumene13
lumene14
lumene16


Joskus sitä vaan rakastuu heti ekalla kerralla johonkin uuteen tuotteeseen. Sellainen sattui nyt tänään meikäläiselle! Tiedättehän nuo pienet testeripussukat, jotka ovat tavallaan näppäriä, mutta silti niin raivostuttavia? Minulla ne tuppaavat jäädä laatikkojen syövereihin happanemaan, koska olen fiksaantunut ajatukseen, ettei yhdellä käyttökerralla nyt mitään havaittavaa eroa huomaa. Tai sitten näytepussukan sisältö on väärän väristä tai muuten vain sellaista, ei kiinnostavaa. Joskus taas ne mielenkiintoisimmat näytteet kokevat jemmaajan kohtalon, eikä niitä yksinkertaisesti vaan raaski käyttää.

Nyt kuitenkin kahdelta eri taholta luokseni kulkeutui näytepussukka Lumenen uutuusmeikkivoiteesta, Nude Perfection Fluid Foundationista. Tämä näyte lukeutuu niihin, joiden jemmaus kuuluu joko "en raaski" tai "väärä sävy"-kategoriaan. Päätin kuitenkin nyt viikonloppuna kosmetiikkavarastojani siivotessa, että "en raaski" on uusi "raaskin ja haluan kokeilla!".

Niinpä tänään päätin antaa Lumenen Nudelle mahdollisuuden, vapaapäivänä mahdollinen meikkipohjan väärän värisyys ei niin haitanne. Ja kas, ensimmäinen reaktio oli lähdettyäni tuotetta levittämään, sävyhän on _täydellinen_! Toinen reaktio oli taasen, härregyyd mikä heleys! Ja hehku! Meikkivoide levittyi iholleni todella näppärästi, tällä kertaa käytin välineenä sormiani. Nenän kohdalla oli aavistuksen haasteellista, mutta hyvin se lopulta sinnekin asettui. Meikkivoiteen koostumus ei siis ole paksua, vaan ohutta, mutta ei kuitenkaan vielä vesimäistä.

Olin kuvitellut meikkivoiteen olevan todella kevyesti peittävää ja yllätyin myös siitä, kuinka hyvin se lopulta peitti ihon ongelmakohdatkin, mielestäni paremmin kuin mikään muu tämän hetken meikkivoiteistani? Meikkivoide on jotenkin häkellyttävä, se on samaan aikaan ohut, heleyttävä mutta silti yllättävän peittävä. Juuri sellainen, joka on mieleeni!

Huomasin päivän mittaan, että siinä missä voitetaan kuulaudella ja hehkulla, hävitään kestolla. Puuteroin meikkivoiteen kevyesti, mutta viiden, kuuden tunnin jälkeen huomasin meikkivoiteen painuneen huokosiin ja kasvot hehkuivat sillä _ei_toivotulla_tavalla. Ihoni on ollut viime aikoina yllättävän normaali, rasvoittuminen on tasaantunut. Olisinkin toivonut, että meikkivoide olisi tämän seikan takia pysynyt vähän paremmin kasvoillani. Toisaalta, edellisenä iltana olin lotrannut kosteuttavan naamion, kosteuttavan seerumin ja kosteuttavan hoitovoiteen kanssa ja aamulla olin laittanut kasvoilleni kosteuttavan seerumin (no se kyllä onkin tuote, joka kuuluu aamurutiineihini). Ja pidemmällä ajanjuoksullahan se parhaiten näkee, miten meikkivoide ihan oikeasti kasvoilla käyttäytyy. Ehkä ensi kerralla testaan meikinpohjustajan kanssa?

Joka tapauksessa tuo meikkivoiteen tuoma heleys sai aikaan sen, että päätin tehdä herkän kukkaistyttömeikin. Innostuin myös pukemaan pitsipaidan ylleni ^_^ Lisähehkua sipaisin Guerlainin meteoriiteilla, itseasiassa pohjustin niillä poskipunalle hyvän levittyvyyden! Ja täytyy sanoa, toimii! Poskipunana pitkästä aikaa pakkauksessa hurjan sävyinen Peony Bobbi Brownilta ( ja ei, en ole tätä siis Bobbilta saanut ;D ), joka iholle levityksen jälkeen lempenee. Poskipunaa sudin reilusti mutta häivytin sen huolellisesti. Silmiin sudin ripsaria, pohjustin koko yläluomen Jane Iredalen puristepohjalla saadakseni sen tasaiseksi ja puuterin avulla myös saan vältettyä rasvaisten luomien efektin! Silmän ulkonurkkiin tein rajaukset Cliniquen Cream Shaper-silmämeikkikynällä, koko silmän rajaus ei istunut kukkaistyttöfiilikseeni. Huulille levitin Isadoran Multi Vitamin Gloss huulikiillon, joka on muuten yksi miellyttävimmistä huulikiilloista! Ja joka on käytännössä katsoen loppu, aplikaattorilla joutuu kaapimaan purtilon reunoja päivä päivältä syvemmältä.

Näytepussukkaan jäi vielä tavaraa ja onnekseni minulta löytyy toinenkin ( jonka jo luulin hukanneeni ja etsinkin sitä raivoisasti, luullen heittäneeni sen vahingossa roskiin! Kyllä jo niin harmitti, kunnes muistin avaamattoman näytepussukan hengailevan hyvässä seurassa, kuvan kosmetiikan kanssa. Ja kyllä vähän naurattikin, ihan kuin suurikin aarre olisi ollut hukassa mutta mainittaakoon, onnistuin teini-ikäisenä hukkaamaan housut, eli ei sitä ekaa kertaa olla tavaroita hukkaamassa! Tosin luulen niiden kohtalon olleen äitini käsissä sillä hän varmaan vihasi kyseisiä punk-housujani, mutta eipä ole tähänkään päivään mennessä tunnustanut että olisi ne roskiin nakannut ^_^ ). Huomasin, että Lumenen meikkivoiteet ovat muuten Kickseissä tarjouksessa, tämän hinnaksi jää siellä 15,90 euroa ( tosin en ole varma, onko tarjous vain jäsenille?). Mutta mielestäni tuotteen normaalihinta 19,90 euroa ei nyt mitään riistoa ole, sen verran laadukkaalta meikkivoiteelta tämä kuitenkin vaikuttaa ja pakkauksen ulkonäkö on jo selektiivistä tasoa, IMHO ^_^

12 Kommentit

  1. Tosi kauniit kuvat :)
    Mullakin taitaa olla tätä pari pussukkaa, en ole vielä ehtinyt kokeilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, itse olin ehkä alkuun aavistuksen skeptinen mutta tykästyin!

      Poista
  2. Oooo kaunis sinä ja näyttää kyllä todella hyvältä tuo meikkivoide sulla! Mä joudun vielä odottelemaan vähän ruskettumista, että se vaalein sävy natsais. Mutta noin jos sävystä ei puhuta, niin ehkä tämän vuoden parhaimmistoa meikkivoiteissa tuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen! Jännä juttu, ettei tästä ole vielä vaaleampaakin sävyä olemassa, ehkä sellainen saadaan tulevaisuudessa? Mutta muuten todella, todella hyvä meikkivoide! Tänään tuntui pysyvän paremmin kasvoillakin :) Kävin tänään vähän vaklaamassa Lumenen primer-tarjontaa ja samalla huomasin, että tästä oli ainakin Stockkalla kaikki 2 sävyt loppu! Eli ilmeisen suosituksi osoittautunut :)

      Poista
    2. Myös minulle tuo sävy 2 on tuossa voiteessa liian tumma, mutta minulla on tuosta kyllä myös sävy 1, joka on paljon vaaleampi... Eli kaupoissa pitäisi kyllä olla, tai ainakin pitäisi olla tulossa, myös vaaleampi sävy talvikalpeille ihoille.

      Poista
    3. Kiitos Nina! Kirjoitin ehkä vähän höhlästi, piti tarkoittaa että jo olemassa olevia sävyä vaaleampi! :D ( Kun muistin Annalta löytyvän sen 1 sävyn :) ) Moni vaalea on kokenut siis sen ykkösenkin liian tummaksi :O

      Mitä muuten olet tykännyt voiteesta, olitko jo ehtinyt tästä kirjoittaa? :)

      Poista
  3. Ihania kuvia Salka. Olen kovasti tykännyt tuosta Nude meikkivoiteesta, mutta en osaa mitata tunteja mitä meikkivoide ihollani kestää, kun ei kestä koskaan mikään eikä ikinä. Sekaihoisen hikinaaman ongelmia...

    Ja nuo Guerlainin rasiat, en kestä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihana! Kuten Annalle kommentoin, niin meikkivoide tuntui tänään pysyvän paremmin kasvoilla! Mullakin yleensä meikkivoiteet pysyvät vähän huonosti, mineraaliset parhaiten. Oletko testannut primerin kanssa? Itse ajattelin hankkia sen cc-primerin tai matta/blur-primerin tälle kaveriksi ^_^

      Poista
  4. Siis vau, toimii tosi hyvin sinulla! Mä voin vain haaveilla "heleästä hehkusta" - lukiessani nuo mainesanat meikkivoiteen kyljestä on parasta heti ottaa turvaväliä. Tänään juuri kokeilin taas pitkästä aikaa Lumenen CC:tä ja vieläpä ihan pelkiltään, siis sekoittamatta toiseen vähemmän hehkuvaan meikkivoiteeseen. Tulos on minulla kyllä ihan hirveä: hehkuu kyllä joo, mutta ei todellakaan noin kuin sinulla. Jokaikinen ryppy ja huokonen näkyy eli varmaankin hehkuu kilometrin päähän. Mutta! Kun ei ollut aikaa aamulla ruveta vaihtamaan koko pohjaa, tartuin epätoivoissani Make-up blenderiin, ja täysin yllättäen se pelasti tilanteen niin että kehtasin lähteä ovesta. Lumenen CC ei siis edelleenkään ole mulle sopiva, mutta Make-up blenderille kyllä ropisi täydet pisteet tästä yliluonnollisesta suorituksesta. Hmmm, asiaan. Piti siis kysymäni, että onko tuo Lumenen uusi meikkivoide samantyyppinen kuin Lumenen CC. Kuvauksesi perusteella vaikuttaa kyllä aika samanlaiselta: ohut mutta ei vesimäinen, peittää ihmeen hyvin (siis kyllähän tuo CC:kin peittää tosi hyvin - punoitusta, näppylöitä jne, siis sävyeroja), heleyttää ja hehkuu, tai pikemminkin ehkä valaisee silleen valokynämäisesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kuule, mäkin olisin aiemmin kyllä todennut, ettei tällainen hehkutuote sovi meikälle vaan on yhtä liejua kasvoilla alta aikayksikön mutta kenties meikkivoiteiden tekniikka on ottanut huimia harppauksia eteenpäin ihan lyhyessä hetkessä? :) Kannattaa kysyä Lumenen jälleenmyyntipaikasta näyte, mä sain tällaisen Emotionista ihan vaan ostaessani Lumenen ripsarin :D Toinen tupsahti Stockkan mainoksen mukana kotiin.

      Kiva kuulla, jos Make-up blenderi on osoittanut toimivuutta :D Voisin kuvitella, että se voisi kyllä toimia hyvin pelastajana, jos tuntuu että meikki jumahtaa huokosiin?

      Multa itseasiassa löytyy Lumenen CC, mutta se on ehkä aavistuksen väärän värinen mulle, en ole suuri fani :O Levitinkin molempia kokeeksi kämmenselälle ja tämä uusi Nude on kyllä nestemäisempi/juoksevampi kuin CC, CC taasen sellainen perinteisempi meikkivoidekoostumus. Nude tuntuu koostumukseltaan sellaisen lirunesteen sijaan enemmän geelimäiseltä, ei niin juoksevaa kuin se Lancomen nestemäinen meikkivoide Air De Teint.

      Täytyykin kyllä pistää korvan taakse, jos vaan saisin itsestäni sen verran irti, että saisin käytettyä sitä CC:tä sen verran, että voisin sanoa siitä jotain järkevää :D Se tuli luokseni lehtitilauksen kylkiäisenä, en olisi kyllä muuten ostanut :D

      Poista
  5. Kuulostaapa jännältä tuo koostumus! Ei se sitten tosiaan ole samanlaista. Minusta vain tuo kasvojesi valoisuus oli samanlaista kuin CC:n aikaansaama. Ymmärrän miksi Lumenen CC on saanut niin ihastuneen vastaanoton - se on varmasti tosi ihana meikkivoide mutta nuoremmalle iholle kuin minulla on. Mutta olisikohan Lumene nyt tuossa uudessa meikkivoiteessa onnistunut vielä paremmin - siltä vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä Nudea kuvaillaan muuten aikuisemmalle iholle sopivammaksi, tässä suora lainaus Sokoksen sivuilta: "Nude Perfection Kevytmeikkivoiteen ohut, nestemäinen nude-koostumus sulautuu ihoon täydellisesti jättäen joustavan ja miellyttävän tunteen. Se myös antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi ja sen vuoksi lopputulos näyttää kauniin tasaiselta ja äärettömän luonnolliselta. Sopii erinomaisesti myös aikuisemmalle kohderyhmälle, joille useimmiten sopivin ratkaisu on kevyen kuultava ja luonnollisen himmeä lopputulos"

      Poista

Lähetä kommentti

Follow