In this Light

Kauneusblogi

Luku 456.

clarinsph16


Huulipunien suurena rakastajana joudun kuitenkin myöntämään, että todella usein huuleni kyllä vaan ovat punaa vailla. Mutta sen verran nälkä on kasvanut syödessä, olo ilman mitään huulituotetta on kovin pliisu ja valju. Jos haluan nopeaa huulifreesausta ja pelkkää huulirasvaa huolitellumman ilmeen, käännyn huulikiillon puoleen. Nyt innostuin blogien myötä Clarinsin kevään uutuus huulivoiteesta, Daily Energizer Lovely Lip Balmista. Olisin muuten varmaan sivuuttanut tuotteen, vaikka sen kaunis pakkaus vetoaakin minun retrotyttöpuoleeni kuin Sarviksen kipot konsanaan, mutta tuotteessa on eräs aivan ihastuttava piirre. Se muuttuu jokaisen käyttäjän huulilla uniikiksi sävyksi, perustuen huulten ph-arvoon! Vastaavanlaisia tuotteita on muillakin merkeillä, Clarinsin tuote oli itselleni helpoiten saatavilla ja sen hintakin sopi lompakolleni ( n. 15-16 euroa ). Omani ostin Kicksin jäsenpäiviltä, jolloin sain sen reilulla kympillä.

clarinsph2no


clarinsph3


On ollut hyvin mielenkiintoista nähdä, minkä sävyiseksi tuote on muuttunut muiden bloggaajien huulilla ( ainakin Henna, Jonna H ja Linda ovat tästä bloganneet ), yllä näette minun lopputuloksen. Tähän väliin sanoisin tuotteen sävyn olevan kyllä erilainen eri päivinä, alkuun lopputulos oli muistikuvieni mukaan lämpimämpi, nyt näissä kuvissa se on yllättävän kylmä, marjaisa pinkki! Sellainen ruusunpunainen ja omasta mielestäni aivan ihana sävy. Luonnollinen, mutta hehkuva. Vähän kuin olisi käynyt salaa vadelmavarkaissa ^__^ Olen kokenut tuotteen huulia hoitavana ja tämän tuoksu..se on ihanan makean kirpeä! 

Mikään pitkäkestoinen tuote tämä ei ole, sävy häviää huulilta parin, neljän tunnin kuluttua. Tuossa ylläolevassa huulimeikittömässä kuvassa on tuotetta lisätty huulille aamulla ja tuolta huulet näyttävät parin tunnin jälkeen. Niissä kuvissa, joissa tuotetta näkyy huulilla, tein rajaukset Stilan vanhaan roosaan ja marjapuuroon taittavalla huultenrajauskynällä. En muuten tiedä, mitä ihmettä huulilleni on tapahtunut, nyt tuo ylähuulen vinous korostuu huomattavasti! Kävin kyllä eilen hammaslääkärillä paikkauksessa, jäikö päälle jonkinsortin suujännitys vai voiko korottava paikka oireilla näin? Hassua, sanon ma!

clarinsph13
clarinsph9


Tällaisessa meikissä lähdin ystävän lapsen synttäreille, pitkästä aikaa mukana luomiväriä! Eräs luomivärisuosikkini on Idun Mineralsin Brunkulla, nyt käytin mielisävyäni kultaa sekä tummanruskeaa. Lähikuvaa ette saa, koska itsesensuuri iski, taidan kyllä varata ajan luomivärien meikkaamisopastukseen ^_^ Ripsien tyveen tein rajauksen Cliniquen tummanruskealla silmämeikkikynällä. Poskilla on tuttu setti, Guerlainin meteoriittipallerot, Bobbi Brownin Pink Peony poskipuna sekä myös Bobbin aurinkopuuteri Golden Light. Huulilla tosiaankin Clarinsin huulirasva sekä Stilan huultenrajauskynä sävy numero 16, Stilalla ei muuten enää ole lainkaan huultenrajauskyniä valikoimassaan( tämä on muuten tullut Strawberrynet-tilauksen kaupanpiällisenä, enpä muuten ole vuosiin sieltä enää mitään tilannut ja luulen, että tilaamiseni taitavat ko. puodista kyllä jäädä vastaisuudessakin!).

clarinsph17

7 Kommentit

  1. Clarins näyttää aivan ihanalta huulilla, arvaa olenko himoinnut tuota puikkoa! Se on niin söpö. Nuo Idunin meikitkin kolahtavat aivan täysillä, onneksi sain niitä silloin kolme testiin, ovat kyllä laadukkaita ja ihania.

    Superia sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan ostoksille, tämä on sen verran vekkuli tuote että kannattaa kyllä hankkia jos yhtään kiinnostaa :D Ja on tämä pakkaus vaan niin ihana, nimimerkillä toinen pakkaushupsu! Idunilla on kyllä hinta-laatusuhde luomiväreissä kohdillaan :)

      Poista
  2. Oi miten ihanan raikas tämä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ^_^ Huulista tuli muuten vähän mieleen ne sun Benetint-huulet, olenkin muuten unohtanut kommentoida sitä postausta, piti sanoa siitä Benetintistä muutama sananen :)

      Poista
    2. Joo mulla tuli itseasiassa se mieleen tosta! Tää näyttää kyllä paljon toimivammalta tapaukselta : D

      Poista
  3. Herkullinen väri, ja piristää kasvoja yhtä hyvin kuin huulipuna :) Voi kun mäkin löytäisin tällaisen läpikuultavan piristysvärin. Sävy tosiaan vaihtelee eri ihmisillä ihmeen paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä ph-tuotteissa on kyllä se hauska juttu, että sävy on kaikilla oma :) Tämä on kyllä ihanan helppokäyttöinen ja huoleton!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow