In this Light

Kauneusblogi

Luku 914 - Mun Black Friday ostokset!

BFostokset3

Black Friday on tänään täällä, mutta osassa paikkoja se on ollut jo _koko_viikon_. Saa nähdä, yltyykö kilpailu asiakkaista ensi vuonna niinkin kovaksi, että vietetään Black Novemberia! Itselläni on menossa pienoinen kulutusähky, tottakai haluan hyödyntää hyvät tarjoukset mutta onko tällaiset alet uusi normaali..toivon mukaan ei, sillä se ei voi olla pitkässä juoksussa kannattavaa. Asiakkaat väsyvät, turtuvat ja jäävät odottamaan ostoksien hankkimista aleista. Itsekin tein näin, pidin marraskuun alun aika maltillisena ostoksien suhteen. Toisaalta itselläni menee Black Friday töissä enkä ole varma, kuinka ehdin ja jaksan verkkokaupan kautta mitään tilailla joten siinä mielessä kiitin, että ehdin eräänä vapaapäivänäni käydä katsastamassa Hehkun Black Week -tarjoukset! Enkä sieltä tyhjin käsin päässyt pois. Hehkussa onkin koko viikon valikoima 25 % alessa, mikä on muuten aika kova ale!

Hehku on Suomen markkinoilla suhteellisen tuore tapaus, enkä ole vielä kovinkaan paljoa ehtinyt heidän tarjontaa hyödyntää. Olisin toivonut ketjun tavoittavan jossain vaiheessa Järvenpään tai Keravan, mutta nyt olemme saaneet lukea suru-uutisen, Kesko on aloittanut YT-neuvottelut koskien Hehkun tulevaisuutta. Ja se on harmi, sillä Hehkun valikoima on minusta mielenkiintoinen ja raikas! Hehkusta löydät esim. Muradia, Olivia Kleinia, Dermalogicaa ( tätä on toki kritisoitu kosmetologien puolesta ), Gamardea, Puro Biota, Patykaa..ja monta muuta mielenkiintoista merkkiä! Mutta siis, ajattelin pitkästä aikaa esitellä blogissani ostoksia, jos joku kaipaa inspiraatiota omiin BF-ostoksiinsa! Koska tämä postaus tulee ulos perjantaina, voi olla että sunnuntain postaus jää välistä. Mutta katsotaan, voi olla että olenkin reipas ja kirjoitan sunnuntaillekin postauksen.

bfostokset4

Vaikka käytänkin yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa, en vielä toistaiseksi sylje lasiin ei-luonnonkosmetiikan suhteen. Toki nykyään minua ei kiinnosta ihan mikä tahansa ns. tavallinen kosmetiikka, ja silloin kun kiinnostun jostain ns. tavallisen kosmetiikan tuotteesta, on tuotteen oltava ehdottomasti edukseen erottuva! Filorga lukeutuu sarjoihin, jotka kiinnostavat minua koska heidän tuotteet on profiloitu tehokkaiksi, ja monessa niissä on huomioitu anti-age -näkökulma. Osa anti-age tuotteista on vielä toistaiseksi itselleni liian tehokkaita, ja oma mielenkiintoni onkin ihon kosteuttamisessa ja ihon pitämisessä tasapainossa. Koen, että ne ovat tällä hetkellä parasta ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevää toimintaa juuri minun iholleni, kuin virallisilla anti-age -raaka-aineille kasvojen hoitaminen. Katsotaan sitten tilannetta uudelleen, kun ikänumeroni vaihtuu kolmosesta neloseen!

Mutta siis, Filorga tuotemerkkinä on mielenkiintoinen ja kun menin kokeilemaan kämmenselälle NCTF-Essenceä, vaikutuin. Kämmenselän pienet kuivuusuurteet häivyttyivät ja iho muuttui sileämmän näköiseksi! Hoitoneste sisältää AQUA-MG -teknologian, joka lupaa pitkäkestoista kosteutusta. Tuotetta käytetään kuten hoitonestettä, eli ennen seerumia ja voiteita. Jos tykästyn tuotteeseen, tulen kertomaan siitä ehdottomasti enemmän! Voihan olla, että ihoni ei tästä jostain syystä tykkäisikään, mutta silloin täytyy etsiä hoitonesteelle uusi koti. Mutta toivon, että ihoni tykkäisi tuotteesta, sillä olisi hauska löytää uusia toimivia hoitonestetuttavuuksia.

bfostokset5

Lumene on viimeisen vuoden aikana tuonut markkinoille mitä mielenkiintoisempia tuotteita, harmi vaan näistä ei oikein etukäteen kuule mistään! Tähänkin uuteen Artic Hydra Care -tuotelinjaan törmäsin sattumalta Citymarketissa ja kokeilin sarjan seerumia kämmenselälle. No, jälleen kerran ihastuin ja ajattelin tuotteen olevan mainio lisä tulevaa talvea silmällä pitäen. Tehokosteuttava ja rauhoittava öljy-seerumi sisältää ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia raaka-aineita, kuten kaura-, mustikka- ja rypsiöljyjä. Saa nähdä, mitä ihoni tulee tästä tykkäämään, minun ihollani on ollut pieni viha-rakkaussuhde Lumenen tuotteisiin! Jos tämä ei toimisi itselläni, lykkäisin tämän mieheni käyttöön.

bfostokset6

Hehku on siitä ihana, että siellä on myynnissä Gamarden tuotteita! Kyseinen sarja on yksi suosikkisarjoistani, viimeksi olenkin kokeillut sarjan Atopic-tuotteita. Nyt päätin ostaa talven varalle Hydratation Active Creme Richen, josta minulla on lämpimiä muistoja. Oikein sydämessä läikähti, kun muistelin miten paljon tästä voiteesta tykkäsin - ja kuinka paljon ihoni tykkäsi! Ohessa voit käydä lukemassa aiemman postaukseni Gamardesta. Onkin jännä nähdä, miten kolme vuotta ovat vaikuttaneet ja mitä tykkään vuonna 2018 tästä voiteesta. Toivon, että aika ei olisi kullannut muistoja ja ihoni tykkäisi tästä edelleen.

bfostokset7

Hehkussa pakko-ostos oli SO'BiO éticin misellivesi herkälle iholle. Tunnustan, en ole tämän miselliveden jälkeen käyttänyt mitään muuta misellivettä, aiemmin rakastin etsiä sitä yhä vaan entistä parempaa misellivettä. Mutta tiedättekös, kun on löytänyt sen parhaimman, ei enää tee mieli kurkkia viereisiin misellivesipulloihin! Tässä on kohdillaan kaikki, järkevä ja huokea hinta, tuotetuntu joka on siis tuotetunnuton, tehokkuus ja ihoa rauhoittava koostumus. Minä niin rakastan tätä ja tiedän, etten ole ainoa!

bfostokset8

Olivia Klein on kiinnostava, tehokas ja runsaasti aktiivisia raaka-aineita sisältävä suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, ja olenkin kokeillut sarjalta paljon tuotteita. Yksi suosikkituotteistani onkin ollut Detox Masque, jonka hinta-laatusuhde on lyömätön! Tämä hiiltä ja hedelmähappoja sisältävä naamio syväpuhdistaa ihon hellästi. En muuten äkkiseltään muista, että olisin ostanut jonkun kasvonaamion uudelleen, koska niidenkin suhteen riittää valinnanvaraa ja kokeiltavaa. Olivian naamion nappasin nyt mukaani, koska muistin sen olevan totaalisen huipun! Ja ihoni kaipaakin nyt jotain tällaista kevyttä, helppoa naamiota rutiineihin.

bfostokset9

Tämä Youngbloodin silmämeikkipaketti, jossa on mukana ripsiväri, rajauskynä, luomiväri sekä silmänympärysvoide oli puhtaasti heräteostos. Muistin Hehkussa tallaillessani, että rakastin vuosia sitten Youngbloodin yhtä ripsiväriä ( apua miten muhkeat huulet minulla on ollut kuusi vuotta sitten!!) ja nostalgiahuuruissani jäin fiilistelemään tätä pakkausta. Sain sen lopulta niin hyvään hintaan, että olisin ollut hullu jos olisin jättänyt sen ostamatta. Ehdin jo kokeilla mukana tullutta luomiväriä ja täytyy sanoa, Youngbloodin luomivärien laatu vaikuttaisi mielettömän hyvältä!

Oletko tehnyt Black Friday ostoksia?

12 Kommentit

  1. Mua oikeasti jopa vähän ahdistaa tää. Oon perunut uutiskirjeitä, kun tuntuu, että niitä on ollut jo vkon s-postitäynnä. Mä olen vähän sellainen, että haluan ostaa tuotteeni silloin kun haluan, en silloin kun joku toinen taho tietyn päivän takia minua siihen painostaa. :D Toki jos tykkää ostaa alella, niin nyt on se viikonloppu. Sorruin kuitenkin yhteen asiaan ja se on ColourPopin luomiväripaletti, joka veloitti lompakkoa 16 dollaria, joten pääsin vähällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin alkoi loppua kohden ahdistamaan, koska tosiaankin tätä ostoshuumaa oli ihan kaikkialla, ja tuli tunne että jää jostain hyvistä tarjouksista paitsi. Siis niin, että nyt kannattaisi tarjoukset hyödyntää, mutta kun ei oikein tiennyt, mitä pitäisi ostaa..:D Mä siis tykkään kyttäillä kaikkia tarjouksia ja koska en toeriassa mitään sinällään tarvitsisi, yritänkin aina kyttäillä kaikki mahdolliset alet :D

      Poista
  2. Lumene öljyseerumin osti Tokmannilta kun siellä on tämän viikon Lumenet -40% alessa.
    Kovat odotukset on sen suhteen, koska pohjolan talvi on raaka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsit, sehän on kuulostanut ihan superhyvältä tarjoukselta! Jäin jälkikäteen miettimään, että tuo Hehkun hinta oli kuitenkin aika tyyris :D Mäkin odotan, että se toimisi ihanasti kylmässä viimassa, mutta ans kattoo kun se talvi oikein kunnolla tulee.

      Poista
  3. Mulla on tässä viikon varrella tullut aikamoinen BF-ähky, kun sähköposti suoltaa koko ajan BF-mainoksia. Hehkuun ajattelin mennä pyörähtämään ihan livenä, mutta saa nähdä jaksanko huomenna raahautua. Jotenkin on kosmetiikkaähkyä ilmassa muutenkin;)
    Ihania ostoksia oot saanut hommattua. Tuo SoBion misellivesi on munkin mielestä ihan huippua. Arktis-Lumene on mennyt multa totaalisen ohi, hups!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mullakin oli jo ähky, mutta samalla hirveä ostomania. Tykkään kyttäillä tarjouksia, mutta jotenkin tää BF-viikonloppu oli jo vähän..liikaa tarjoushaukallekin :D Ja hih, en yhtään ihmettele jos Lumenen tuotteet menee ohi, kun he eivät niitä nykyään oikein some-tyypeille lähetä testiin. Siellähän on valikoimassa vaikka ja mitä, mutta ei se auta jos niistä ei missään kerrota!

      Poista
  4. Kyllä ostin... En edes kehtaa kertoa kuin näin anonyymisti, mutta Salka saattaa tunnistaa minut silti :D Ostin Puhdas+-mikroneulaussetin tietämättä edes uskallanko käyttää sitä. Ja apteekista kirurgeille ja instrumenteille tarkoitettua desinfiointiainetta... Malu Wilzin seerumin ikääntyvälle sekaiholle (tätä yhdistelmää harvemmin näkee tuotteissa),se oli tosi paljon alennettu, viimeinen kappale tuotetta joka ei enää kuulu Sokoksen valikoimiin. Olen jotenkin tosi innostunut kokeilemaan sitä, vaikka jonossa olisi paljon muitakin seerumeita varastossa... Korresin voiteita joululahjaksi. Klairsin kasvoveden (tämän sentään tiedän käyttäväni). Nahkalaukun. Kolmet farkut. Kaksi Noshin mekkoa. Leluja ja dvd-elokuvia lapselle. Kunpa olisin yhtä tehokas tekemään rahaa kuin tuhlaamaan sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ehkä ihanin ja sympaattisin kommentti mun blogihistorian aikana <3 Kiitos sinulle, anonyymi kommentoija ( jonka tosin tunnistin <3_<3 ). Mutta sun ostokset kuulostaa ihanilta, itse en ostanut kuin yhden puseron nyt BF-alesta, mutta taidanpa vielä vähän sitä kotona sovittaa..voi olla, että palautan sen takaisin :D Mutta oon samoilla linjoilla, kumpa itsekin olisin tehokkaampi tekemään rahaa, kuin tuhlaamaan sitä xD xD Nyt on vielä joulukin tulossa, voi kääk sentään!

      Poista
  5. Kovasti meuhkasin, että ostan itselleni tuoksun nyt edullisesti. Sitten sairastuin kunnolla ja tuoksurahat meni lääkkeisiin. No itseeni siis käytin rahat kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ikävä kuulla että tulit kipeäksi! Toivotaan, että saat sen tuoksunkin vielä itsellesi hankittua <3

      Poista
  6. Mun kaikki ostokset on vielä tuloillaan kun epäympäristöystävällisesti tilasin kaiken netistä... Tällä hetkellä juurikin kasvoilla tuo OK Detox Mask kun iho kaipaa hirvesti puhdistusta perjantain jäljiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tuo Detox Mask on sullakin käytössä :) Mäkin tein yhden nettitilauksen Naturelleen, kun halusin vielä hyödyntää heidänkin alet :D :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow