In this Light

Kauneusblogi

Luku 809 - Alle viiden euron meikinpohjustusvoide Essenceltä!

Meikinpohjustusvoide

Essence on meikkisarja, jonka tuotteet ovat välillä kiven alla! Minulla kävi syksyllä aikamoinen tuuri, kun sattumalta osuin Essence-hyllyn äärelle juuri silloin, kun sitä täytettiin ja nappasinkin kokeiluun jo pientä hypetystä saaneen meikinpohjustajan, Fresh & Fit Awake Primer Healthy Glow Pore Minimizing Effectin ( n. 4,39 € / 30 ml ).

Meikinpohjustustuote on siitä erikoinen edulliseksi markettituotteeksi, että sen markkinoidaan sisältävän antioksidantteja! Epäilen, että antioksidanttipitoisuus ei nyt kovin huima ole, varsinkin pohjustajan hinnan huomioon ottaen. Mutta jo nimestä voi päätellä, että kyseessä on ihoa raikastava ja heleyttävä pohjustaja. Tuotteen incistä löydän iholle heleyttä tuovan mineraalin Mican, mutta myös ihoa rauhoittavan Panthenolin, ja B3-vitamiini Niasiinin, jolla on tulehduksia hillitseviä ja ihon punaisuutta lievittäviä ominaisuuksia. Onpa mukana myös karpaloakin! Ja koska kyseessä on meikinpohjustustuote, löytyy incistä silikonejakin. Ne tasoittavat ihoa ja luovat meikille hyvän ja sileän pohjan levittyä.

Otin kuvat ihosta ilman pohjustajaa, pohjustajan kanssa sekä valmiin meikkipohjan kanssa, sekä postauksen lopusta löytyy kuvat miltä pohjameikki näyttää pitkän päivän päätteeksi. Yritän jatkossa ottaa lukijapalautteen perusteella myös tällaiset kuvat, jotta näette miten tuotteet oikeasti toimivat ( minun ihollani :) ).

  essenceprimer5

ilman pohjustajaa
  essenceprimer7

pohjustajan kanssa
  essenceprimer25

valmis meikkipohja, meikkivoiteena Marc Jacobs Genius Gel Super-Charged Foundation.

Essencen meikinpohjustusvoide tuo kasvoille upeasti hehkua, valoa ja loistoa! Omalla ihollani pohjustaja häivytti kevyesti ihohuokosia. Meikkivoide levittyy pohjustajan päälle hyvin. Myös valmiissa, puuteroidussa meikkipohjassa hehku säilyy, se on tietysti puuterin ansiosta muuttunut samettimaisemmaksi. Mutta miten pohjustaja toimi meikissä päivän mittaan?
  2017-10-07_09-33-202017-10-07_09-34-04

Tämä pohjustaja ei ole se, joka toisi meikille kovin radikaalisti kestoa. Pohjustaja sopii omasta mielestäni ehkä enemmän kuivalle iholle, kuin rasvoittuvalle iholle. Omalla sekaihollani pohjustaja loi kauniit puitteet meikille, mutta ei antanut pysyvyyttä. Esimerkiksi Misshan BB-voiteella on oikealla tekniikalla huima kesto, eikä se ole alkanut  kiiltemään otsasta oikeiden tuotteiden kanssa. Mutta tämän pohjustajan kanssa Misshakin alkoi illan mittaan otsasta pettämään! Pohjustaja ei missään nimessä ole huono, mutta se ei vastannut niitä odotuksia mitä meikinpohjustajalta vaadin.

Kenelle?

Edullista pohjustajaa hakevalle
Samealle iholle
Hehkua hakeville
Kuivalle iholle
Aikuisemmalle iholle

22 Kommentit

 1. Harmi ettei primer ihan vastannut sun tarpeita, mutta onneksi essencen meikit on niin edullisia, ettei tollanen jää ainakaan kovin pitkäksi aikaa harmittamaan :) Voisin jossain kohtaa napata ton testiin ja koittaa, miten se omalla kuivalla ihollani toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin halunnut tykätä tästä, mutta ei vaan vastannut mun tarpeita :( Mutta tosiaankin, eipä tästä isoa rahallista menetystä tullut :D Kokeile ihmeessä, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä sä tästä tykkäät :) Toivon mukaan toimisi sulla paremmin!

   Poista
 2. Mun on pakko myöntää, etten ole vieläkään kokeillut ainuttakaan Essencen tuotetta :D Varmaan johtuu siitä, kun tykkään enemmän selepuolen tuotteista, mutta toisaalta luonnonkosmetiikasta esim. Avril Organic on loistoesimerkki siitä, miten halvallakin voi saada hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencellä on muutama ihana luomiväri, mitä olen kokeillut :) Ja ne poskipunapallerot on kans tosi kivat! Huulipuniakin täytyy kokeilla, kun joku ei-bloggaava kaverini niitä kehui :) Eli kyllä edullisistakin tuotteista tekee löytöjä, mutta se vaatii myös sen, että välillä kohtaa pettymyksiäkin :) Avriliin täytyisi ehdottomasti tutustua jossain vaiheessa paremmin!

   Poista
 3. Oon kans yrittänyt metsästää tuota primeria. Ei tunnu löytyvän mistään. Ois kiva kokeilla juuri miten se toimii tälläisellä kuivalla iholla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen tuotteissa saatavuus on välillä kiven alla :( Toivotaan, että löydät tän! Taisi olla Prettylläkin loppu :P

   Poista
 4. Mun pitäis ehkä kokeilla tätä, saattais sopia, mutta mulla kanssa otsa on se joka alkaa kiiltelemään päivän mittaan, joten vähän epäilen, että toimisko. Mutta ei olis kallis kokeilu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin haluan kuulla sun mielipiteen tästä tuotteesta :D En tiedä, sulla voisi ehkä toimia jopa paremmin, kun mulla on sun ihoa rasvoittuvampi iho? :)

   Poista
 5. Tämä tuo kivasti heleyttä iholle mutta vaatii aikalailla puuterointia, jottei näytä iltapäivällä noin kiiltelevältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta! Mä en oikeastaan ehdi korjata meikkiä hektisen työn ansiosta( huulimeikin kyllä ), joten vaadinkin meikkipohjalta aamusta iltaa kestävyyttä :D

   Poista
 6. Tätä essencen primeria en ole kokeillut, mutta voisi toimia mulla, kun mulla on kuiva aikuinen iho;) Primerin toimivuus riippuu paljon myös meikkivoiteesta. Itse en tykkäänkovin silikonista primereista, koska ne ei oman kokemuksen mukaan toimi oikein hyvin meikkivoiteen kanssa, jossa on itsessään paljon silikooneja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä voisit tykätä tästä :) Pohjustajat ja meikkivoiteet on välillä sellaista kemiaa, että huhhuh :D Kaikki ei tosiaankaan toimi kaikkien kanssa! Ehkä pitäisi vielä antaa mahdollisuus, mutta luulen, ettei tämä vaan toimi mun iholla :P

   Poista
 7. Moni Essencen tuote sopii paremmin nuoremmalle iholle, sen olen ikäväkseni huomannut. Näissä on kyllä toki hinta-laatusuhde todella kohdillaan ja ihan huipputuotteitakin on joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meidän aikuisempien kannattaa olla varppina esim. poskipunien kanssa, ja meikkivoiteet jne. on enemmän sitten nuorempien juttuja :D Tosin tämä pohjustaja varmaan voisi toimia aikuisemmallakin iholla. En ehkä suosittelisi tätä teini-iholle. Tai jos on rasvoittuvampi teini-iho. Kuivalle iholle taas varmasti toimivampi.

   Poista
 8. Hyvät kuvat! Näistä todella sai hyvän käsityksen tuotteesta. Ja onpa kaunis meikki ja etenkin tuo huulipuna <3

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla :) Harmi etten enää muista mikä huulipuna tuo oli - todennäköisesti kahden tai kolmen eri punan sekoitus :D :D

   Poista
 9. Essencen tuotteet ovat kyllä sen verran edullisia, että usein ei kovin haittaa vaikka tuote ei itselle sovikkaan koska tuote ei paljon maksanut! Kiinnostaisi kyllä kokeilla Essencen kasvotuotteita, mutta vielä en ainakaan ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä ei isoa rahallista menetystä tule, jos tuote ei sovikaan :) Olen tykännyt Essenceltä luomiväreistä sekä poskipunapalleroista :) Ihan kaikkea en ole uskaltanut testata :D

   Poista
 10. Essencen hylly on vaikea ohittaa - jotain pientä tulee usein ostettua. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen hylly ON vaarallinen hylly :D Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 11. Hyvä arvostelu! Itse voisin tätä omalle pintakuivaan taittavalle iholleni kokeilla, jos primereitä ei olisi ennestään varastossa jo ihan liikaa. Kiva kuitenkin kuulla, että essencekin on herännyt tässä asiassa ja tuonut oman primerinsä markkinoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos, ihana kuulla :) Haha, no mullakin löytyy pohjustaja jos toinenkin jemmoista, ehkä täytyy tehdä inventaario ennen muuttoa vielä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow