In this Light

Kauneusblogi

Luku 440.

clari2
clari3



VIHDOINKIN se on minun! Nimittäin Clarisonic Mia 2, tuttavallisemmin naamaharja. Jos aparaatti ei ole tuttu juttu, niin kyseessähän on elektroninen kasvojenpesuharja, jonka toiminta perustuu värähtelyyn pyörivän liikkeen sijaan. Tämän ansiosta kasvot saa puhdistettua entistä puhtaammiksi, valmistaja lupailee jopa kuusi kertaa puhtaampaa lopputulosta, kuin käsin pesemällä! Harjan luvataan soveltuvan kaikille ihotyypeille ja hienosäätäähän voi erillisillä vaihtoharjoilla, niistä löytyy valikoimaa vähän joka ihotyypille ja ensi viikolla myyntiin pitäisi tulla ekstraherkkiksillekin soveltuva harja.

Olen miettinyt harjaan sijoittamista jo joulukuusta asti, jolloin tuote tuli Suomessa myyntiin yksinoikeudella Stockalle. Tuotteesta olisi jo viime kuussa ollut tarjous, jolloin kaupanpäälle olisi saanut yhden lisäharjan. Viime kuussa tuli kuitenkin kaikkea muuta hankintaa, jotka sijoittuivat naamaharjan edelle.

Ja sitten ilmestyi helmikuun kanta-asiakaslehti. Mikäs siellä komeilikaan, naamaharja -20 % tarjouksessa! Totta puhuakseni minulla ei olisi nytkään ollut teoriassa tähän varaa, koska ASP-säästötilin avaus ja mietinkin jo, että jätän tämän kylmän viileästi ostamatta. Mutta voi kanssa_bloggaajat ja heidän naamaharjaostoksensa sentään, löysin itseni tänään ostamasta omaani! No, kerrankos sitä, uskoisin tämän tulleen tarpeeseen. Ja olihan tämä nyt viimeisiä hetkiä hyödyntää tuo tarjous, se on siis vielä huomisen voimassa. Oma ihoni on kyllä huomattavasti seesteytynyt syksystä mutta sen taipuisuus tukkeutumiin on sinetöity silloin, kun päätin jättää hormonaalisen ehkäisyn vallan pois.

Naamaharja on nyt latautumassa, vasta huomenillalla saan korkattua sen käyttöön, sillä sen täytyy antaa latautua täysi vuorokausi ennen käyttöönottoa. Aion ehdottomasti seurata tilannetta, alkuunsa ajattelin kokeilla naamaharjan kanssa ihon puhdistusta ihan joka ilta, mutta katsoo nyt kuinka iho reagoi, tarvittaessa siirryn vaikka käyttämään harjaa parin päivän välein.

Eniten siis pelkään sitä, että kasvojeni iho hermostuu tuotteen lievästä kuorivasta vaikutuksesta. Eniten toivon sitä, että tukkeumat vähentyisivät! Ja ihon väri tasapainottuisi. Ja vielä sitäkin, että muutamat finniarvet katoaisivat kuin tuhka tuuleen! Aion ehdottomasti kertoilla kokemuksia, kunhan pääsen aloittamaan yhteisen taipaleen tuon naamaharjan kanssa.



clari4

Ajattelinpa nyt loppuun vilauttaa nopeasti erästä mekkoa, jonka ompelin itse! Pitkästä aikaa siis jotain itse tehtyä, joka onnistuikin ^_^ Mekosta tuli itseasiassa todella kiva ja sen leikkaus onnistui yliodotusten, tämä on todellakin sellainen "taiotaan kymmenen kiloa pois"-mekko! Katsotaan, saisinko jonkun ( köh, siis miehen) ottamaan parempia kuvia tästä. Ainoa, mikä itseäni vähän jäi mietityttämään on tuo vyötärölinja, mekon kangas on niin painavaa ja siksi vyötärölinja venyy alemmas kuin olisi tarve! Tai itseäni aavistuksen hämää se, ettei vyö osu vyötärösauman kanssa samalle tasolle. Voinhan toki jättää vyön poiskin, mutta mielestäni se toi kivan raikastuksen muuten niin mustaan vaatteeseen.

10 Kommentit

  1. Mekko näyttää tosi pätevältä, silleen muodollisesti ;) Ainakaan tässä kuvassa ei huomaa mitään vyötäröongelmaa. Ja Clarisonic, olen tosi utelias kuulemaan miten sen koet! Itseltäni olen sen harkinnan kieltänyt, ihan hinnan takia näin alkajaisiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mekko onnistui kyllä kivasti, täytyy tehdä tällä kaavalla vaikka toinenkin :) Ja mietin kyllä itsekin tosi pitkään ja tosi tarkkaan, sijoitanko Clarisoniciin. Täyshintaisena en kyllä olisi hankkinut, se on pakko myöntää! Nyt tuo siis maksoi 119 euroa, on sekin kyllä aikamoinen summa. Todellakin toivon, että tää sopisi ja toimisi itselläni! Oletko muuten kokeillut Konjac-kasvojenpesusientä? Sillä saa myös puhdasta jälkeä ja se on edullinen :)

      Poista
    2. Enpä ole kokeillut sitäkään, mutta voisin - hyvä budjettiratkaisu kokeilunhaluun. Minulla ei pitkään aikaan ollut suuria haasteita ihon puhdistamisessa, mutta nyt tuntuu että taannoinen Paula's Choice -kokeiluni muutti ihoni käyttäytymistä. Ihossa tuntuu muodostuvan epäpuhtauksia enemmän kuin ennen tuota epäonnista kokeilua, vaikka se on jo takanapäin. Konjacia voisin tosiaan kokeilla, jahkas ehdin :)

      Poista
    3. Mullakin muuten iho tuppaa pukkaamaan epäpuhtauksia, jos siis se pääsee liiaksi pintakuivumaan! Ja esim. mulla se Paulan kuorinta kuivatti ihoa tosi paljon, voi kumpa olisin silloin ymmärtänyt, ettei kosteusvoiteideni teho riitä vaan pitää hommata vielä kosteuttavampaa sekä ravitsevampaa tavaraa :( Olen huomannut, että kun olen nyt löytänyt omalle iholle optimaaliset hoitotuotteet ja olen panostanut kosteutukseen sekä illalla hoitovoiteeseen, epäpuhtaudet ovat vähentyneet! Mutta eivät täysin, siksi päätin tähän aparaattiin sijoittaa :) Täytyy vaan tarkkaan seurailla, ettei mitään kuivumista pääsisi tapahtumaan.

      Mä käytin nyt syksyn aikaan pari konjac-sientä, ainakin alkuun se toimi kuin unelma! Sen kanssa saatoin ehkä lopulta vähän liikaa putsailla kasvoja tai ehkä ihoni ei vaan sitten ehkä lopulta niin tykännyt itse sienen materiaalista..tosin silloin myös ihonhoitorutiinini olivat ehkä riittämättömiä? Mietin myös sitä, että sainko sen sienen aina tarpeeksi puhtaaksi..^_^

      Poista
    4. Olet oikeassa, ihoni on nyt myös epätavallisen kuiva. Olepa muuten varovainen sen Clarisonicin kanssa, ettei se sotke toimivaa ihonhoitosysteemiäsi, kun olet sellaisen onnistunut löytämään ja kehittämään! Ihan näin äidillisenä neuvona, kun mulle kävi jotakuinkin noin :) Toimiva ihosysteemi on mahtava asia, kun se vaikuttaa yleisiin fiiliksiin yllättävänkin paljon. Rahansäästöstä puhumattakaan. Mutta nyt olet Clarisonicia varmaan jo päässyt kokeilemaankin - jännää :) Päivityksiä odotellen...

      Poista
    5. Lupaan olla varovainen :) Se tässä eniten askarruttaakin, että jos onnistunkin saamaan ihon epätasapainoon tämän kanssa :( Mutta puhdasta jälkeä kyllä tulee, huhhuh! Taidan kyllä hankkia ihan kohtapuolin sen cashmere-vaihtoharjan, tuon mukanahan tuli sensitive ja veikkaan sen kyllä osoittautuvan joka päiväisessä käytössä liian kovaksi! Ajattelin jo ihan kohta puoli tehdä aiheesta ihan oman postauksen, jo kenties loppuviikosta/viikonloppuna :)

      Poista
    6. Joo, parempi varmaan mennä just pehmeämpään suuntaan, jos vaihtaa. Tuli mieleen Gossin (en muista etunimeä mutta Youtubessa se gossmakeupartist) videopostaus harjapäänvaihdosta. Hän siis vaihtoi hyvin toimineen Sensitiven johonkin muuhun harjaan, oletko nähnyt postaukset? Harjan vaihto aiheutti sen ettei tuo tyyppi pysty enää käyttämään Sensitiveäkään, vaikka oli aiemmin käyttänyt sitä kaksi vuotta ja ollut tosi tyytyväinen. Kiinnostaa kyllä nyt taas tosi paljon tuo, että MITEN se puhdistaa ja miten puhtaus ilmenee? Kuvittelen saavani ihoni puhtaaksi ihan tavallisilla konsteilla, mutta tuo Clarisonicin aikaansaama puhtauden kokemus on ilmeisesti jotakin aivan erilaista :)

      Poista
    7. Oho, en ole tuollaista videota nähnytkään-aionkin sen vielä jos en tänään, niin huomenna etsiä käsiini! Kuulostaa aika hurjalta. Tuo sensitive oli normaalille/herkälle iholle, delicate herkälle/kuivalle iholle ja nyt uutena siis tuli tuo cashmere, joka on tuota delicatea pehmeämpi ja siinä on pidemmät harjakset. Taidan käydä jututtamassa Stockkan myyjää ja vielä varmistaa myös sen, että käytän laitetta varmasti oikein :D

      Mun mielestä tuolla laitteella tulee siis natisevan puhdasta ja tottakai tuo harjaosa myös samalla vähän kuorii ihoa. Iho ei tunnu kuitenkaan jäävän pintakuivaksi, ei siis sellaista epäpuhtauksien jumitusta ole havaittavissa! Normaalilla, käsin tehdyllä puhdistuksella iho on joskus tuntuvan jääneen aavistuksen öljyisen tuntuiseksi, vaikka esimerkiksi vanulappuun ei ole enää jäänyt mitään meikki tms. jäämiä.

      Eilen pidin välipäivän, koska silloin illalla iho tuntui kiristävältä. Nyt kiristävää tunnetta ei ole, joten ajattelin pitää harjapäivän. Ehkä mun iholle sopiva rytmi on joka toinen päivä harjailua, joka toinen päivä old school-puhdistusta :)

      Poista
  2. Täydellinen mekko, ajaton ja klassinen. <3 Tuo Clarisonic kiinnostaa kovasti. Jään odottamaan raporttia sen tehosta.

    Mukavaa sunnuntaita Salka. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mekkokehuista :) Klassinen on muuten osuva sana, tein tuosta polvipituisen niin on säädyllinenkin vielä :D Clarisonic vaikuttaa kyllä tehokkaalta! Lupaan varmaan jo kohta puolin kertoilla ensi kokemuksia :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tiia :) <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow