In this Light

Kauneusblogi

Luku 450.

pinkki22

Pinkki huulipuna ja minä, meillä on vähän hankala suhde. Tykkään pinkistä huulipunasta ja tiedän, että on naisia joille pinkki huulipuna sopii täydellisesti. Valitettavasti koen oloni epämukavaksi pinkki huulipuna huulille sudittuna. Olisikohan tämäkin nyt vain totuttelykysymys, kovin montaa vuotta ei ole kulunutkaan kun koko huulipuna tuntui epämukavalta ajatukselta?

Ostin nyt kevään Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtumasta We Care Iconin korallipinkin huulipunan, tarjouksessa kun olivat. Arvoin pitkään tämän ja ruskeaan taittavan luumun väliltä, päätyen tähän keväisempään sävyyn 9 Perfect Hot Coral. Näissä kuvissa on huulipunan alla pohjustana ( muistaakseni? ) peitevoidetta, joka taittaa sitä kylmään barbi-pinkkiin. Suoraan pohjustamattomille huulille levitettynä lopputulos on lämpimämpi, koska huulten oma väri tottakai muuttaa punan sävyä. Tällä sävyllä on muuten tehty Sokoksen maaliskuun Beauty News-lehden kansikuvan huulimeikki!


pinkki19

Huulipuna on hyvin huulirasvamainen ja kosteuttavan tuntuinen, huulilla oikein miellyttävä. Tämä tosin tarkoittaa myös huulipunan heikkoa kestävyyttä, se ei kovin kauaa huulilla pysy. Ehkä huulipunan kohderyhmäksi on noin muutenkin tarkoitettu minua nuoremmat tytöt, joille tämä on varmasti hyvä ns. ensimmäinen huulipuna? Tosin, itse kyllä teininäkin halusin meikkien olevan laadukkaita ( sitä en enää muista, kuinka laadukkaita ne sitten olivatkaan ^_^), huonot ensimeikit voivat pahimmillaan aiheuttaa turhautumista, varsinkin nuorten tyttöjen keskuudessa!

Jemmoistani onnistuin löytämään huulipunaan sopivan rajausvärin Isadoralta ( Perfect Lipliner 29 Candy Pink ) ja silmiin loihdin kylmän kultaisen fiiliksen Isadoran Twist-Up Metallic Eye Pen:illä ( 44 Golden Khaki ). Itse monta kertaa käytän näitä silmämeikkikyniä koko liikkuvalla luomella pelkän rajauksen sijaan.


pinkki11



Mielessäni olin päättänyt parittaa pinkin huulipunan harmahtavan sävyiseen meikkipohjaan ja sitä virkaa pääsi toimittamaan Lumenen CC-voide vaaleimmassa sävyssä. Aion vielä tehdä siitä oman postauksen, jolloin pääsette näkemään, kuinka väärän sävyinen se on minulle-tosin näissä kuvissa se kyllä uppoaa varsin nätisti kaulan sävyyn. Poskilla tutut tämän hetken lempituotteet, Bobbin poskipuna sekä aurinkopuuteri sekä Guerlainin meteoriittipölyä vähän siellä sun täällä.

Huulipunan lisäsin meikkiin vasta viimeisenä ja siinä vaiheessa kyllä vähän arvelutti, että tulikohan meikistä nyt liian..seiskan minkä-lie-sivun-tyttö. Päätinkin siis letittää hiukset lettikruunulle, joka ei kuvista juurikaan näy, tosin hiukseni eivät noin muutenkaan ole parhaimmat mahdolliset siihen kampausmalliin!


pinkki20


En siis kokenut oloani ehkä kaikista kotoisammaksi tässä meikissä, siitä tuli mielestäni ehkä liian kylmä? Koin myös, että hiusteni väri ei toiminut huulipunan kanssa. Tällaiset barbipinkit sopivatkin mielestäni parhaiten viileän sävyisille vaaleaveriköille. Seuraavan kerran aion kokeilla huulipunaa ilman pohjustusta, jolloin sen sävy on aivan varmasti imartelevampi, puna on kuitenkin kategoriaa "ihan jees, käytän loppuun".

8 Kommentit

  1. Mä en ole pinkin ylin ystävä missään, mutta mun mielestä tuo sävy sopii sinulle paremmin kuin viileälle vaaleaverikölle sen takia, että lämpimän hiusvärisi ja viileän pinkin kontrasti on mielenkiintoinen ja mielestäni myös nätimpi kuin se tavallinen kaikki kylmää -setti. Ensimmäiseksi tässä kyllä kiinnitti huomiota lettikampauksesi, joka on kerrassaan hurmaava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa Isadoran meikkitaiteilijan mukaan jos ihon sävy on lämmin, kannattaa valita kylmä huulipuna :) Itse kyllä fanitankin eniten kylmään taittavia huulipunia, minunkin mielestäni ne luovat kivan kontrastin lämpimän sävyisille hiuksille sekä iholle. Koenkin siis ehkä vain tämän nimenomaisen kylmän barbipinkin vähän itselleni epämukavaksi ^_^ Tai sitten olisin voinut valita silmiin jotain lämpimämpää sävyä?

      Täytyy ottaa joskus lettikampauksesta uusinta, tosin hiukset saisivat olla pidemmät koska nyt huomasin parin tunnin päästä toisen niistä irronneen ^_^

      Poista
  2. Todella kauniilta näytät niin pinkin huulipunan, kuin lettikampauksenkin kanssa. Ei moitteen sanaa.

    VastaaPoista
  3. Ihana on meikki ja huuletkin, mutta aivan yliveto meikki/huulimeikki on juuri oliko tänään julkaisemassa instakuvassa. <3 Ihana se punainen huulipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kyllä vaan sellaiset klassiset punaiset ovat minulle tehdyt, silloin saattaa kuviinkiin irrota hymy eikä tällainen nyrpeä ilme :--D Instakuvameikistä on tulossa jossain vaiheessa postausta :) Se huulipuna on todella ihana ja laadukas!

      Poista
  4. Aiheuttaako tuo Lumenen cc-voide sinulle ihon tukkeutumista? Itse ihastuin ko. tuotteeseen, mutta se lähti kyllä välittömästi kiertoon, kun muutaman päivän käytön jälkeen iho alkoi kukkimaan. Nyyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse koin, ettei tuote sinällään saanut ihoani tukkeutumaan, mutta illalla poispesun jälkeen huomasin ihoon tulleen sellaisia "allergiapilkkuja", eli punaisia pieniä, ikäänkuin kesakoita, mutta siis sellaisena allergiaversiona :D Katsoinkin incin uudestaan läpi ja joo, propylene glycoliahan se sisälsi, se ainesosa saa ihoni herkästi reagoimaan :( Sain tuon CC-voiteen Trendin tilauskylkiäisenä, mutta taidan laittaa minäkin sen kiertoon :) Hitsit, sillä kyllä sai nättiä jälkeä aikaan! Mutta itse olen tykästynyt tosi paljon siihen uutuusmeikkivoiteeseen, Lumenen Nudeen, silläkin saa nättiä meikkipintaa aikaan ^_^ Kannattaa käydä kysymässä testeri, jos se voisi sopia sinullekin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow