In this Light

Kauneusblogi

Luku 604-Juhannuksen kosmetiikat

WP_20160626_11_59_14_Pro (2)


Anteeksi radiohiljaisuus! Suunnittelin alunperin kirjoittavani ainakin jotain juhannuksena mutta niin vaan läppäriä hädin tuskin kaivoin esillekään. Pieni hengähdyshetki ennen kesäloman alkamista teki terää ja juhannus kuluikin hyvin rennoissa merkeissä maalla. Tapani ( kansa ^_^) mukaan pakkasin aivan liikaa tavaraa mukaan! Toisaalta, eipä sitä etukäteen tiennyt, jos menojalkaa olisikin vipattanut.

Joka tapauksessa osa vaatteista ja mukaan pakkaamastani kosmetiikasta jäi vaille käyttöä. Mielenkiinnosta päätinkin napata kuvan kasvoille käyttämistäni tuotteista. Pärjäsin koko juhannuksen 17:lla kasvoille tarkoitetulla tuotteella!

Aamut aloitin aina LV:n misellivedellä, joka on toiminut aamupesuaineenani jo tovin. Tämä ei ole mielestäni kovin tehokas meikkien poisputsaaja, mutta kasvojen aamuvirkistykseen ihan kelpo ja edullinen tuote. Minulle tämä on enemmän kasvovesi, kuin misellivesi.

Misellivesiputsauksen jälkeen levitin Lumenen hyaluronitiivisteen ja/tai Colosén alppiyrttitiivisteen*. Aika usein levitin molemmat! Lumenen tiiviste tuo tehokosteutta ja kirkkautta, Colosén seerumi napakoittaa. Jälkimmäisestä on tulossa oma postauksensa, jossa avaan enemmän ajatuksiani tuotteesta. Mutta molemmat tuotteet ovat ihoni mieleen ja toimivat itseasiassa yhdistelmänä hyvin.

Tiivisteiden jälkeen olen siirtynyt kasvovoiteisiin. Colosén Aloe päivävoide sekaiholle on hankintani lämpimiin kesäpäiviin, se jättää ihon mattapintaiseksi ja täten sen ylle on kiva levittää pohjameikki. Juhannus oli poikkeuksellisen aurinkoinen ja lämmin, joten aurinkovoiteet olivatkin ehdottomat tuotteet! Käytin joko pelkästään Dermalogican primeria ( jossa siis fysikaalinen suojakerroin 30 ) tai Diego Dalla Palman ja Dermalogican yhdistelmää. Diegon aurinkovoiteen suojakerroin on 50 ja se sisältää fysikaalisen sekä kemiallisen aurinkosuojan. Omasta mielestäni iho jää Diegon jäljiltä vähän liian kiiltäväksi, mutta Dermalogican primer mukavasti tasoittaa pahinta kiiltoa, vaikka ei tuo Dermalogicakaan mikään mattaava primeri ole. Dermalogican primeri olisi muuten täydellinen, mutta se kyllä aavistuksen tukkii ihoani.

Dermalogican primeri käykin kevyestä ja freesistä meikkipohjasta, ainoat meikkituotteet joita juhannuksena käytin olivat ripsiväri, kulmakynä, silmämeikinpohjustaja, aurinkopuuteri ja sävyttävä huulivoide. Menin siis sieltä, mistä aita oli kaadettu ^_^ Ja tarvitseeko edes sanoa, että pakkasin mukaan pari poskipunaa ja luomivärin..mutta jäähylle he jäivät. Elizabeth Ardenin sävyttävä huulivoide on siitä ihana tapaus, että se sisältää UV-suojan. Sillä saa tarvittaessa kevyen, luonnollisen lopputuloksen mutta myös näyttävämmät pusuttimet. Guerlainin aurinkopuuterissa on myös pieni poskipunasuikale, joten taidan jatkossa unohtaa ne viralliset poskipunat ja pakata vain tämän mukaan. Nyt tosin jäin miettimään, käytinkö kuitenkin erillistä peiteainetta..no, eipä se ainakaan kuvaan eksynyt ( kuin myös silmämeikinpohjustajakin jäi kuvasta uupumaan ).

Derman aurinkovoidetta käytin vartalon lisäksi kaulalle, korville sekä dekolteelle. Tämän kanssa minulle kävi pieni fiba, minun piti ostaa aurinkorasvan eko-versio, mutta vahingossa nappasinkin mukaan tämän ei eko-version! Suojakerroin on aurinkovoiteessa 30 ja olen kokenut sen erittäin miellyttäväksi. Tuote levittyy hyvin, ei ole megatahmaaja vaan imeytyy aika sukkelaan. Oma ihoni ei ole ottanut nokkiinsa aurinkovoiteesta.

Illalla putsasin kasvot Colosén puhdistusvoiteella, tästä on tulossa lisää juttua. Saunan jälkeen käytin Colosén savinaamiota*, täytyy muuten sanoa naamion toimineen saunan jälkeen erittäin hyvin! Saatoin nimittäin saada nitistetyksi leukaan tuloillaan olleen megapatin ^_^ Puhdistuksen viimeistelin Diego Dalla Palman kasvovedellä, joka on muuten ihanan kosteuttava tapaus.  Sen jälkeen siirryin Lumenen hyaluronitiivisteen ja Colosén alppiyrttitiivisteen* pariin. Kasvot rasvasin lopuksi joko Colosén Aloe voiteella tai Avokado hedelmäemulsiolla*, vähän fiiliksen mukaan. Silmänympärysvoiteen saatoin monena iltana ja aamuna skipata, koska Lumenen ja Colosén tiivisteet toivat tarvittua kosteutta. Silloin kun päätin lisäksi käyttää erillistä sy-voidetta, se oli Nuxen silmänympärysvoide.

Seuraavaan reissuun aion kyllä miettiä pakkaukset niin, että hyödynnän testeripussukoita sekä uudelleen täytettäviä matkapakkauksia. Tavallaan vähän turhaan tulee raahattua täysikokoisia tuotteita mukana, toisaalta auto-optio mahdollistaa tietyllä tavalla huolettoman pakkaamisen. Julkisilla matkaten en kyllä iki kuuna päivänä kantaisi mukanani tällaista määrää tavaraa vaan panostaisin matkapakkauksiin ^_^

Miten teidän juhannus sujui? Pakkaatteko kuinka huolettomasti matkalle mukaan vai mietittekö tarkkaan matkapakkaukset jne.?



6 Kommentit

  1. Mä pakkaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pieni puteleita mukaan, ainahan se toki ei onnistu. Myös yksittäispakatut kangasnaamiot ovat aina mukana ja reissussa käytän jonkun verran ensimmäisenä puhdistuksena puhdistusliinoja, vaikka muuten välttelen niitä, mutta tekevät silloin elämästä helpompaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinkin ottaa tuon puhdistusliinatärpin omaankin käyttöön! Ja täytyy kyllä ostaa matkakokoisia puteleita lisää :)

      Poista
  2. Mä haluaisin aina pakata mukaan kunnon kosmetiikka-arsenaalin, mutta painon ja rajallisen tilan vuoksi en tietenkään niin tee, vaan hyväksyn kohtaloni :D Pikkupurkit on kyllä käteviä, mutta niidenkin valitseminen on vaikeinta, kun ei tiedä yhtään mitä sitä sitten lopulta tekeekään mieli laittaa iholle, kun on jossain muualla :D Colosélla on ainakin tosi kätevän kokoiset matkapakkaukset ja niitä kuljetan usein matkoilla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on juuri sitä, valinnan vaikeutta! On jotenkin kamala päättää, mitä mielitekoja kosmetiikan suhteen matkalla tulee :D Tai jos iholle tuleekin jokin kriisi tms. Mun pitäisi ostaa matkapakkauksia, ihan vaikka sellaisia itse täytettäviä vaikka mikään suuren suuri fani en olekaan. Koen ehkä niiden pesemisen hankalaksi, jos siis haluaa vaihdella sisältöä.

      Poista
  3. Oli aika paljon pienempi määrä kosmea mökillä, en kehtaa edes kertoa. Tuo Diegon kasvovesi alkoi kiinnostamaan ja Colosen naamio. :)

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä kehtaa kertoa :) En mäkään mökille varmaan ihan näin paljoa kamaa pakkaisi! Toki riippuen mökkiolosuhteista :D Loppukesästä mennäänkin mökille lomailemaan, mutta siellä on kaikki "hienoudet ja mukavuudet" sekä se on aika cityssä kuitenkin..eli salee pakkaan sinnekin samanlaisen satsin ^_^

      Diegon kasvovesi on ihana! Ja tuo savinaamio on kyllä toimiva tapaus :) Tykkään ^_^

      Ihanaa loppuviikkoa Tiia <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow