In this Light

Kauneusblogi

Luku 583-Guerlainia huulilla

Guerlain1


Kirjoitin alkuvuodesta ryhtyväni tutkiskelemaan ja järkeistämään ostotottumuksiani. Oma kipukynnykseni on meikkipohjat ja huulipunat, rehellisesti sanottuna en edes saisi ostaa niitä yhtään! No, jos eteen osuu Guerlainin huulijuttuja alennuksessa, voin vannoa järjen hivenen kaikonneen mielestäni. Olin nimittäin silmäillyt näitä jo kesällä alessa, mutta jostain syystä jätin huulijutun silloin ostamatta. Nyt en enää miettinyt, sillä joskus ostamatta jättäminenkin saattaa harmittaa. Se on tätä, tasapainoilua.

Guerlain2


Huuliasia tottelee nimeä Rouge G L'Extrait Creme De Rouge Matte Colour Exceptional Hold. Se on jotain huulipunan ja -kiillon väliltä, mielestäni huulilakka on kuvaava termi. Huulilakka on pakattu ylelliseen, painavaan ja kerta kaikkiaan upeaan hylsyyn! Hylsyn avaaminen oli meikä-blondille kyllä sellainen aivojumppa että huhhuh. Ensiksi levityspäätä vedetään ulos, jolloin kielekkeen alla ollut peili vapautuu ja tämän jälkeen levityspäätä kierretään, jotta saadaan aplikaattori ulos.

Guerlain3


Sävyksi valitsin Colère M25, joka on ihastuttava, klassinen punainen. Tai no, tämä on mielestäni sellainen räväkän klassinen punainen, sen verran intensiivinen sävy on! Koostumus on kermainen, mutta huulilla tämä näyttäytyy mattaisena. Tai no, ei sellaisena rutikuivana mattana.  Aplikaattorilla on helppo rajata huulet ja muutenkin levittää huulilakkaa. Huulilakka asettuu kotvan kuluttua huulille ja sen jälkeen se on ja pysyy. Syöminen toki kuluttaa sävyä, mutta suhteellisen pitkäkestoinen tapaus tämä kuitenkin on. Huulilakka tuntuu huulilla pehmeältä, eikä se kuivata huulia. Tuoksu on vienosti parfymoitu, kuten Guerlainin tuotteissa tapaa olla.

gUERLAINHUULI2-2

Huulilakan hinta on n. 50 euroa, minä maksoin omastani 25 euroa. Tässä ihanassa tuotteessa on vain se huono juttu, että tämä luultavasti ehkä kenties poistuu Suomen valikoimista-tuotetta on näkynyt alessa vähän siellä sun täällä eikä tätä löytynyt Sokoksen verkkokaupan valikoimasta. Lieneekö tuo levityskonsepti meikäläisten makuun liian ufo, suosivatko suomalaiset naiset enemmän perinteisiä huulipunia? Minusta ainakin tuo aplikaattori toimii kivasti, sillä saa näppärästi ja tarkasti levitettyä tuotteen huulille. Lisäksi ylellinen, jopa aavistuksen scifi pakkaus viehättää. Tämä tuote kyllä lukeutuu ehdottomiin huulituotesuosikkeihini!


Vintagea27-2

11 Kommentit

 1. Upea sävy. Mä niin rakastan Rouge G:n pakkauksia, ne on vain niin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on upea <3 Ja nämä pakkaukset! Ne on vaan niin upeita, ylellisiä <3

   Poista
 2. Wau! Hyvältä näyttää :) Guerlainin pakkaukset on niin aina luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Guerlain kyllä osaa pakkaukset ja sisältöpuolenkin :)

   Poista
 3. Näyttääpä kyllä tarkasti rajatulta, jos tässä ei ole mitään rajauskynää siis alla. Upea sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole rajauskynää, se tässä onkin ihanaa, että aplikaattorilla saa tarkkaa jälkeä :) Mä niin rakastan tätä sävyä ^_^

   Poista
 4. Ihana sävy, ja ihana hinta! :) Onnekas sattuma löytää alesta sävy, joka sopii sinulle noin täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä todellinen löytö :) Katselin jo kesällä, mutta jostain syystä jätin ostamatta. Jos jossain törmäät tähän, niin kannattaa käydä ainakin tutustumassa ^_^

   Poista
 5. Miten mulla on mennyt nämä ihan ohitse! Todella upea pakkaus ja huulilla näyttää upealta. Toi viiskymppiä on hiukan liikaa, mutta lahjaksi tällaisen olisi ihana saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, näitä ei enää taida Suomesta saada :T Just tänään kävin hengailemassa Guerlainin ständillä ja en kyllä löytänyt tätä myyntitelineestä. Multakin olisi muuten mennyt ohi, mutta alesta tosiaankin bongailin! Jos liikut maakunnissa, niin esim. Porin ja Kuopion Sokoksilta saattaa tehdä hyviä löytöjä. Mä meinaan viime kesänä tiirailin tätä Kuopiossa jossa tämän olisi saanut 15 eurolla (!!!) mutta hölmäyksissäni jätin ostamatta. Kun törmäsin tähän Poris, en enää miettinyt ostanko vai en :D Mutta juu, normihinta on kyllä aika hintava, en ole aivan varma voisinko pulittaa sitä. Ehkä en :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow