In this Light

Kauneusblogi

Luku 627-Italialaista luksusta

i


Poskipuna on tuote, mitä ilman en meikkiä tee. Poskipuna loihtii viehkon ja freesin ilmeen, antaa kasvoille ilmeikkyyttä ja syvyyttä. Oma poskipunakokoelmani on sellainen suhteellisen laaja ja olenkin pitänyt kokoelman laajentamisen suhteen mopon käsissä. Tänä vuonna en ole itse ostanut kuin yhden poskipunan, by Terryn voidemaisen poskipunan. Loppukesästä poskipuna-apajat alkoivat sen verran kuumottaa, että päätin sallia itselleni kokoelmaan lisäystä.

Diegoposki2


Alunperin olin aikeissa ostaa MAC:ilta poskipunan, mutta päädyin lopulta haahuilemaan italialaisen Diego Dalla Palman osastolle. Pienen pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan merkiltä poskipunan sävyssä 04. Diegon pakkaukset ovat tyylikkäät, modernit ja minimalistiset, toisaalta en ehkä ole meikkituotteissa valkoisten pakkausten ylin ystävä. En oikein tiedä miksi!



Pakkauksessa tulee mukana pieni sivellin sekä peili. Meikkaan aina käyttäen isoa käsipeiliä, enkä juurikaan päivän mittaan lisäile poskipunaa, joten peili on itselleni vähän turha kapistus. Mutta onhan se kyllä nätti lisä! Poskipuna näyttää myös sen kokoiselta, että se on teoriassa mahdollista saada kulumaan loppuun, pannussa on tavaraa 5 grammaa. Tosin omalla tahdillani puna loppuu vuonna 2080, en ole varmaan yhtäkään poskipunaa saanut rehellisesti kulumaan loppuun :D



Syy, miksi sävyyn ihastuin oli sen tietty tavanomaisuus ja neutraalius. Sävy on murrettu persikka ruskealla vivahteella. Sävy ei ole täysin matta, siinä on mukana todella hienojakoista kimallusta, mikä ei valitettavasti kuvista välity. Tästä syystä se ei sovellu varjostamiseen.



Diego Dalla Palman poskipuna on hyvin pigmetinen. Tällä saa hyvin helposti överit aikaan! Poskipuna levittyy kuitenkin sujuvasti ja moitteettomasti, sen häivytys on suhteellisen helppoa-riippuen siis ihan alkuperäisestä annostelusta. Näissä kuvissa valo syö poskipunan intensiivisyyttä, mutta olen todella fiiliksissä tällaisesta "sun posket, mutta entistä paremmat"-sävystä. Tällaiselle neutraalille sävylle on todellakin aikansa ja paikkansa, ja itse intoilen siitä näiden räväköiden huulipunien kaverina.

Diegon poskipunan hinta oli n. 30 euroa, mutta tässä tapauksessa hinta korreloi laatua. Poskipuna on riittoisa ja sen levittyvyys on hyvä. Toki tähän hintaan poskipunalta onkin lupa odottaa enemmän. Sitä en tiedä, tulisinko hankkimaan merkiltä toista punaa-kosmetiikkabloggaajan elämä on kuitenkin lyhyt, kasvoja vain yhdet, poskia kahdet ja kuitenkin niin monta muuta, mielenkiintoista merkkiä!

                  Seuraa Instassa, Facebookissa, Bloglovinissa

12 Kommentit

  1. Diego Dalla Palmalta löytyy oma lempi meikkivoide. Poskipunakin löytyy, tosin mustassa rasiassa. Totta valkoisesta rasiasta ei tule ehkä sitä tiettyä ylellisyyden tunnetta, on ehkä vähän pliisu. Kivaa päivää Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan seuraavaksi tutustun DDP:n meikkivoiteisiin, kuulostavat meinaan ihanilta :D Onkohan ne sun tuotteen sen RVB-linjan tuotteita muuten? Nämä kaksi linjaa ovat ehkä aavistuksen sekavat IMO, mutta ehkä niilläkin on eri myyntipaikatkin :) Ihanaa alkavaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista
  2. Mäkään en erityisesti tykkää valikoisista pakkauksista, koska onnistuisin sotkemaan ne meikkivoiteeseen ja muihin meikkitahroihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on mulla vielä edessä :D Mutta valkoinen on ehkä vähän liiankin moderni ja kliininen meikkipakkauksissa :P

      Poista
  3. Niin nätti sävy! Mäkin rakastan poskipunia, sitä ilman ei meikkiä synny. DDP:n tuotteista ei ole vielä mitään kokemusta, mutta enköhän jossain vaiheessa saa vihdoin aikaiseksi tutustua sarjaan paremmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, mä tiesin että sä rakastat poskipunia :D Mutta kyllä ne vaan niin kuuluvat meikkiin! Ja voin vaan lämmöllä suositella DDP:n tuotteita, ihonhoitokin on muuten myös tosi jees :)

      Poista
  4. Nätti! Naurattaa ajatus että poskipunavalikoima riittäisi läpi elämän... Veikkaan että sullakin noista suosikit loppuvat jonakin kauniina vuonna, tyypillisesti kaikki melkein yhtaikaa. Mulla poskipunia loppuu aika säännölliseen tahtiin, kun käytän yksi kerrallaan. Menee pari vuodessa. Vai kolme? Rakastan poskipunaa mutta tykkään itselläni oikeastaan vain yhdenlaisesta sävystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, -kokoelma eikä -valikoima :D

      Poista
    2. Hahhaa, mun kokoelma kyllä kestäisi :'D https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2015/09/luku-498.html Tuosta voi käydä kurkkaamassa viime syksyn tilanteen, sen jälkeen olen saanut blogin kautta EDM:N poskipunan, ostanut by Terryn sekä tän Diegon :D Zuiin Mango loppuu ihan kohta ja se onkin eka loppuunkäytetty poskipuna, jee! Sen jälkeen varmaan kuluu Jane Iredalen Whisper, koska siinä puna ei ole niin kovaksi pressattu vaan on ilmavampaa ( opin termin Glitz & Glamin Minnalta :) ).

      Mutta odotan sitä aikaa, että saan oman kunnollisen työpöydän ja järkevän meikkien säilömisjärjestelmän! Nyt osa punista on tavallaan vähän jopa unholassa, kun ovat meikkipussissa laatikon perällä.

      Ja hatunnosto sinulle säntillisestä poskipunan käytöstä :) Pari kolme vuodessa on hyvä saavutus!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow