In this Light

Kauneusblogi

Luku 782 - V 10 plus puhdistusmaito ( + arvonnan voittaja )

V10 putsari6

Blogini lukijat varmaan tietävätkin sen, että minulle A ja O ihon puhdistamisessa on hellävaraisuus? Vaadin hellävaraisuuden lisäksi myös tehokkuutta, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin puhdistustuote joka ei kunnolla putsaa! Suosinkin todella usein ihoni puhdistamisessa kaksoispuhdistusta, jolloin ensiksi puhdistan meikin pois öljyllä ja sen jälkeen puhdistan ihon toisella puhdistustuotteella. Mutta tosiaankin, tehokas hellävaraisuus on kaiken alku ( ja loppu?! ). Nyt minulla onkin esitellä hellävarainen, mutta supertehokas puhdistustuote, nimittäin japanilaisen V 10 plus -merkin Soothing Cleansing Milk ( n. 30-35 € / 100 ml ).

  V10 putsari5

Soothing Cleansing Milk -puhdistusmaito lupaa puhdistaa vedenkestäväkin meikin sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Se sisältää kasviöljyjä mutta myös sitruunaruoho-uutetta. Puhdistusmaito saakin siitä hurmaavan piristävän tuoksunsa, sitruunaruoho onkin muuten minun yksi suosikkituoksuista! Varsinkin puhdistustuotteissa se toimii todella kivasti. Puhdistusmaidossa on myös muuten mukana retinolipalmitaattia ja sen mainostetaan olevan mukana antioksidanttina. En ole itse huomannut, että tämä ainesosa olisi tässä putsarissa tehnyt iholleni sen kummempia ja ehkä koen ne jopa vähän turhiksi poispestävissä tuotteissa? Iholle jätettävissä A-vitamiinituotteissa huomaan kyllä vaikutuksen. Puhdistusmaidon koostumus on lähes voidemaista, tämä ei siis ole mitään lirua maitoa.

Varmaan monella ihmisellä on ennakkoluuloja puhdistusmaitoja kohtaan. Myönnän, niin on myös minullakin ollut. Olen kokenut, etteivät ne saa ihoa puhtaaksi. Ehkä osa voi niin tehdäkin, mutta tämä V 10 plus -puhdistusmaito on todellakin toista maata. Nimittäin, minulle tästä on tullut niiden iltojen tuote, kun jostain syystä en jaksa puliveerata kaksoispuhdistuksen kanssa vaan haluan kerralla tehokkaan puhdistuksen. Itse saan puhdistusmaidolla silmämeikinkin irti.

Teen niin, että ohjeista huolimatta lähden levittämään puhdistusmaitoa kuivalle iholle. Työstän sen koko kasvoille, puhdistan tämän avulla myös silmämeikinkin. Aikansa muhiteltuani kostutan kädet ja työstän puhdistusmaitoa hetken verran kosteilla käsillä, ennen sen poispesemistä. Ohjeissa neuvotaan poistamaan silmämeikki vanulapun avulla, mutta itse saan silmämeikin lähtemään pois ihan vaan muhittelulla sekä normaalilla huuhtelulla. Tuotteen voi halutessaan huuhtoa pois kostean musliiniliinan avulla, mutta oma ihoni ei tosiaankaan oikein liinailuista välitä. Iho jää puhdistusmaidon jälkeen pehmeäksi, sitä ei kiristä. Puhdistusmaito vie tehokkaasti meikin pois, useimmiten viimeistelen puhdistuksen vielä misellivedellä kasvot pyyhkien.

Tehokas ja hellävarainen puhdistustuote on mahtava tuttavuus, mutta omassa käytössäni tämä tulee kyllä ehkä hitusen liian kalliiksi. Myönnän nimittäin truuttavani ainetta ihan kunnolla ja jos olisin käyttänyt tuotetta joka päivä minulla purtilo olisi loppunut todennäköisesti jo kuukaudessa. Säästelinkin tarkoituksella tuotetta niihin speciaaleihin väsymysiltoihin. Niinä iltoina tämä oli ihana tuote tuoksunsa, mutta nopeuden ja tehokkuuden takia.

Ja loppuun vielä NYX-arvonnan voittaja. Puuterin sekä vipat voitti itselleen Sanna, voittajaan on jo otettu yhteyttä. Kaunis kiitos kaikille osallistujille! Saa nähdä, koska tulee seuraava arvonnan paikka ^_^

6 Kommentit

 1. Mä olen huomannut, että aika monessa puhdistusmaidossa ohjeistetaan käyttämään niitä kuivalle iholle. En tiedä onko se enemmän luonnonkosmetiikan juttu, mutta minusta tuotteet toimii paremmin kuivalle iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuotteet tuntuvat "nappaavan" paremmin kuivaan ihoon kiinni, kuin kostutettuun :D Mutta ilmeisesti kostutetulle iholle levityskään ei ole huonosta ja tällöin tuotetta voisi saada ns. säästettyä, eli ei tarvitsisi levittää niin paljon. Mutta lähtökohtaisesti kyllä levitän lähes aina kuivalle iholle :D

   Poista
 2. Puhdistusmaitoja tulee käytettyä todella harvoin lähinnä niiden ohuen koostumuksen vuoksi.Voiteet ja geelit on mulle parempia täyteläisyyden vuoksi.
  Mutta kuten kerroit tuo V10 Plus on enemmänkin voidetta kuin maitoa:) Tuubikin jo hieman paljastaa millaisesta tuotteesta on kyse;) Täälläkin liputetaan hellävaraisen puhdistuksen puolesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne sellaiset tosi ohuen koostumuksen puhdistusmaidot tuntuvat helposti liian liruilta. Tykkään enemmän kans sellaisista täyteläisimmistä puhdistusmaidoista ja -voiteista :) Hellävarainen puhdistus on pop!

   Poista
 3. Mä tykkään tästä ihan hirmuisesti, koska koostumus ei ole lirua. :) Onneksi näitä on tullut enemmänkin, esim. Floramen puhdistusmaito on kanssa tällaista paksua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus tässä onkin täysnappisuoristus :) Pidänkin Floramen mielessä ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow