In this Light

Kauneusblogi

Luku 932 - Tammikuun parhaat kosmetiikkatuotteet

tammisuosikit

Postaus sisältää pr-tuotteita ( Elizabeth Arden )

Viime vuoden suosituimpien postauksien kokoomapostauksessa vähän lupailin, jos tänä vuonna ottaisin agendaksi koota joka kuukausi omat suosikkituotteeni kosmetiikasta! Kuukauden parhaat -postauksessa esittelyyn tulevat tuotteet ovat niitä, joihin olen joko tarttunut kuukauden aikana eniten tai sitten niitä, jotka ovat tuoneet kuluneeseen kuukauteen jotain extraa, ollen ajankohtaan sopivia tai muuten vaan iloa tuovia tuotteita. Tammikuun parhaisiin tuotteisiin päätyi meikkiväline johon olen rakastunut, minulta jalat alta vienyt kosteusvoide, tarpeeseen tullut tehotuote sekä lempeä ihonpuhdistaja. Ja mistä kirjaimesta melkein tuli tämän kuun teemakirjain ( kun huomasin tämän, minua alkoi naurattaa suunnattomasti! )?

  tammisuosikit2

En oikein tiedä, miksi ajauduin loppuvuodesta huulirasvattomaan elämään. Tai siis rasvasinhan minä huuliani, milloin milläkin tuotteella joka ei varsinaisesti ollut tarkoitettu huulirasvaksi! Ja arvatahan saattaa, huulet ottivat siitä nokkiinsa. Kun käyttää paljon huulipunia kuin minä, hyvät huulituotteet tulevat arvoon arvaamattomaan. Ja huulten huono kunto näkyy repaleisina huulina, joita osa huulipunista korostaa.

Tammikuussa hypistelin pitkästä aikaa Elizabeth Ardenin Eight Hour Lip Protectant -huulivoidetta ( 28 € / 13 ml ) . Tämä on oma vanha luottotuotteeni, joka ei pettänyt nytkään vaan on mallikkaasti hoivannut huuleni jälleen pehmeiksi sekä repaleettomiksi! Huulivoide pohjautuu vaseliiniin, tiedän että se on osalle vähän mjääh raaka-aine mutta toisaalta, se sitoo kosteutta hyvin, lukiten kosteuden paikoilleen. Lanoliini on myöskin pehmentävä ja kosteuttava raaka-aine. Purkkimuotoinen pakkaus on itselläni käytössä kylpyhuoneen peilikaapissa ja lisäilen tätä iltaisin sekä aamuisin puhtailla sormilla. Siksi tämä ei ole vuoden avaamisen jälkeenkään pilaantunut.

  tammisuosikit3

Ostin tämän Natura Siberican Black Cleansing Face Mask -kasvonaamion ( 11,90 € / 80 ml ) aikoinaan jo kesällä, kun ihoni sai akuutin näppykriisin. Halusin jonkun lempeän, mutta huokosia puhdistavan naamion, sillä ihoni oli sen oloinen, että näppyrykelmälle olisi hyväksi joku mahdollisimman hellävarainen tuote. Naamio onkin suunniteltu kuivalle ja herkälle iholle, se kirkastaa sekä puhdistaa. Koinkin naamion kesällä miellyttävänä ja nyt, talven kylmyyden koitettua olen kaivanut naamion taas esille. Hellävarainen ja lempeä syväputsaaja kun on nimittäin kuumaa kamaa kylminä talvipäivinä!

Natura Siberican naamio pohjautuu trendikkääseen hiileen. Aktiivihiili imee itseensä epäpuhtauksia, täten puhdistaen huokosia. Mukana on myös luomuruusumarjaa, joka lupaa kosteuttaa ihoa. Inciä tutkiessa onkin kiva huomata, että vesi ei komeile listalla ensimmäisenä, vaan naamio pohjautuu auringonkukkaöljyyn! Mukana on myös tyrnimarjanöljyä, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia ( ja tyrnimehuun luotan oman terveyden vaalimisessa! ), se on uudistava sekä elvyttävä raaka-aine. Männynsiemenöljy sekä rosmariini ovat tulehduksia lievittäviä sekä antiseptisiä, joten ne ovatkin oiva lisä puhdistavaan naamioon. Osa Natura Siberican tuotteista täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit mutta osa taas ei, joten kannattaa syynätä incit tarkkaan läpi. Tällä tuotteella on Ecocert-sertifikaati, mutta naamio ei sovellu vegaaneille mehiläisvahan takia.

Inci:

Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (White Beeswax) Extract, Aqua (Water), Charcoal Powder, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Pinus Sibirica Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Perfume (Fragrance)


Naamiota levitetään puhtaille, kuiville kasvoille, ei kannata säikähtää naamion mustaa väriä! Huomaan naamion kuumenevan kasvoilla, se antaa aisteille mielikuvan tehokkaasta ja toimivasta tuotteesta. Naamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois. Naamio huuhtoutuu kivasti, toki kannattaa käydä kasvot tarkkaan läpi ettei mihinkään jää mustia laikkuja. Tämä ei ole omasta mielestäni se kaikista tehokkain syväputsaava naamio, mutta iho jää naamion jäljiltä raikkaaksi ja puhdistetuksi. Kaikista kivointa on se, että iho ei jää yhtään kuivan ja kipristelevän oloiseksi! Omasta mielestäni naamion tuntu kasvoilla on enemmän kosteuttava, kuin syväpuhdistava joten uskallan suositella tätä kuivaihoisillekin tai sitten meille, joiden sekaiho on hepuloinut mutta kaipaa lempeää puhdistusta. Tämä tuote livahtaa rutiineissani yleensä keskelle viikkoa, pyrin kerran viikossa saunan yhteydessä kuorimaan ihon ja sitten toisen kerran käyttämään putsaavan naamion jos muut tuotteet sen vaan sallivat. Tämän naamion kanssa muuten hintavertailu kannattaa, osassa paikoista hinnoissa oli isokin ero!

tammisuosikit4

Olen anti-sivellin ihminen. Olen se kauneusbloggaaja, jolta löytyy vajaa kourallinen siveltimiä. Ja toisaalta, en ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi siveltimiä pitäisi olla paljon. Laaja sivellinkokoelma on minun mielestäni vaikeasti hallittavissa, se vie tilaa ja uh, saan päänsäryn jo ajatuksesta, että minulla olisi sata ja yksi sivellintä pesujonossa! Kun se päänsärky tulee jo melkein niiden muutamienkin pesemisestä..Omasta mielestäni muutama sivellin on näppärä, näin niiden huoltaminen on helppoa ja esimerkiksi silmämeikkisiveltimien pesuvälin pidentämiseen on oivia apuvälineitä olemassa.

Mutta on tietty sivellintyyppi, mikä saa minunkin moponi keulimaan. Poskipunasiveltimet. Rakastan levittää meikkipohjan joko sormin tai mineraalipohjan pehmeällä, isolla sudilla, ja en oikeastaan arkisin käytä luomiväriä. Joten poskipunasivellin on se sivellin, jonka kanssa sudin menemään lähes joka päivä!

I love me -messuilta ostin ihan huippudiilillä Ecotoolsin sivellinsetin. Mietin, että no teoriassa en tarvitsisi siveltimiä, mutta edullinen hinta ja siveltimien laadukkuus saivat minut ostamaan setin. Ja hah, kuten arvata saattaa, setistä aktiiviseen käyttöön on päätynyt - tadaa, mikäpä muu kuin poskipunasivellin!

Precision Blush ( 10,90 € ) on jämäkkä poskipunasivellin. Ecotoolsin siveltimet soveltuvat vegaaneille, harjakset ovat synteettistä ja pehmeää taklonia ja varret bambua. Poskipunan pää on aavistuksen neliskulmainen. Minusta nämä uusitut Ecotoolsin siveltimet ovat hurjan kauniita, varren väri on raikas ja itseasiassa hyvinkin muodikas! Sivellin nappaa punaa hyvin, jopa liiankin hyvin, kannattaa maltilla pyöräyttää punaa poskipunapannussa. Siveltimellä on helppo sutia puna paikoilleen, ja siveltimen pehmeyden ansiosta punan sutiminen on miellyttävää. Siveltimellä voi levittää kaiken koostumuksen punia, mutta olen tyytynyt levittämään tällä puuteriset punat.

tammisuosikit5

Eipä olisi tammikuun suosikit mitään ilman Essen Omega Deep Moisturiser -voiteita ( 68 € / 5 x 10 ml )! Kerroinkin Essestä tovi sitten omassa postauksessa, ja nämä Omega-voiteet veivät sydämeni ja ihoni yksinkertaisesti rakastui näihin. Omega-voiteet ovat probiootteihin pohjautuva, eräänlainen tehokuuri jota suositellaan luonnonkosmetiikkaan siirtyessä tai muutaman kerran vuodessa. Voiteita on eri ihotyypeille omanlaisiansa. Avattu purkki tulisi käyttää 14 vuorokauden kuluessa avaamisesta. Mutta esimerksi Keyword Loven Jonnahan kommentoi, että nämä voiteet ovat hänellä aktiivisesti käytössä useamminkin, kuin tehokuurina ja luulen minunkin kohtaloksi koituvan saman. Oikeastaan nämä pitää itse kokea! Itselläni iho tasapainottui ja ohimoilla sitkeästi olleet näpyt hävisivät voidekuurin ansiosta, ja saa nähdä mitä tuleman pitää kun otan nyt pikkuhiljaa muita tuotteita käyttöön. Mietinkin, pitäisikö varmuuden vuoksi ostaa kaappiin tämä voidekuuri, jos iho päättääkin ryhtyä hankalaksi!

16 Kommentit

  1. Ecotoolsin Precision Blush Brush on hyvä just pehmeyden, mutta silti sopivan jämäkkyyden ansiosta. Se on myös yksi mun lemppariposkipunasiveltimistä atm;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikein mainio sivellin, mukava kuulla että säkin olet siihen tykästynyt 😊

      Poista
  2. Ecotoolsit minunkin suosikkejani. Kurkkaa muuten pikku haaste blogissani :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ecotoolsit on huippuja siveltimiä ja kivaa kun näissä saatavuus on helppo, löytyy hyvin kaupoista 😊 Ja kiitos vinkistä 😊

      Poista
  3. Mä olen niin samaa mieltä siveltimistä, mulla on 5-6 sivellintä joita käytän jatkuvasti ja jotka pesen, sitten muut vaan oikeastaan seisoo, vaikka olen niistä vuosien aikana rankalla kädellä karsinut. Sen verran on pakko olla jemmassa, et noille mun suosikeille on korvaava tuote varastossa, jos sattuisi sivellinkatastrofi aamulla. :D

    Essen Omega-voiteita ei voita mikään, oon käyttänyt niitä ympäri vuoden vuosia, oon heittänyt jo kauan aikaa sitten romukoppaan sen ajatuksen, että käyttäisin niitä kuurilointoisesti, varsinkin kun kuulin yhden Essen kanssa työskentelevänkin niin tekevän, hän ei itse asiassa käyttänyt muuta hoitotuotteita kasvoille kuin Omegaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mullakin on ne tietyt mitä käytän ja muut on sitten sellaisia, jotka on jääneet käyttämättä 😁 Poskipunasiveltimiä mulla on vaan kolme tai neljä, joista käytän aktiivisesti kahta..pitäisikin karsia ne pois, mitä ei vaan tule käytettyä.

      Hih, ihana kuulla että noita Omega-voiteita käytetään rebelisti 😀 Mun pitäisikin ostaa niitä nyt jemmaan pahan päivän varalle.

      Poista
  4. Mäkin käytän vähän siveltimiä! Omistan ne tarpeelliset ja käytän niitä, en koskaan haikaile lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin joilla on vähän siveltimiä 😊 Pienempi määrä on mun mielestä käytännöllisempi, en varmaan silloinkaan haikailisi isoa kokoelmaa jos tilaa olisi rajattomasti 😀

      Poista
  5. Lohdullista kuulla että joku muukin käyttää siveltimiä yhtä vähän kuin minä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samat sanat ☺ En vaan ole hurahtanut siveltimiin ja niihin joita käytän, käytän sitten joka päivä 😊

      Poista
  6. Vähän samaa mieltä siveltimistä. Vaikka minulla on niitä kertynyt jonkin verran, tykkään vain ehkä kymmenestä ja muut ovat lähinnä tiellä. Päivittäin käytän vain 3-6 sivellintä. Silloin harvoin kun käytän meikkivoidetta, suosin sellaista jonka voi levittää sormin. Siveltimien pesu ei sinänsä ole minusta työlästä - ei mitään verrattuna meikkisienen pesuun. Meikkisientä käytän vain äärimmäisessä hädässä eli jos mikään muu ei saa meikkiä ojennukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla ollaan, mä käytän 1-4 sivellintä, riippuu teenkö kulmat kynällä tai puuterisella tuotteella ja siitä, huiskinko korostuspuuteria 😊 Joo, ei se pesu työlästä ole mutta huomaan, että sen aloittaminen on 😁 En mäkään muuten käytä meikkisieniä oikeastaan koskaan, niiden peseminen vasta ärsyttävää onkin 😂 Sormet on vaan niin näppärät meikkivoiteen levittämiseen 😊

      Poista
  7. Ecotoolsin siveltimet löytyy minun meikkipussista. Ostin messuilta siveltimet ja olen niihin ollut enemmän kuin tyytäväinen.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Ecotoolsin tarjous oli huippu, vähän harmitti kun en ostanut toista settiä lahjaksi 😀 Ihanaa viikkoa myös sulle!❤

      Poista
  8. Natura Siberican naamio kuulostaa hyvältä! Täytyypä harkita, vaikka siinä sitä mehiläisvahaa onkin. :D

    Ja siis! Olen aivan samaa mieltä tuosta sivellinasiasta. Minulla on ehkä suhteessa vähän liikaa siveltimiä. Ja okei, ehkä max 15 sivellintä ei monien kirjoissa ole liikaa. Mutta kun lopulta päädyn käyttämään aina niitä samoja viittä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se naamio on huippu, tykkään kun se on selvästi erilainen kuin muut käyttämäni syväputsaavat naamiot 😊

      Mun pitäisikin itseasiassa laskea, montako sivellintä multa löytyy. Aktiivisesti käytän 1-4 sivellintä 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Follow