In this Light

Kauneusblogi

Luku 548-Mistien lumoissa

JaneI3


Kuinka moni tunnustaa ajatelleensa kasvojen kosteussuihkeiden olevan ihan höpönlöpö-juttuja? Myönnän suhtautuneeni kosteussuihkeisiin skeptisesti. Okei, kasvoveden korvaajana ymmärrän kosteussuihkeet mutta sellainen meikin ylle suihkuteltava versio ei saanut kannatusta. Ajattelin, että siitähän se meikki vasta kuluukin ja sotkeutuu, sitä paitsi oma ihoni on sen verran rasvoittuva, että kyllä ihon omat rasvat päivän mittaan tuovat meikkipohjaan sen oman hohdon, ei minun tarvitse erikseen kiinnittää meikkiä.

En tiedä, kaiketi kun tarpeeksi kauan altistaa itsensä kosteussuihkeiden hehkutukselle, niistä luonnollisesti kiinnostuu. Jopa siinä meikin ylle suihkimisessa! Päätinkin viime syksyn kauneusmessuilta ostaa Jane Iredalen kosteussuihkeen, koska nämä kosteussuihkeet on tarkoitettu myös mineraalimeikin kiinnitykseen. Olisin ensisijaisesti ostanut Smell the Roses kosteussuihkeen, mutta se olikin jo loppuunmyyty-kyseinen suihke olikin saatavilla vain rajoitetun ajan. Päädyin ihanan Mian konsultoinnin jälkeen tähän Balance kosteussuihkeeseen, joka onkin oiva tapaus rasvoittuvalle iholle; se lupaa tasapainottaa talituotantoa sekä ihon PH:ta.

Suihkeessa on käytetty appelsiinin eteerisiä öljyjä sekä appelsiinin sekä greipin kuoriuutetta. Mukana on myös vihreän teen uutetta. Incistä löydän myös aloe veran, rosmariinin lehtiuutteen, kamomillan kukkauutteen, oliivinlehtiuutteen, algae-leväuutteen ja retiisiuutteen. Rosmariinia onkin monta kertaa epäpuhtaalle iholle suunnatuissa tuotteissa ja kamomillalla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Aloe on taasen oikea kosteuspommi!

Tuoksu on kirpeän raikas, greippisen sitruksinen. Janen kosteussuihkella on muuten myös Eocert-sertifikaati, joten ne luokitellaan luonnonkosmetiikaksi! Suihketta on tarkoitettu suihkautettavaksi käsivarren matkan päästä ja kevyesti-varsinkin jos suihkutetaan meikin päälle. Liian läheltä suihkuttaminen ja liian runsas annostelu voivatkin aiheuttaa meikin suttaantumista.

Minun täytyy myöntää, että ihan joka päiväiseen rutiiniin en kosteussuihkeiden kanssa pääse, koska yksinkertaisesti unohdan käyttää niitä! Janen suihke kulkikin mukanani laukussa mutta nyt päätin sijoittaa sen meikkauspisteelleni, jotta muistaisin käyttää sitä. Mutta se minun on myönnettävä, että kosteussuihkeilla on selvä paikka tuoterepertuaarissani, nimittäin kyllä nämä vaan kiinnittävät meikin kauniisti! Koen, että meikki on säilynyt freesimpänä niinä päivinä, kun olen suihkutellut Balancea meikin ylle. Ja eräänä päivänä, kun sain aikaan meikkikatastrofin nimeltään liian puuteroidut kasvot ja silmänaluset, kosteussuihke pelasti. Silloin tosin, köhköh, suihkutin kosteussuihketta reippaasti ja paljon lähempää kuin suositeltu etäisyys oli. Suihke on onneksi hyvin hienojakoista, tämän kanssa ei täydy pelätä sellaisia märkiä pisaroita!

Kosteussuihkeen hinta vaihtelee, löysin suomalaisista verkkokaupoista hyvin laajan hintaskaalan aina 27 eurosta 39 euroon. Pullossa on tuotetta 90 ml. Janen tuotteita myydään kauneushoitoloissa sekä muutamissa nettikaupoissa. Kosteussuihketta voi muuten myös suihkuttaa vaikka hiuksiinkin, vähentämään sähköisyyttä! En ole itse tuota kikkaa vielä kokeillut mutta aion ehdottomasti testata tuonkin niksin!

Millainen suhde teillä on kosteussuihkeisiin?


6 Kommentit

 1. Olipa ihanaa lukea, että tykkäsit tästä! <3 Tämä on ollut Jane Iredalen kosteussuihkeista mun suosikki. Tykkään tästä melkein jopa enemmän kuin siitä ruususta, vaikka ruusua tällä hetkellä kannankin laukussa mukana :) Mä suihkin näitä välillä aina esim. puuteroinnin sijastakin. Ei tarvitse paklata itseään niin paljon, kun suihkii aina välillä näitä kosteussuihkeita. Meikki pysyy paljon freesimpänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkäsin, ei ollut todellakaan huono ostos :) Munkin mielestä kosteussuihkeet toimivat myös meikin freesaamiseenkin oivasti, mikä on mainio juttu! :)

   Poista
 2. Ai mikä mun suhde on kosteussuihkeisiin, olen addikti. :D Iredalen suihkeissa on musta ihastuttava tuoksumaailma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, näihin kyllä koukuttuu :D Tässä tuoksu on ihanan pirtsakka, uskon että muidenkin suihkeiden tuoksumaailma jatkuu ihastuttavana :)

   Poista
 3. Kosteussuihketta multa ei vielä löydykään, mutta rauhoittavaa ja puhdistavaa suihketta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mutta teoriassahan sekin voisi varmaan myös toimia kuten nämä kosteussuihkeet, sitäkin varmaan voi kokeilla meikinkin ylle sumuttaa? :) Tosin, meneekö sitten se puhdistava vaikutus sitten taas hukkaan..hmm. No, mutta mä varmaan kokeilisin meikinkin ylle sitä sumuttaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow