In this Light

Kauneusblogi

Luku 785 - Tukholma kutsuu ja tuotteita joita himoitsen!

Kollaasi1.1
Kollaasin kuvat:

Sephora
Laura Mercier

Tätä postausta lukiessasi minä matkustan laivalla kohti Tukholmaa. Päätimme miehen kanssa asuntovelallisina repäistä, ja lähteä kesälomalla päiväristeilylle. Ja koska matka suuntautuu Tukholmaan, on se pohjolan kosmetiikkadiggarille aikamoinen aarreaitta! Tukholmasta löytyy Sephora, mutta myös Åhlensin sekä NK-tavaratalojen kosmetiikkaosastot myyvät mm. Laura Mercieria. Okei, otan miehen huomioon enkä aio notkua kosmetiikkakaupoissa päämäärättömästi. Lisäksi aion harkita ostobudjetin hyvin tarkkaan. Kaikkea ihanaa ei voi valitettavasti saada, mutta aina voi haaveilla! Reissun aikana kannattaa seurata Instaani, sieltä kannattanee vakoilla mitä kaikkea ihanaa raaskin itselleni ostaa!

Too Faced on merkki, jonka saatavuus Suomeen on kehno. Ei auta kuin matkustaa lähimpään Sephoraan tai pistää tilaten Selfridgesistä. Too Facedin Holiday Collection on muuten tänä vuonna kuolattavan ihana, ja tiedättekös mitä?! Se julkaistaan Sephoroissa 19. syyskuuta eli tänään, ja meikäläinenhän astelee Sephorasta sisälle 20.9.! Voi vitsit, pidän peukut pystyssä että ensinnäkin, kokoelma löytyisi Tukholmasta ja toisekseen, sitä ei ihan heti myytäisi loppuun :D Itseäni kuumottaa Best Year Ever Makeup Collection, jossa ylisuloinen meikkipussi kätkee sisäänsä kolme luomiväripalettia, joissa on aina myös mukana kasvoille tarkoitettu tuote ( poskipuna, aurinkopuuteri sekä korostuspuuteri ). Mukana tulee myös minikokoinen Better Than Sex -ripsiväri. Toinen erittäin himoittava tuote on kalenteri, jonka mukana tulee luomiväripaletti.

Laura Mercier on merkki, joka on herättänyt kiinnostukseni. Merkki taitaakin olla tunnetuin meikkipohjistaan sekä erityisesti puutereista! Omat irtopuuteripurkkini tulevat loppumaan pian, ja uusi puuteri tulee ihan oikeasti tarpeeseen. Saa nähdä, tulenko nappaamaan tämän talkittoman Invisible Loose Setting Powderin mukaani vai en. Vai päädynkö lopulta johonkin toiseen Lauran puutereista? Myös Lauran varta vasten silmänympärysiholle tarkoitettu Secret Brightening Powder For Under Eyes kiehtoo. Se on formuloitu silmänympärysihon tarpeita silmällä pitäen ja lupaapa se myös kirkastaa silmänympärysihoa sekä olla karkaamatta juonteisiin! Eli +30-vuotiaalle lähes must-tuote.

Miestä nauratti, kun selostin hänelle into piukeana Rihannan meikkimallistosta, Fenty Beautysta. Myönnän heti ensi alkuun, en ole Rihannan suurin fani. Ja suhtauduinkin aluksi vähän ennakkoluuloisesti meikkimallistoon. Mutta kun kävin ensimmäistä kertaa tutkimassa tuotteita, kiinnostukseni heräsi! Ensinnäkin, Rihanna on halunnut luoda meikkimalliston jonka meikkivoiteiden sävyistä jokainen ihminen löytäisi itselleen sopivan. Sävyjä onkin 40 ja kuuleman mukaan tummimmat sävyt ovatkin olleet jo loppuunmyytyjä. Meikkimalliston ympärillä onkin kunnon hypetys! Myös korostustuotteita on kehuttu ja itsehän iskin silmäni Killawatt Freestyle Duo Dust -korostustuotteeseen, jonka sävy on Dust/Fire Crystal. Toinen kiinnostukseni herättänyt tuote on Fenty Beautyn meikkistickit, joista löytyy mm. mattameikkivoide, mutta myös hohtavampi tuote. Näitä voi siis käyttä koko kasvoilla ja vain mielikuvitus on rajana! Puikot saa myös toisiinsa kiinni magneettimekanismin ansiosta. Mutta tosiaankin, näitä täytyy hipelöidä paikan päällä Sephorassa ( jos siis näitä vaan hyllystä löytyy!).

Luulitteko, että jätän huulituotteet välistä? Hehe, niin ei varmaankaan tule tapahtumaan! Olen viime aikoina innostunut huulikiilloista ja Jonna vinkkasikin Marc Jacobsin huulikiiltojen mahtavuudesta, joten tämä on haaveiluostoslistani se todennäköisin tuote, jonka ostan. Hakusessa olisi my lips but better -henkinen sävy, ja se vaatii pienen hiljentymishetken huulikiiltojen äärellä Sephorassa. Aion tottakai kastastaa Marcin muutkin meikit. Jostain syystä minun meikkimakuuni Marcin meikit iskevät ja lujaa! Pakkaukset ovat kauniita ja lystikkäitä, aikaa ja katsetta kestäviä.

Kuten huomaatte, listasta tulikin hyvin meikkipainotteinen. Listalta jäi vallan uupumaan mm. Nars ja Becca, sekä Benefit. Ja sitten on vielä lisäksi laivan taxfree..Voi olla, että siellä käyn pientä silmäpeliä Guerlainin yhden seerumin kanssa, sekä käyn ainakin silittämässä Guccin Flora-tuoksua ja varmaan tsekkaan myös, löytyisikö Elizabeth Ardenin hypetetystä meikkivoiteesta minulle sopivaa sävyä..

13 Kommentit

  1. Se my lips by better sävy jota MJ:lta kaikki käyttää, on Sugar Sugar. :D Ihanaa matkaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3 Tukholman Sephorassa oli sen verran pienen oloinen Marc -hylly, ettei tuota sävyä löytynyt :( Yritin kyllä etsiä :D

      Poista
  2. Fenty Beautyn meikkivoide tulisi varmaan itse ostettua, koska sen verran sitä on hypetetty youtubessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en lopulta ostanut Fentya lainkaan, vaan ostoksista tuli hyvin yhteen merkkiin painottuneet ;D

      Poista
  3. Oikein ihanaa matkaa teille ja toivottavasti meikkihaaveita saat matkalla toteutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Reissu oli ihana, mutta hyvin väsyttävä :D Too Facedin sesonkikokoelma ei ollut vielä tullut myyntiin, mutta kyllä mä ostettavaa löysin ^_^

      Poista
  4. Mua kiinnostaisi ne Fenty puikkojuttuset. Tutkin loppukuusta Puolan Sephoran tarjontaa:)
    Ihanaa matkaa:) See you soon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli ihanat, mutta en kuitenkaan ostanut Fentya lainkaan :D Esim. se puikkomainen meikkivoide/peiteaine tuntui sen verran kuivalta, että aloin epäillä toimiikokaan mun iholla :P

      Oli ihana nähdä pikaisesti! <3

      Poista
  5. Oon aina ihan superkateellinen, kun joku kertoo pääsevänsä Sephoraan.. :D Voisiko sellainen jo vihdoin tulla Suomeenkin?! Fenty Beauty kiinnostaa muakin, erityisesti merkin meikkivoide! Odottelen innolla, että noista tuotteista saa kuulla enemmänkin myös suomalaisilta bloggaajilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi Fentyt kuitenkin ostamatta, ja vähän tuli sellainen "no höh!"-fiilis, kun noita Too Facedin sesonkikokoelman juttuja ei ollut tullut myyntiin. Myyjä katsoi mua vähän kuin hullua, kun kysyin :D Mutta löysin kuitenkin ostettavaa, täytyykin viikonloppuna kuvailla ostokset blogiin :)

      Poista
  6. Oijoi, 40 sävyä meikkivoiteessa. :D Onneksi ei ole Sephoraa Suomessa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ja siellä olikin osa tummemmista sävyistä loppuunmyyty! Mun puolesta Sephora saisi tulla Suomeenkin ^_^ ^_^

      Poista
  7. Jos pääsisin Sephoraan, niin suuntaisin kyllä Fentyn tuotteita ihastelemaan :P en siksi, että olisin Rihannan fani, vaan siksi, että olen kuullut sen verran hyvää Fentyn meikkivoiteesta, joka ymmärtääkseni sopisi hyvin omalle rasvoittuvalle iholleni!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow