In this Light

Kauneusblogi

Luku 912 - Ihana huulia kaunistava huulivoide Lip'Up!

luonnonkosmetiikan huulivoide

Tuote on pr-näyte, saatu maahantuojalta

Te tiedätte, olen lämpimien arvojen perään! En laittaisi omiin kasvoihini pistoshoitoja, mutta en myöskään arvostele, jos joku niin haluaa tehdä. Mutta liputan luonnollisen kauneuden ja estetiikan puolesta. Tulinkin vasta viime vuonna kokeilleeksi ensimmäistä kertaa huulia pullistavaa tuotetta ja ihastuin siihen! Kun sain alkusyksystä mahdollisuuden blogin kautta kokeilla Novexpertin Lip'Up Volumizing Lip Care -huulivoidetta ( 16,90 € / 8  ml ), hihkuin innosta. Olen tykännyt paljon ranskalaisen Novexpertin tuotteista, joiden kehittelyyn ovat osallistuneet tutkijat sekä lääkärit. Tämä luonnonkosmetiikan sarja on panostanut tehokkuuteen, ja anti-age -näkökulmaan. Tuotteet sisältävät paljon aktiivisia raaka-aineita.

  huultenhoito

Lip'Up huulivoide on monipuolinen tuote. Se lupaa täytelöittää huulia pitkäkestoisesti, mutta on samalla huulia hoitava sekä kaunistava tuote, se lupaa myös selkeyttää huulten rajoja. Tuote on kevyesti sävytetty, joten se antaa huulille freesin sävyn. Huulia turvottava raaka-aine perustuu Muira Puamaan, jota saadaan Amazonissa kasvavasta puulajista ( mutta ilmeisesti kuitenkin itse puuta "vahingoittamatta" ). Tällä on mm. lipidoa piristäviä vaikutuksia, jotka on myös huomioitu huulia täytelöittävinä. Mukana on myös Mentholia, joka sekin täytelöittää huulia. Pidempikestoista täytelöitystä lupaavat mm. aminohapot sekä hyaluronihappo, jotka myös toimivat anti-age-vaikutteisina. Voiteessa on myös vihreä leväuutteita, jotka auttavat kollageenin tuotannossa. Sheavoi, Bisabol sekä mahla kosteuttavat ja hoitavat sekä pehmentävät huulia.

Huulivoide on pakattu näppärään tuubiin, jonka suuaukko on muotoiltu viistoksi, eikä siinä ole teräviä ulokkeita. Voidetta onkin helppo levittää huulille lennosta. Voiteessa on raikas, vieno, aavistuksen marjainen tuoksu.

  Novexpert2Novexpert7Novexpert5

Olen tykännyt huulivoiteesta todella paljon! Se ei mielestäni loihdi yhtä näyttävää lopputulosta, kuin mitä aiemmin kokeilemani tuote, mutta selvästi täytelöittää huulia. Käytän paljon huulipunaa, ja ennen huulipunan laittamista annan voiteen vaikuttaa aina tovin, ja juuri ennen punan levitystä painan tarvittaessa ylimääräisen voiteen paperiin.

Mutta huulivoide sopii ihanasti niihin päiviin, jolloin laiskottaa ja haluaa päästä huulimeikin suhteen helpolla! Tämä omalla kohdallani tuo huulten rajoihin terävyyttä, minullahan huulet muuten häviävät kasvoihin, eivätkä erotu selvästi. Huuleni ovat toisinaan kuivat, mutta eivät sellaiset karrelle rohtuneet kuitenkaan. Huulissani on uurteita ja mitä enemmän ikää tulee, huomaan myös nestemäisten huulipunien karkaavan huulten ympärillä oleviin juonteisiin. Novexpertin Lip'Up hoitaa huulia, sekä tuo niihin muhkeutta ja toimii sellaisena huulia freesaavana ja kevyesti sävyttävänä kauneustuotteena. Tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä, ja Novexpertia saa nykyään kivasti eri paikoista, tätä myy esim. Sokos ja Stockmann, mutta myös Ego ja Hehkustakin näyttäisi ainakin jonkun verran Novexpertia löytyvän.

Kenelle?

-Huulille my lips but better -henkistä, helppoa tuotetta kaipaavalle
-Huulille kevyttä täytelöitystä kaipaaville


Tuote on pr-näyte, saatu maahantuojalta

9 Kommentit

 1. Oho, tossa ennen ja jälkeen kuvassa on kyllä eroa! Nätisti vähän plumppaa (täytelöittää?) huulten kevyitä uurteita. Värimuutosta tuskin huomaa, mutta kiillon ja kosteutuksen kylläkin. Täytyy käydä hypistelemässä!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä kiva, kun lopputulos on maltillinen, ei pumpattu :D Ja tosiaankin, ihan kevyesti tuo täytelöitystä. Itse ehkä huomaan sen sävyeronkin, tai siis mulla on varmaan aika kalmohuulet noin muuten niin tää tuo pientä eloa :D

   Poista
 2. Sulla on kyllä muutenkin täydellisen täyteläiset huulet:) Hyvältä näyttää huulivoiteenkin kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne mallia muhkut, mutta järkytyin kun huomasin kuvan viisi vuotta sitten, silloin ne vasta muhkeat olikin :D :D Mutta tää on kyllä kiva tuote, toimii moniulotteisena eikä tää loihdi liian turbohuulia ^_^

   Poista
 3. Mä tykkään tästä, varsinkin töissä kiva, mutta en kyllä huomaa omissa huulissa mitään isompaa muutosta, mutta tykkään tän kosteuttavuudesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää tosiaankaan ole niin suurta eroa tekevä kuin se Instant Effectsin huultenpullistaja, mutta omalla kohdallani maltillista täytelöitystä kuitenkin :) Tää on mulla niinä työpäivinä, kun on aamusta alkaen härdelli päällä ja tiedän, että huulipuna on niinä päivinä uhka :D :D

   Poista
 4. Todella nätti ja luonnollinen tulos. <3 Ihanaa viikon jatkoa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä saa ihanan, kauniin luonnollisen lopputuloksen. Tykkään :) Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 5. Olen käyttänyt 3viikkoa ei mitään vaikutusta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow