In this Light

Kauneusblogi

Luku 610-Kuuma poskipunatrendi

Poskipuna10


Vaikka rakastankin muotia ja seuraan trendejä valppaasti, en silti adoptoi omaan käyttööni kaikkia asioita. Suoraan sanottuna en ole päässyt kiinni vallallaan olleeseen contouring-trendiin yhdistettynä voimakkaasti leivottuun meikkipohjaan. Minun on kyllä uteliaisuuttani pitänyt kokeilla sitä sekä myöskin leipomista, mutta taidan kuitenkin pohjimmiltani olla sen verran kukkaislapsi, etten koe oloani kotoisaksi sellaisessa meikkimäärässä. Olen myöskin ihonhoitofani ja pyrin ihonhoitoni suhteen siihen, että iho saavuttaisi jonain päivänä sen pisteen, ettei minun tarvitsisi välttämättä käyttää pohjameikkiä. Tai, ei ainakaan mitään paksua kerrosta ^_^ Pohjameikkityylini onkin siis mahdollisimman kevyt, hyvät ja huonot ihopäivät toki huomioiden.


Poskipuna17


Sen sijaan olin onnessani lukiessani seuraavasta poskipunatrendistä! Varjostamisvärin sijaan posket punataankin jopa överisti poskipunalla, niin että poskien luustoa muotoillaan poskipunalla kunnon 80-luvun tyyliin. Tämänkin voi toteuttaa överisti tai hillitysti. Mutta ideana on tuoda poskipunaa ihan reippaasti jopa ohimoille saakka. In english termi on draping-ja ainakin Marc Jacobs on tähän hurahtanut!


Poskipuna18


Olenkin viime aikoina jättänyt aurinkopuuterin vallan pois ja luottanut poskipunan voimaan. Oma draping-tekniikan suosikkipunani on Everyday Mineralsin All Smiles ( saatu blogin kautta ). Varsinkin kesää hehkuvalle iholle sävy on täydellinen ja tähän poskipunaustekniikkaan sävy on maltillinen. Sävy on muuten todella pigmenttinen, mutta mielestäni tässä tekniikassa pigmenttisyys on hyve. Poskipäille, eli tuohon "omenakohtaan" sipaisin vielä lisäksi Jane Iredalen Whisperiä, joka on myös todella, todella kaunis, hohtava kultakoralli! Meikkipohjana tässä kuvassa minulla muuten on Jane Iredalen puristepohja, sävyssä Golden Glow. Ihokin on viime aikoina hehkunut poikkeuksellisen paljon, joten mitäpä sitä hehkua piilottamaan paksun meikin alle! Mineraalipohja sopiikin kivasti hehku iho-päiviin ^_^ Huulille päätin sipaista 80-luvun fiiliksen mukaan fuksiaa, jälleen kerran Isadoran Twist-Up huulipunakynät pääsivät tositoimiin. Silmiin en sutinut kuin ainoastaan ripsiväriä. Täytyy kyllä myöntää, että tällainen "minimalistinen" meikki on kyllä niin minua!


Poskipuna20

8 Kommentit

 1. En ymmärrä kyllä mitään tekniikoista ja tuo varjostushommeli, ei vaan jaksa. Kivaa olisi kyllä jos joku ammattilainen tekisi oikein kunnon meikin varjostuksineen kaikkineen. Mutta luultavasti en tuntisi itseäni. ;)

  Mutta aah poskipunat, voidemaiset, puuterimaiset, kaikki. Nyt on meneillään kombo trio, eli aurinkopuuteria, hieman vaaleanpunaista ja sitten persikkaa. Tämän persikan vinkkasi Keyword Love Jonna, en olisi ikinä hoksannut itse käyttää persikkaa. :)

  Ihanaa päivää, rusotat kauniista, hehkut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi mahtavaa päästä ammattilaisen meikattavaksi! :) Kerran olen ollut silleen meikattavana, että aurinkopuuteria sipaistiin sen ostohetkellä kasvoille. Ja koin kyllä, että ammattilainen sai ihan sen eri tavalla kasvoilleni, kuin mitä itse saan!

   Sun kerrostamistekniikka kuulostaa ihastuttavalta! Laitatko noita siis niin, että sudit punia aina toistensa päälle?

   Ja kiitos Tiia ^_^ <3 Toi olikin joku extrahehkuihopäivä :D Iloa loppuviikkoon!

   Poista
 2. No tää on trendi mihin mäkin voisin lähteä, vedänhän mä nytkin jo aina himmeästi ohimoille poskipunaa. :D Noissa muissakin olen sun kanssa samaa mieltä, paksut meikkikerrokset ei ole ollenkaan mun juttu. Monia tubettajia ihmettelen, kun useilla heillä on tosi kaunis iho, missä ei tunnu olevan paljon mitään peitettävää ja sitten päälle hirveä kerros pakkelia. :o Toki jokainen tekee niin kuin omimmalta tuntuu, mutta musta on outoa normi päivän meikkiä tehdä noin, juhlat on sitten eri juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, mä arvelinkin että tää on myös sun mieleen :D Ja joo, jos mulla olisi tosi kaunis iho sellaisenaan, en kyllä kätkisi sitä paksun meikkivoiteen alle! Vahva meikki pääse IMO oikeuksiinsa illalla, hämyisessä valossa, monta kertaa se on päivänvalossa aivan liikaa :P

   Poista
 3. Tätä trendiä voisinkin kokeilla toisin kuin leipomisia sun muita, jotka olisivat munkin tyyliin aivan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan olla vähän liian "luonnonlapsia" siihen trendiin :D

   Poista
 4. Rakastan vähän "överiä" poskipuna-lookia, joka onkin Aasiassa painanut jo pari vuotta tosi suosittuna. :) Huomaa että vaikka vaatteissa länsimaat on edelläkävijöitä, tulee meikkitrendit monesti vähän sieltä myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Överit poskipunat on kyllä ihastuttavat :) Sellaiset sopivasti överit :D Niin no, ehkä tämä on myös kulttuurisidonnainenkin juttu ja vähän eri puolella on eri asiat kulloinkin trendikästä :) Länsimaissa kun on nyt ollut hyvin vahvasti meikkimuodissa 90-luku meets Kim Kardashian meiningit ja Aasiassa sitten taas toiset trendit :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow