In this Light

Kauneusblogi

Luku 891 - Madaran aleostokset!

2018-09-01_10-42-10

Madaralla oli kuluneella viikolla kampanja, jota moni Madara-fani odottaa kuin kuuta nousevaa, nimittäin 24H ale! Silloin yhden vuorokauden aikana Madaran koko valikoima on 40 % alennuksessa Madaran omassa verkkokaupassa. Voitteko muuten kuvitella, että olen tähän mennessä kokeillut Madaralta vain yhtä tuotetta? Jos ette voi, niin valitettavasti joudutte muuttamaan näkemystänne. En ole tähän mennessä kokeillut Madaralta kuin yhtä käsisaippuaa! Syy Madara-nihkeilyyni on ollut se, että olen pelännyt merkin olevan itselleni väärällä tavalla liian luonnollinen. Olen kuitenkin enemmän ja vähemmän, ihan jokaisesta vuodesta riippuen, allerginen erinäisille siitepölyille. Koska Madara on kuitenkin latvialainen merkki, ja olen ymmärtänyt merkin käyttävän paljon paikallisia yrttejä ja luonnonkasveja tuotteissaan, tiedän osan siitepölyallergisista reagoineen tämän tyylisiin tuotteisiin saamalla allergisen reaktion. Toinen syy miksi olen karsastanut Madaraa on merkin alkoholin käyttäminen säilöntäaineena. Oma ihoni ei ole oikein tykännyt suurimmasta osasta alkoholia sisältävistä tuotteista, joten tästäkin syystä olen jättänyt Madarat kaupan hyllyille.

Mutta olen varsinkin kuluneen vuoden aikana kuullut Madarasta paljon hyvää. Olen lukenut blogeista hyviä arvioita, mutta myös blogitonkin lähipiiri on innostunut Madarasta. Siksi päädyinkin nyt vihdoin ja viimein hyödyntämään Madaran alet, sillä alennusprosentti oli houkuttava ja huomasin, että alekamppis oli käynnissä myös Stockmannilla!

Päätin lähteä tutustumaan Madaraan aurinkotuotteiden tiimoilta. Suurin aurinkosesonki alkaa olla jo takanapäin, mutta itse vannon suojakertoimien nimeen ympäri vuoden. Ihon suojaaminen auringon säteilyltä on paras anti-age teko, ja koska käytän kemiallisia kuorintoja, myös tällöin ihon suojaaminen auringolta on tärkeää. Ostin Plant Stem Cell Age-Defying Face Suncreen SPF30 -aurinkovoiteen, sillä ihastuin kevyesti sävytettyyn koostumukseen ja näin tämän unelman ohuena meikkipohjana. Olenkin käyttänyt voidetta nyt ostohetkestä saakka ja olen ihastunut! Minulle tulee voiteesta vähän mieleen Sensain Bronzing Gel peittävyyden suhteen. Se freesaa kasvot kevyesti, tasoittaen ihon sävyä. Voide tuntuu myös kasvoja aidosti hoitavalta ja kosteuttavalta!

  2018-09-01_10-43-05

Minulla on tällä hetkellä todella vähän kosteuttavia seerumeita, ja halusin hankkia talvea vasten kunnon kosteuspommin. Olen kuullut Madaran Sos Hydra Repair Intensive Serum -syväkosteuttavasta seerumista paljon hyvää. Olen monta kertaa huomannut, että jos joku on kysynyt suosituksia kosteuttavista seerumeista, Sos on ollut lähes poikkeuksetta niillä listoilla. Tämä jää siis odottamaan loppusyksyä ja talvea. Toivon, että saisin tästä uuden talviseerumisuosikin!


2018-09-01_10-42-41

Viimeisimpänä, muttei vähäisempänä innostuin hankkimaan Exfoliating Oil-to-Scrub -öljykuorinnan kasvoille. Vaikka fanitankin kemiallisia kuorintoja, tykkään aina silloin tällöin kuoria kasvot mekaanisesti. Viime aikojen suosikilleni Flown kuorinnalle kävi köpelösti, sillä kesän kuumuus oli jostain syystä muuttanut kuorinnan massan käyttökelvottomaksi. Muistan lukeneeni, että tämä nimenomainen Madaran kuorinta olisi hellävarainen, mutta tehokas ja juuri siitä syystä päädyin hankkimaan tämän kuorinnan. Mutta emmin myös Madaran AHA-kuorinnan kansssa, alkuun olin ostamassa senkin mutta viime hetkellä päädyin pihistelemään. Kemiallisesti kuorivia tuotteita on kuitenkin tällä hetkellä peilikaapissa hyvin edustettuna, joten päätin valita tämän perinteisemmän vaihtoehdon. Ehdin kokeilla tätä kuorintaa jo yhden kerran, tämänkin suhteen olen erittäin positiivisilla fiiliksillä! Iho jäi pehmeäksi, mutta kuitenkin sileäksi.

Sellaiset aleostokset päädyin tekemään, hyödynsittekö te Madaran alepäivää? Blogi päivittyy seuraavan kerran viikon päästä, jos siis ihmettelette miksi keskiviikkona ei postausta tule.

11 Kommentit

  1. Tuo oil-to-milk on tosi kiinnostavan oloinen. Itse pihistelin alen aikaan, ja olen itsekin tutustunut Madaraan kunnolla vasta viimeisen vuoden aikana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikutti myös tehokkaalta! Mä päätin nyt hankkia Madaraa, kun oli hyvä tarjous 🤗 Ja oon ihan rakastunut tuohon aurinkovoiteeseen!

      Poista
  2. Mulla on kans denat. alcon takia kammo erinäisiä luonnonkosmetiikkamerkkejä kohtaan... I hear you, sister:) Suurin osa jää siksi ostamatta, mutta olen kuitenkin miettinyt jonkun kuorinnan ostamista joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmi, kun niin monella merkillä tuntuu olevan sitä alkoa aika reippaastikin tuotteissaan 😑 Mutta jossain tuotteessa, just esim.kuorinnassa jota käytetään kerran viikossa, se ei niin haittaa ☺

      Poista
  3. Mä en tällä kertaa hyödyntänyt, koska mulla oli Mádaraa jemmassa jo ennestää. Koko SOS-sarja on mielestäni ihana, ja pidän kaikista Mádaran naamioista, jotka ovat tosi tehokkaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sä tykkäät SOS-sarjasta 😊 Täytyykin jatkaa merkkiin tutustumista, naamiot voisivat olla seuraava kohteeni 🤗

      Poista
  4. Minä tilasin tällä kertaa vartalotuotteita, body buttereita ja käsirasvoja ja palasaippuaa.
    SOS sarjaa on minusta kans tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että SOS-sarja on pidetty 😊 Ehkä jossain vaiheessa voisin tutustua merkin vartalotuotteisiinkin, nyt oon ihastunut palavasti tuohon aurinkovoiteeseen!

      Poista
  5. SOS-sarjasta juuri toi seerumi sekä naamio on mun suosikkejani<3 Mulla jäi tällä kertaa aleostot tekemättä, vaikka juuri ton seerumin esimerkiksi olisin taas tarvinnut kun sain edellisen juuri loppumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että SOS-sarjalla on faneja 😊 Se naamiokin oli mulla hyppysissä, mutta Elisan postauksen jälkeen jäin miettimään, että onko se kuitenkaan sellainen kosteuttava naamio, mikä mulla on hakusessa. Tuo aurinkovoide on ihan super, oon nyt siihen ihan rakastunut 🤗

      Poista
  6. Tykkäsin itekin tuosta aurinkovoiteesta ihan älyttömästi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow