In this Light

Kauneusblogi

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24- Joulun väri


Bannerin on tehnyt Hannamaria


Joulu, tuo juhlista minulle rakkain, on nyt alkanut. Toki itselleni muutamat päivät ennen joulua ovat yhtä rakkaita, rakastan sitä tunnelmaa mikä ympärillä on. Tänä vuonna aloitin lomanikin hyvissä ajoin ennen joulua, ja ehdin nauttia kiireettömästä joulutunnelmasta. Minulla ei ollut kiire minnekään, jaksoin tehdä viime hetken jouluostokset leppoisasti, ja samalla toivon mukaan antaen hyvän joulumielen eräälle seniorinaiselle!

Mutta on tullut viimeisen luukun aika meidän kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa. Luukussa paljastan, mikä on minun joulun väri. Minulle rakkain jouluväri on vihreä. Rakastan aitoa joulukuusta, ja siitä vihreä minua muistuttaa. Vihreät kuulat kuuluvat myös oleellisesti jouluuni, samoin vihreää on monien kasvien lehdissä. Vihreä on minulle moderni, raikas joulun väri, mutta toki en halua kuorruttaa kotia vihreällä, vaan se luo joulun tunnelmaa pienin vivahtein.


2018-12-21_12-45-25


Tänä vuonna ripustin ikkunaan jouluverhon, Marimekon Hortensien. Puuvilla-pellava on kaunis materiaali, joka kestää aikaa ja rakastan Hortensien printtiä! En kaipaa omaan kotiini kuviollisia verhoja, mutta Hortensien kohdalla teen poikkeuksen. Se muuten toimii eräänlaisena modernina joulukuusenakin!


2018-12-21_12-46-56 2018-12-21_12-46-15


Mutta nyt haluan toivottaa kaikille lukijoille ihanaa ja omannäköistä joulua. Palataan viimeistään tammikuussa asiaan! Ja käykäähän kurkistamassa, mikä on muiden joulukalenteriin osallistuneiden kollegojen joulun väri!


 1. Purkkisirkus
2. Glitz & Glam
3. hannajulia
4. hennav
5. Ihastukset
6. MissAria
7. Viilankantolupa
8. Maria Glow
9. Strokes of Color
10. The Diary of a Shopholic
11. Huulipunamania
12. Keyword: Love
13. Better Nail Day
14. Wasting Lifestyle
15. Ria G
16. In This Light
17. Elämää Smykkinä
18. Beauty Highlights
19. Elina K.
20. Blinger Shimmer
21. Hannamaria
22. Dioriina
23. Charming Nails
24. Yhteinen luukku

4 Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, toivon mukaan teidän perheellä oli myös "happy holidays" <3

   Poista
 2. Vihreät kuulat kuuluvat jouluun, ihanaa joulun aikaa Salka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluvat, vaikka taisin lopulta syödä vain yhden, taisi olla ylitarjontaa herkuista :D Toivon mukaan sinun joulusi oli ihana <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow