In this Light

Kauneusblogi

Luku 880 - Kesän ihanin ja kevein meikkipohja!

P1017447

Huh, mikä kuumuus on vallannut Suomen! Omasta mielestäni nyt on jo aivan liian kuuma, ihan jo vaarallisen kuuma. Näillä keleillä ei tee mieli syödä, ei tee mieli käyttää rintsikoita, ja vaatetuksen olisi suotavaa olla mahdollisimman ilmavaa. Ja meikki, sekään ei juuri houkuta, kun kasvot ovat kuitenkin hikiset useampaan otteeseen päivän mittaan. Mutta, minulla on hihassa yksi meikkipohjatuote, joka on kuin tehty kuumaan kesään! Se on kevyt, ja tästä syystä kasvoilla inhimillisesti kestävä.
  P1017444

En tiedä, voiko Sensai Bronzing Gel -voidetta ( 36,90 € / 50 ml ) varsinaisesti sanoa meikkipohjaksi. Mutta minä sanon, koska se on minulle unelman ohut meikkipohjatuote! Sensain sivuiltakin tämä löytyi meikkipohjakategoriasta. Tuote on minulle vanha tuttu, käytin tätä muistaakseni vuonna 2012 ja olen siitä silloinkin blogiin muutaman sanasen kirjoittanut ( tästä pääset nostalgiseen postaukseen ).

Voide on koostumukseltaan sävytettyä geeliä, sävyvalikoimaa on kolmen sävyn verran. Valitsin vaaleimman ja kylmimmän sävyn, BG 61. Voiteen koostumus on 70 % vettä, ja ainakin osa siitä on Fuji Sensui Wateria, eli japanilaista lähdevettä. Voide onkin ihanan kevyt ja kosteuttava. Oma ihoni ei oikein tykkää alkoholista, mutta tässä tuotteessa alkoholi ei ole aiheuttanut ongelmia vaikka onkin inci-listalla toisena. Voiteessa on suojakerroin 6, joka on tosin itselleni yhtä tyhjän kanssa. Käytänkin tämän alla aina aurinkosuojatuotetta. Voide jää hetkeksi aikaa kasvoille kosteaksi, eli jos tämän päälle levittää puuterin, kannattaa odottaa hetki. Itse käytän tuotteen alla normaalit ihonhoitotuotteet ( hoitoneste, seerumi ja kevyt kosteusvoide + aurinkosuoja ), oma ihotyyppini on pintakuiva sekaiho. Tuotteessa on kevyt, jasmiinimainen tuoksu. Sellainen hyvin hienostunut, eikä mitenkään päällehyökkäävä.


sensaiilman

Kasvoilla ei pohjameikkiä

sensailla
Kasvoilla Sensai Bronzing Gel
sensailla9sensailla4
Kasvoilla Sensai Bronzing Gel ja irtopuuteri sekä peiteaine sy-iholla, ja poskipuna poskilla

Olen aivan rakastunut tuotteen keveyteen ja siihen, miten kauniisti se freesaa kasvot! Vaikka voide ei ole peittävä, tasoittaa se kuitenkin vähän ihoa ja ihonsävyä, luoden kevyesti päivettyneen hehkun. Talvella tuotteella voi muotoilla kasvoja, levittäen tätä varjostusalueelle. Koostumuksessa on aavistus shimmeriä, mutta se ei kasvoilta erotu. Tykkään puuteroida kasvot Bronzing Gelin jälkeen, vaikka puuteri onkin ns. hd-puuteri, tuo se aavistuksen lisää peittävyyttä. Tämä yhdistelmä onkin ollut kuumina kesäpäivinä inhimillinen, ja hyvin vipalla paineltu puuteri kestää yllättävän hyvin vaikka kasvot hikoaisivatkin!

6 Kommentit

 1. Kivasti sävyttää ja tasoittaa!Mä en oo pystynyt käyttää nyt mitään muuta kuin aurinkosuojaa, iho rasvoittuu näillä helteillä niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on yllättävän ihoa "kaunistava", ja joo, näillä keleillä ei hirveästi tee mieli meikata 😶

   Poista
 2. Kauniin kuulas meikkipohja. Sensain tuotteet on kyllä niin hyviä!
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 😊 Mitä oon Sensaita kokeillut, niin oon tykännyt! Pitäisi tutustua heidän ihonhoitoon paremmin. Ihanaa perjantaita ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Follow