In this Light

Kauneusblogi

Luku 922 - Vuoden 2018 luetuimmat postaukset

Toivon mukaan teillä lukijoilla oli hyvä joulunaika! Itselläni joulunaika on kulunut hyvin laiskan pulskeasti, olen kerännyt akkuja oikein urakalla. Joulukalenteriarvonnan voittaja on arvottu, ja voittajaan on otettu yhteyttä ( ja jos en saa häntä kiinni, arvon uuden voittajan ). Mutta bongasin Jonnan blogista hauskan postauksen, jossa koottiin kuluneen vuoden luetuimmat postaukset ( ja toki näitä on tehnyt moni muukin :) ). Kommentoinkin Jonnalle, että hyvä kun hädin tuskin muistan, mistä olen itse kuluneena vuonna kirjoittanut :D Spontaanisti päädyinkin avaamaan Analyticsin ja tsekkaamaan, mitkä vuoden 2018 aikana julkaistut postaukset olisivat olleet kaikista luetuimmat!

Kulunut vuosi oli minulle aika rankka, myönnettäköön. Oman kodin ostaminen oli ihana kokemus, mutta kyllä se vaan on myönnettävä, oma mielenkiintoni sekä voimavarani ovat tänä vuonna olleet sisustusasioissa. Myös asuntovelallisena eläminen on välillä mietityttänyt ja välillä ei, ja avopuolison työkuvioiden ansiosta kodin hoitaminen ja huushollaaminen onkin ollut yhä enemmän minun vastuulla. Nämä asiat ovat pakostakin näkyneet myös blogissa, en ole kyennyt panostamaan bloggaamisen sillä tasolla, kuin mitä haluaisin. Olen toisaalta opetellut olemaan itselle armeliaampi, hyvällä ja huonolla mensteyksellä. Mutta saa nähdä, mitä tuleva uusi vuosi tuo tullessaan. Jännityksellä ja mielenkiinnolla odotan vuotta 2019! Nyt niihin postauksiin, eli kymmenen vuonna 2018 julkaistua ja luetuimpaa postausta, olkaa hyvä!


Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 16 - Joulusaunaan luonnonkosmetiikkaa ja arvonta!

sauna4


En yhtään yllättynyt, että tämä postaus olisi ollut luetuin. Arvonnat kiinnostavat ihmisiä, siitä ei päästä yli eikä ympäri. Olin oikeasti todella liikuttunut, kun kaikki arvontaan osallistuneet olivat paneutuneet tehtävänantoon ja sain kuulla ihania joulujuttuja. Yhtään sellaista kommenttia, jossa olisi lukenut vaan "mukana", ei tullut :)


Toisen kierroksen kosmetiikkasuosikit

Useamman tuotteen esille nostavat postaukset ovat suosittuja, ja niitä mielelläni luenkin. Ajattelin, että voisin tulevana vuonna koittaa postailla jonkin sorttista kuukauden suosikit -postausta!

Vuoden 2017 parhaat tuotteet - ihonhoito

Ihonhoito ja listaus parhaimmista tuotteista kiinnostaa, vaikka kulunut vuosi 2018 onkin tuntunut ihonhoidon suhteen vähän repaleiselta, aion listata kuluneen vuoden suosikit.

Lumene Sisu puhdistusöljy, hitti vai huti?


Lumene7-2


Lumenen tuotteet kiinnostavat lukijoita, enkä yhtään ihmettele, miksi. Lumenen tuotteista tuntuu nykyään olevan saatavilla tietoa hyvin hajanaisesti, ja varmasti ihmiset hakevat näistä tietoa internetin ympäri! ( toinen hyvin suosittu postaus on ollut Lumenen sävyseerumi, jota tätä kirjoittaessani luettiin Sveitsistä :D, ja joka keikkuu luetuimpien postauksien listalla )


Mun Black Friday ostokset

Ostos-postaukset kiinnostavat, voisinkin yrittää useammin tehdä näitäkin. Myös Black Friday on tuntunut saaneen ihmiset etsimään tietoa ja tarjouksia!


Meikinpohjustusvoide johon rakastuin tulisesti

Bobbi Brownin ihanan meikinpohjustusvoide yllätti -  siis sillä, että tämä on postaus yksittäisestä tuotteesta! Kuten aiemmin jo kirjoitin, useamman tuotteen listaavat postaukset ovat suositumpia, mutta minun on myönnettävä, että kaikista eniten tykkään kirjoittaa ja lukea näitä tällaisia, yhteen tuotteeseen perustuvia postauksia.

Mulla on uudet hiukset!


hair10

Muodonmuutokset kiinnostavat, ja viime kesänä repäisin kunnon hiusmuutoksen! Minulla on ollut lyhyt pixie-malli aiemminkin, ja uusi hiuslook tuntui heti alusta alkaen kuin olisin saapunut hiuskotiin. Lisäksi olen käynyt samalla kampaajalla nyt kolme kertaa perätysten, eli löytänyt ainakin toistaiseksi vakikampaajan! Mutta hän osaakin leikata ihan superhyvin lyhyitä malleja.

Edullinen ja hyvä, Yves Rocher puhdistusöljy kasvoille

Edullinen ja hyvä -postaussarja on osoittautunut myös lukijoita kiinnostavaksi, ja se jatkuu tulevanakin vuonna omaan, verkkaiseen tahtiinsa. Viime vuonna koin myös Yves Rocher nostalgiapuuskan!

Hoitovesi ihonhoidossa, turhaa vai ei?

Ihastuin kunnolla hoitovesiin, ja kerroinkin oman kokemukseni kautta mitä mieltä olen niistä ihonhoidossa. Hoitovedet kiinnostavat myös yhä enemmän ihmisiä, siitä jo kertoo sekin, että hoitovesiä alkaa löytyä tuotemerkiltä jos toiseltakin!

Miten hoidan ihoani? Aamun ihonhoiroturiinini

Ihonhoitorutiinit kiinnostavat, jos vaikka tulevana vuonna tekisinkin postauksen iltarutiineista! Niiden suhteen ongelmana on vähän vaan sen, että rutiini vaihtelee illasta toiseen. Ehkäpä teen postauksen niin, että kerron vaikkapa parin päivän ajalta, miten olen ihoani hoitanut, jolloin postauksessa olisi enemmän järkeä.

6 Kommentit

 1. Lumenen postaukset on muuten aina tosi luettuja, ihmettelen suuresti ettei tällä kertaa ollut yhtään omassa top 10:ssä. Mä kanssa tykkään lukea yhden tuotteen postauksia, mut lukijat tahtoo olla eri mieltä. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jännä juttu että sulla ei ollut top 10:ssä, mutta hauska huomata millaisia eroavaisuuksia näiden suhteen on :D Yep, monen tuotteen postaukset on luettuja ja tykättyjä, mutta itse tykkään eniten yhden tuotteen postauksista :D

   Poista
 2. Kivoja postauksia sulla ollutkin:) Hyvää Uutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiva kuulla ^_^ Hyvää alkanutta uutta vuotta! <3

   Poista
 3. Pitääpä itsekin vilkaista mikä on lukijoita kiinnostanut eniten. Hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkaise ihmeessä, mun mielestä näitä postauksia on ollut hauska lukea :) Hyvää alkanutta uutta vuotta <3!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow