In this Light

Kauneusblogi

Luku 837 - 20 kysymystä haaste

Löysin ihanan Tuulan blogista kivan haasteen, joka on kiertänyt muissakin blogeissa. Rakastan haasteita ja ajattelin tähän tarttua!

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista?

Tuota noin..olen nykyään todella huono lukemaan kirjoja. Ja se on valitettava asia. Mutta Lauri Törnin sekä Che Guevaran elämänkerrat ovat kesken ja olisi hyvä saada luettua loppuun. Tosin, aloin nähdä Laurin elämänkertaa lukiessani hyvin ahdistavia ja realistisia sotaunia joten voi olla, että kirja jääkin lukematta.

 2. Oletko tapojesi orja?

No todellakin olen! Jos teen aamurutiinit jotenkin väärässä järjestyksessä, menee pasmat sekaisin ja saatan helposti unohtaa jonkun asian.

 3. Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan tai kaunistellen?

Pidän siitä, että puhutaan suoraan, mutta tarvittaessa kaunistellen. Tämä on hyvin tapauskohtaista. On hyvä olla suora, mutta kuten Tuulakin sanoi, joskus on hyvä vähän tasoitella ja kaunistella sanomaa. Rehellinen täytyy kuitenkin olla!

2018-02-01_08-45-42  
4. Missä asennossa nukut?

Kyljellä, josta käännyn osittain mahalleni. Mutta nukun kuulemma todella usein tikkusuorana, kädet tiukasti vartalon vierelle vedettynä, selälläni. Ja se, jos mikä, huvittaa miestäni jos hän saattuu tulemaan myöhemmin nukkumaan tai käy yöllä vessassa. Joskus saatan myös nukkua lungisti, eli kädet niskan taakse vedettyinä :D

 5. Onko sinulla tunnuslausetta?

Jaa. No ei ole. Tai, "kaikki kääntyy vielä parhaiten päin". Tosin, en minä tuota koskaan noin sano, mutta todella usein tsemppaan muita ihmisiä ( kuten työkaverit ) tällä mantralla. Ja tarvittaessa valan uskoa itseeni ja parempaan huomiseen.

 6. Nimeä asia, joka ärsyttää eniten?

Se, että tehdään tukos junan/metron ovelle, tai rullaportaiden yläpäähän..siis niin, että esim. metroon tai junaan ryykätään sisälle ennen kuin ihmiset ovat päässeet ulos! Ja rullaportaiden yläpäässä tai alapäässä tupeksiminen on oikeasti vaarallistakin, koska portaissa olijat voivat mennä nurin törmätessään näihin tupeksijoihin..Myös sellainen turha rutiseminen joskus ärsyttää.

 7. Onko sinulla tallessa vanhoja kortteja ja kirjeitä?

On! Ja voi apua, miten nostalgisia ne ovatkaan! Osan hävitin muutossa, poltin poroksi kaikista teiniangsteimmat tuotokset.

2018-02-01_08-46-13

8. Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä?

Kahvin juonti. Hampurilaiset ja pizza :D Valvominen.

 9. Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän?

Harrastaa liikuntaa. Säästää rahaa. Matkustella. Nähdä ystäviä <3

 10. Mikä on paras uutinen, jonka olet saanut?

Se, että minusta tuli täti <3 Se, ettei läheiseni ollut osallisena kamalassa onnettomuudessa ( uutisen perusteella läheinen olisi sopinut uhrin profiiliin enemmän kuin hyvin )

 11. Luotatko ihmisiin?

Hitaasti, enkä ehkä kuitenkaan kaikkiin kuitenkaan täysin.

 12. Mitkä ovat lempielokuviasi?

Tykkään ehkä eniten 90-luvulla tehdyistä elokuvista, ja 2000-luvun alun leffoista. Sellaisista, joissa on koukuttava ja älykäs idea. Ja lämmin henki. Ja ripaus mustaa huumoria! Fargo, Inception, Forrest Gump, The Tree of Life, The Usual Suspects, Pay It Forward, The Crow..

2018-02-01_08-45-02

13. Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona?

Salapoliisiksi! Rakastin Ponitalli-kirjojen ohella Neiti Etsiviä ja haaveilin muuttavani Jenkkeihin, ostavani punaisen urheiluauton ja ratkovani kinkkisiä mysteereitä :D

 14. Asuisitko mieluummin maalla vai maaseudulla?

Kaupungissa, joka on kuin maaseutua ;D Eli ns. kehyskunnassa. Ahdistun Helsingistä ( Turku on sen sijaan mitä ihanin kaupunki, ja siellä voisin asua! )

 15. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?

Varmaan mieheni. Mutta myös perheeni. Veljeni kanssa ollaan kasvukipuiltu ja luulen, että sisarukset kasvattavat sitten kaikista eniten toisiaan..ainakin toisensa luonnetta.

 16. Mikä on lempivitsisi?

Tilannekomiikka. En kerro vitsejä. Ne ovat mielestäni aika..ysäriä :D

 17. Mikä eläin olisit?

Lintu, ehdottomasti! Lentää liihottaisin korkeuksissa, aina välillä laskeutuen matalalle. Rakastin lapsena lintuja ja usein leikinkin lintua.

 18. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit?

Apua. Pää lyö tyhjää! Mutta ehkä sen rikostutkijan ammattia.

 19. Mitä huomaat ensimmäiseksi ihmisessä?

Kasvot, sellaisen "yleisilmeen".

 20. Millaisista lomista pidät?

Kaupunkilomista, vaikka kyllä aurinkolomakin on ihana ja akkuja lataava. Kaupunkilomilla näkee niin paljon uutta ja jalat huutavat hoosiannaa, mutta mieli on kuitenkin illalla kutkuttava ja seuraavaa päivää odottava. Aurinkolomalla on ihana ottaa rennosti ja asennoitua altaalla löhöilemiseen. Mutta jos pitäisi valita, niin kaupunkilomat ovat enemmän minun ja mieheni juttu.

Haastan kaikki ne, jotka eivät tätä ole vielä toteuttaneet!

9 Kommentit

 1. 17. kohdasta tulikin mieleen, että mäkin leikin lapsena usein lintua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mahtavaa :D Lintuleikit oli ihan parhautta ^_^

   Poista
 2. Olipa kiva tämä haaste. Taas opin sinusta uutta.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista, olitko Outi tehnyt tämän, mutta olisi kiva lukea sun vastaukset :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Mä olen kutoskohdasta täysin samaa mieltä... toisaalta mietin joskus, että miten voikin tuollaiset tupeksijat yms. jutut ärsyttää niin suunnattomasti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, mulla välillä oikein nousee kiukku :D En sitten tiedä, mikä siinä lopulta ärsyttää, mutta luulen sen olevan aika yleisen ärsytyksen aiheen.

   Poista
 4. No kun se kahvi on vaan niin hyvää! Pay it forward <3 Metroihin ryykääjät, kun yrittää päästä ulos, ei tajua. Ihanaa viikkistä Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi on niin hyvää! Ja juon sitä aivan liikaa :D Joo se ryykäys/muurin muodostus, miten se onkin niin vaikeaa, asettua niin että muut mahtuisivat kunnolla ulos :( Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 5. Olipa kiva vähän oppia susta lisää. Naurahdin sun nukkumisasennoille vähän:D

  x Charlotta Eve

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow