In this Light

Kauneusblogi

Luku 783 - Isadora ja syyskokoelma Autumn Legends

Isadora11

Tuotteet pr-näytteitä

Ehdinkin jo kertoa Isadoran syyskokoelman, Autumn Legendsin Blush & Glow Draping Wheel poskipunakiekosta, josta tuli oma suosikkini. Mutta nyt pidemmittä puheitta lähdetään katsomaan, mitä muita ihanuuksia kokoelma pitää sisällään!

Aivan uusina tuotteina Isadoran valikoimaan tulivat Liquid Lip Cream -huulipunat ( 13,90 € / 3,5 ml ). Sävyjä on neljä, joista yksi on kausisävy. Alla sävyt huulilla.

  Isadora06

06 Berry Brown

Isadorakynnet7

14 Loving Red

Isadora17.2

17 Red Legend, kausisävy

Isadora18.4

18 Brunette

Huulipunien koostumus on kiiltävä ja sävy 17 Red Legend on syksyn kuumimmassa huulimeikkitrendissä, eli metallinhohdossa mukana. Tykästyin eniten sävyinä juurikin 17 Red Legendiin, mutta myös 18 Brunette on päässyt huulilleni useampaan otteeseen. Ihastuin sen ajankohtaiseen, 90-luvun huulimeikkitrendeihin sopivaan sävyyn. Yleensä olen vähän vierastanut näin tummia sävyjä, mutta koska tämän ruskean luumuisessa sävyssä on viileä vivahde, sopii se sävyihini hyvin.

Huulipunat ovat muuten ihania, mutta ne ovat huulillani vähän hankalat. Huulipunat levitetään aplikaattorilla, jolla on teoriassa helppo muotoilla huulimeikki huulille. Omilla huulilleni punat levittyvät vähän epätasaisesti. Lisäksi huulipunat karkaavat todella nopeasti hampaisiin eivätkä kestä huulilla kovin kauaa. Tähän ongelmaan olen hakenut ratkaisuksi sen, että pohjustan huulet ensiksi huultenrajauskynällä ja vasta sitten levitän huulipunan huulille. Kun tarttumapinta on tahmea ja kitkainen, pysyy puna huulilla paremmin eikä karkaa niin pahasti hampaisiin. Toinen vaihtoehto on käyttää näitä huulipunan yllä ikäänkuin huulikiiltona.

Isadora40 Isadorasyysmeikki16

Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti, sävyssä 12 Smoky Velvets ( 16,90 € / 5 g ) on neljän upean, dramaattisen sävyn yhdistelmä. Tämäkin on kausipaletti, eli myynnissä rajoitetun ajan. Sävyistä kaksi on hohtavia, lilahtavan taupemaisia, yksi taas hohtava ruskeaan vivahtava taupe ja neljäs mattainen siniharmaa. Luomiväripaletin sävyissä on pehmeä, aavistuksen kermainen koostumus ja ne levittyvät vaivatta luomille.

 Isadorasyysmeikki11 Isadorasyysmeikki12


Tässä meikissä onkin käytetty luomiväripaletin kolmea sävyä. Levitin vaaleinta hohtavaa sävyä luomen keskeltä sisänurkkaa kohden, tummempaa hohtavaa malvaisen lilaa taas ulkonurkkapainotteisesti. Ruskean taupea sudin taas luomivakoon sekä aavistuksen ulkonurkkaan. Huulilla on kiiltohuulipuna Brunette.

  Isadora30

Myös Wonder Nail -kynsilakat ( 8,90 € / 6 ml ) kuuluvat Autumn Legends -syysmallistoon kolmen kausisävyn voimin. En ole aiemmin kokeillut Isadoran kynsilakkoja mutta näitä kokeiltuani tulin siihen tulokseen, että Isadoran lakoista taisikin tulla lempilakkani! Nämä levittyvät kynsille hyvin, lakkasiveltimen muoto on kuin luotu kynsilleni. Yleensä onnistun sössimään kynsilakat pitkin kynsinauhoja ja sormia, nämä pysyivät hämmentävän hyvin siellä missä pitääkin. Kynsilakat myös kuivuivat sukkelasti ja en onnistunut saamaan lakkausruttuja kuin yhden sävyn kanssa ( sen voitte päätellä alla olevista kuvista, haha! ). Lakkojen kestävyys kynsilläni oli myös hyvä! Itseasiassa näiden lakkojen myötä innostuin lakkaamisesta. Kyllä se on vaan niin, että hyvät tuotteet saavat innostumaan vaikka teoriassa en olekaan kynsilakkanainen henkeen ja vereen, koska kynteni menevät helposti haperoiksi kun minulla on lakkakausi menossa.

  Isadorakynnet1.1

560 Vintage Rose, kausisävy
  Isadorakynnet1

561 Red Legend, kausisävy
  Isadorakynnet6

562 Ruby Velvet, kausisävy

Mutta joka tapauksessa kynsilakkojen sävyt on kauniit, Vintage Rose oli ehkä sellainen jota en olisi itse ostanut mutta kynsillä se on yllättävän kaunis, ja vie 70-luvun diskoon peilipallon alle. 561 Red Legend on upea, shimmerinen punainen ja 562 Ruby Velvet dramaattinen verenpunainen viininpunaisella vivahteella. Oma suosikkini sävyistä taitaakin olla tuo Ruby Velvet, koska rakastan klassisia punaisia sävyjä! Mutta mitä enemmän katselen Vintage Rosea kynsilläni, sitä enemmän siitä alan sävynä tykkäämään.

Isadoran Autumn Legends syyskokoelma löytyy juuri nyt kaupoista. Omiksi suosikeiksi nousivat jo aiemmin postattu poskipunakiekko, mutta yllättäen myös kynsilakat, koska ne herättivät pitkästä aikaa lakkausinnostuksen!

Tuotteet pr-näytteitä

12 Kommentit

 1. Berry brown on tosi nätti, mutta nämä näyttävät hiukan hankalilta huulilla. Mulla on joskus samaa ongelmaa liian pigmenttisten värien kanssa, ja olisipa inhottava stressata päivän aikana onko huulimeikki levinnyt pitkin naamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt on tosi kauniit, mutta ainakin mun huulilla koostumus oli vähän hankalahko :P Ja esim. tuo Loving Red taisi karata pahiten huuliin, ja Brunette taas vähiten. Mutta se ei ole kivaa, jos joutuu stressaamaan huulimeikin kestävyyden/naaman karkaamisen suhteen :(

   Poista
 2. Oi toi syysmeikki sopii sulle kyllä HYVIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Rakastan noita luomiväripaletin sävyjä <3

   Poista
 3. En vaan saa tuosta Loving Redistä tarpeekseni, se on upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kans upea ja sellainen sävy, joka toimii itselläni tosi hyvin :) Sen koostumus taisi vaan olla se kaikista kinkkisin :D

   Poista
 4. Red Legend ja Loving Red on ihan sun näköiset sävyt<3
  Luomivärisävytkin on klassisia ja hillittyjä, sopii just tyylitietoiselle leidille:)
  Mä en tykkää yhtään aplikaattorihuulituotteista. Musta aplikaattorilla on hankala saada nättiä jälkeä. Komppaan sua<3 Olen huulipuikkoihminen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kauniit sävyt <3 Jossain tuotteissa aplikaattorit toimii, jossain taas ei :T Näissä ehkä se koostumus tekee sen, että levittyvät haastavasti. Mutta joo, kyllä mäkin taidan olla vaan enemmän huulipunapuikkoihmisiä :D

   Poista
 5. Tosi upealta näytät ja kaikissa sävyissä. Hauskaa, miten sulle sopii siis nämä ihan kaikki!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Mä olen vähän kameleonttinmainen nainen :D Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

   Poista
 6. Kynsilakoista Red Velvet ja huulipunista Loving Red on tosi nättejä väreiltään! Harmi, että huulipunien koostumus on niin problemaattinen. Olen ite aina ollut huono levittämään huulipunaa tasaisesti, joten en usko, että saisin ite näillä aikaan nättiä lopputulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näiden punien kanssa joutuu vähän pitämään kielen keskellä suuta levittämisen kanssa :D Ja tosiaankin, sävykohtaisia erojakin on. Mutta nuo kynsilakat on ihania, varsinkin olen tykästynyt itse Vintage Roseen, jonka kestävyys kynsillä on huippu! ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow