In this Light

Kauneusblogi

Luku 527-Hohtoa elämään ja poskipäille!

Zuii1

Australialainen kukkaismeikkisarja Zuii on sydäntäni lähellä. Siksi olinkin innoissani, kun sain blogin kautta testiin sarjan peitekynän sekä hohdepuuterin. Ajattelin ensiksi, että teen molemmista yhteisen postauksen mutta lopulta päätin jakaa postauksen kahteen osaan; molemmille tuotteille omansa. Aloitetaankin hohdepuuterista! Hohto- ja korostustuotteista onkin tullut tärkeä osa ihan sitä omaa arkimeikkiäkin, koen näyttäväni pirteämmältä kun sipaisen poskipunan yläpuolelle valoa erinäisillä hohtotuotteilla.


Hohdepuuterini sävy on Mango, joka on lämmin shampanjainen nudesävy. Hohdepuutereita on yhteensä kuusi eri sävyä, joista neljä on selvästi punertavaa, yksi kylmän hopeinen ja yksi lämmin nude. Ihastuin Mangossa ajatukseen, että se toimisi upeasti highlighterina poskipäillä, sulautuen ihon omaan sävyyn! Hohdepuuteri, kuten muutkin Zuiin tuotteet, on valmistettu kukkien terälehdistä. Tuotteessa on käytetty ruusun terälehtiä, jasmiinin nuppuja ja kamomillan kukkia. Mukana on myös Aloe Veraa, jojoban siemenöljyä, kamomillan kukkauutetta, peltokorteuutetta sekä nokkosen lehtiuutetta. Koostumus on ihoa hoitava ja talkiton. Luomusertifioitujen ainesosien pitoisuus on n. 95 %! Itseäni kyllä viehättää luonnonkosmetiikan meikeissä se, että ne ovat samalla ihoa hoitavia!

Tuote on pakattu pyöreään rasiaan, annostelu tapahtuu sirottamalla purkin reikien läpi puuteria kannen sisäpuolelle, josta puuteria napataan/pyöritellään siveltimeen. Purkin reikien suojana on teippi ja lämpimästi suosittelen, että neulalla puhkoo muutamat niistä auki eikä tee kuin minä, joka reippaasti nykäisin suojateippiä osittain pois..^_^

Zuii11

keinovalossa

Zuii14

luonnonvalossa

Hohdepuuteri on sanansa mukainen, hyvin hohtava tapaus! Swatch-kuviin hieroin puuteria ihan kunnolla käsivarrelle, kasvoille annostelussa kannattaa pitää maltti mielessä. Mutta kuten huomaatte, puuterin pohjasävy on kauniin nude, hohtavuudesta ja kimaltavuudesta huolimatta olen käyttänyt tätä sujuvasti ihan arkenakin. Ja juhliin tätä voikin annostella reippaamminkin. Itse olen käyttänyt tätä poskipäillä sekä kulmaluulla, joskus sipaissut kevyesti amorinkaaren yllekin. Hohdepuuteria voi laittaa myös dekolteelle tai miksei vaikka kevyesti hiuksiinkin sipaisi. Aion vielä kokeilla tätä luomivärinä, uskoisin sen soveltuvan myös siihen tarkoitukseen.

Alla olevissa kuvissa näette, miltä kasvot näyttävät ensiksi ilman hohdepuuteria ja seuraavaksi sen, miltä hohdepuuteri näyttää poskipäille levitettynä ja kolmantena kuva, jossa molemmat kuvat koottu vieretysten kollaasiin.

Zuiikimalle2

ilman hohdepuuteria

Zuiikimalteella7

hohdepuuterilla
Phototastic-19_11_2015_675e3adf-7632-4ca4-87f2-73facae9ae88

Hohdepuuteri kyllä tuo kasvoille kivasti valoa ja hohtavuutta, ero on hiuksenhieno mutta silti niin ilmeinen hohtopuuterittomaan ihoon verrattuna. Hohdepuuterin iholla kestävyys on mainio, kun sen aamulla levittää on se vielä illallakin paikallaan. No, Zuiin poskipunissakin on omalla ihollani mainio pysyvyys. Hohdepuuterin hinta on maahantuojan verkkokaupassa 27,60 euroa ja pakkauskoko on 3 g. Tuote ainakin vaikuttaa todella riittoisalta, hohdepuuteria ei tarvitse kerralla paljoa joten veikkaan tästä olevan iloa itselleni useammaksi vuodeksi! Zuiita muuten myydään maahantuojan verkkokaupan lisäksi mm. Joliessa, Ruohonjuuressa ( verkkokaupassa sekä Helsingin Kampin ja Tampereen kivijalkamyymälöissä ), Biodellyssä..jälleenmyyjien kattavan listauksen voi käydä kurkkimassa täältä.

Tuotteet saatu maahantuojalta testattavaksi

2 Kommentit

  1. Ooh hirmuinen himoitus iski tuohon hohdepuuteriin, ihana! <3 Zuin kosmetiikkaa en ole kokeillut, mutta niitä on kenties tulossa. ;) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohdepuuteri on kyllä ihana <3 Olen viime aikoina kyllä ihan totaalisen ihastunut tuohon konseptiin noin ylipäänsä :) Ja oi, olisi kiva lukea sunkin Zuii-kokemuksia :)

      Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow