In this Light

Kauneusblogi

Luku 586-Se vappulook

Wappu2
Wappu5


Ajattelinpa näin jälkikäteen vielä vilauttaa omaa vappulookkiani. Kuvissa meikki on jo aavistuksen räjähtänyt, koska olin viettänyt puolet päivästä ulkona piknikillä ystävien kanssa. Silmämeikki varsinkin oli jo kokenut kovia, koska silmäni vuosivat tuona päivänä aavistuksen. Samaisesta syystä ette saa siitä lähikuvia ^_^ Minun oli tarkoitus ottaa kuvat ennen lähtöä, mutta en vain ehtinyt.

Mutta enivei, meikkipohjana minulla on Chanelin uusi meikkivoide, Les Beiges Healthy Glow Foundation. Sain rakkaalta työkaveriltani siitä näytteen, sävy on tosin itselleni aivan liian tumma. Mutta tuon näytteen perusteella kiinnostuin meikkivoiteesta kovastikin! Sillä sai luonnollisen, himmeällä, samettisella tavalla olevan hehkun, joka sopii omalle ihotyypilleni hyvin. Harmi vaan meikkivoide ei ole mikään kestävin tapaus. Tai minulla se vaatisi alle jonkun hc-mattauspohjustajan. Meikkivoiteessa on SPF 25, mistä iso plussa! Levitin tottakai meikkivoiteen alle aurinkovoiteen, jonka suojakerroin on 50. Nyt on eritoten tärkeää suojata iho, varsinkin jos viettää ulkona aikaa enemmänkin. Tästä syystä muuten päädyin punaamaan huulet By Terryn huulipunalla, koska punassa on UV-suoja.

Silmämeikin tein lähes ennakkosuunnitelmieni mukaan, joskin päädyin Armanin Rose Ashes Eye Tintin sijaan värittämään luomet kahdella eri vaaleanpunaisella. Violetti paksu rajaus kuitenkin oli menossa mukana, lisäksi tein rajaukset eyelinerilla ja sisärajauksen mustalla kajalilla. Poskipäille sudin hehkua Zuiin Mango-hohdepuuterilla. Poskipunana oli MUS:n Cherry Blossom, mikäs muukaan! Varjostukset tein Guerlainin aurinkopuuterilla. Omasta mielestäni sen sävy on vaan paras omalle iholleni, kun puhutaan varjostuksesta. Omalla ihollani tuntuu toimivan lämpimämpään taittava aurinkopuuteri paljon paremmin, kuin kylmä. Kylmä sävy näyttää helposti likaiselta, lämmin taas on paljon luonnollisemman näköinen. Tuossa Guerlainin aurinkopuuterissa on muutenkin hyvä sävy, se ei ole liian oranssi. Ehdottomasti lukeutuu viime vuoden parhaimpiin kosmetiikkaostoksiin! Siitä voi käydä lukemassa lisää tästä postauksesta.

Hiukset muuten innostuin kihartamaan ja päätin sen kultaisen pannan sijaan laittaa kunnon kukkapannan hiuksiin. Se olkoon minun vappuhattuni ^_^ Kiharoista tuli yllättävän kivat ja ystäväni kehuikin, kuinka nätisti hiukseni olivat. Ehkä täytyy useammankin kerran tehdä kiharat?

12 Kommentit

  1. Oi toi kukkahomma! Ihana! Muutenkin koko lookki on kyllä tosi onnistunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Anna! Kukkahomma on ihana, mutta tavan arkeen liian näyttävä :D

      Poista
  2. Kaunis olet ja meikki on ehdottomasti paremmassa järkässä kuin ikinä omien nuoruusvuosi vappuiluitteni jälkeen. Miten se meikki ei vaan vappuna pysy, kysynpä vaan. :9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Ja haha, vappu on ehdottomasti meikille suuri haaste :'D ^_^

      Poista
  3. Sun tukka oli kyllä ihan supernätisti! Ja meikki toki myös. Voi, oli niin kiva piknikki taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Norsis! ^_^ Täytyy ottaa joskus uusiksi, kun on nyt näin nättejä ilmoja pidellyt :)

      Poista
  4. Oi, ihana vappulook! :) :)

    Linda/Juille's

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Toi on kyllä söötti, harmi vaan koostumus huulillani ei ole optimaalisin :P Mutta sävy on kyllä <3!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow