In this Light

Kauneusblogi

Luku 937 - Parasta juuri nyt meikissä - Clarins Beauty Flash Balm ja By Terry Sheer Expert Foundation!

pikakaunistaja

Kun on paljon tekemisissä kosmetiikan parissa, ne kaikista rakkaimmat suosikkituotteet erottuvat helposti edukseen! Varsinkin jos ottaa kyseisen tuotteen pitkästä aikaa käyttöön. Voin sanoa, että olin jo ehkä aavistuksen päässyt unohtamaan, miten mahtava tuote Clarinsin pikakaunistaja Beauty Flash Balm onkaan! Mutta kun takana oli jälleen kerran kokeilu erään kalliimman puoleisen pohjustajan kanssa, joka ei edelleenkään toiminut minun ihollani, varsinkin siihen kokemukseen verrattuna Clarinsin tuote on kultaakin kalliimpi.

Tiedän pikakaunistajan jakavan mielipiteitä. Osa suorastaan vihaa sitä ja osa taas rakastaa. Kuten minä. Pikakaunistajaa voi käyttää sekä naamiona, jolloin se huuhdellaan kasvoilta pois tai suoraan kasvoille kosteusvoiteen sekä meikinpohjustusvoiteen asemasta. Pikakaunistaja on kosteuttava, se sisältää ihoa rauhoittavaa bisabololia, sekä hamamellis- että oliiviuutteita jotka supistavat ihohuokosia, samalla ihoa heleyttäen. Leväuute uusii soluja ja riisitärkkelys puhdistaa ihoa. Pikakaunistaja lupaa kosteutta sekä napakoitusta, antaen iholle hehkua ja juonteiden tasoitusta.

Olen kirjoittanut tuotteesta aiemmin pari vuotta sitten. Onkin ollut hauska huomata, miten huomaan ihoni muuttuneen parissa vuodessa, nimittäin alan olla vihdoinkin sitä ikäluokkaa, joka huomaa pikakaunistajan kanssa sen napakoittavan vaikutuksen! Tämä nimittäin loihtii kasvoista kivan tasaiset ja hehkuvat, täytelöityneet. Iho on aavistuksen plumped, varsinkin kun tämän alle levittää kevyen kerroksen hoitonestettä. Iho tuntuu myös kosteutetulta koko päivän. Pikakaunistajan annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana, liikaa ei kannata levittää. Muuten se voi lähteä rullautumaan. Pikakaunistajan tuoksu jakaa mielipiteitä, itselleni se ei ole kynnyskysymys. Mutta tuoksu on aavistuksen mummomainen. Kirjoitin jo pari vuotta sitten, etten enää osaa olla ilman tuotetta ja edelleenkin olen samaa mieltä! Hankinkin juuri kolmannen tuubin, jonka korkkaankin kohta puolin auki. Annan Clarinsin pikakaunistajalle lämpimän suosituksen, jos sinulla on sekaihon historia. Tiedän monen kuivaihoisenkin vannovan tämän tuotteen nimeen.

   cl6-2

Meikkaaminen on kemiaa, ja käyttämämme tuotteet voivat reagoida toistensa kanssa välillä mystisesti. Meikkivoide voi lähteä rullautumaan tai hapettumaan. Onneksi By Terryn Sheer Expert meikkivoide toimii Clarinsin pohjustajan kanssa yhteen! Kaivoin taas By Terryn meikkivoiteen käyttöön ja tämänkin suhteen nopeasti muistin, miksi rakastuin tuotteeseen. Huomasin myös tämänkin kanssa, että niin vain vuodet alkavat näkyä ja tämän tyyliset meikkivoiteet ovat itseasiassa kovaa vauhtia vanhenevalle ( LOL ) iholle mitä parhaimpia! Olen kirjoittanut meikkivoiteesta tasan vuosi sitten ja vähän naurattaa, toisaalta ikääntyminen on väistämätöntä ja itse ennemminkin mielenkiinnolla tutkailen, millaisia muutoksia se tuo tullessaan ( kuten sen, miten meikkivoiteet käyttäytyvät minäkin vuonna, LOL! ).

Meikkivoide on kevyttä, mutta pigmenttistä, silti se asettuu kasvoille vähän kuin blurrautuen. Välillä on tuntunut, onko tämä liiankin hienojakoista. Tämä on ehkä aavistuksen painunut huokosiin nenän viereisellä poskien iholla ja riippuen siitä, miten olen happojen kanssa lotrannut, on voinut korostaa otsan pintakuivuutta. Mutta nekin olen saanut kierrettyä keskittymällä meikkivoiteen levittämiseen, taputtelu on sangen lempeä tapa saada meikkivoide sulautumaan iholle.

Tämän kombon kanssa olen jopa joutunut miettimään, pitäisikö minun puuteroida ihoni voimakkaammin tai korjailla meikkiä päivän mittaan enemmän, kasvot ovat nimittäin olleet sen verran kuulaan kosteat koko päivän, että meikki on ollut siinä ja siinä, kaipaisiko se korjailua. Mutta olen sen sijaan nauttinut siitä, miltä iho ja meikki näyttää, ei ole nimittäin itsestään selvyys, että talvikuukausina meikki levittyisi sutjakkaasti ja iho näyttäisi kosteutetulta.

10 Kommentit

 1. Mulla on just ollut ongelmia rullautumisen kanssa, kaikki tuotteet eivät käy yksiin ja se on kurjaa.
  Pikakaunistajista olen käyttänyt vain Lumenea, mukava kuulla muistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rullautuminen on niin ärsyttävää, onneksi osa tuotteista taas sopii mainiosti yksiin :D Mun täytyykin oikein miettiä, millainen se Lumenen pikakaunistaja olikaan, en ole aivan varma olenko sitä kokeillut :)

   Poista
 2. Lumenen pikakaunistaja ollut täälläkin käytössä silloin kun oikein urakalla tulee meikattua. Clarinsia voisin kokeilla myös, koska tykkään aika monesta Clarinsin tuotteesta. Oma suosikkini on poskipuna <3
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin nyt perehtyä, millainen se Lumenen pikakaunistaja oikein onkaan. Mä luulen, että kuivaihoisena voisit tykätä tästä Clarinsin pikakaunistajasta :) Poskipuna kyllä piristää ja viimeistelee meikin! <3

   Poista
 3. Minä en oikein koskaan tullut sinuiksi tuon Clarinsin voiteen kanssa, vaikka yritin :( Taitaa olla nytkin jostakin saatuna pari tuubia käyttämättömänä yhden avatun lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin harmittaa, kun haluaisi tykätä jostain tuotteesta, mutta se ei vaan sovikaan :( Clarinsin tuote jakaa käyttäjät aika tehokkaasti, kaikilla se ei tosiaankaan sovi.

   Poista
 4. Mullehan Clarins on aika no, no, mut tiesitkin sen. :D Tuote josta haluaisin niin pitää, mut kun ei niin ei. Hauska toi LE-pakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun haluaisi pitää mutta jos se ei vaan toimi, niin silloin se ei toimi. Multakin löytyy paljon sellaisia tuotteita! Tää LE-pakkaus on tosiaankin kiva ^_^

   Poista
 5. Mä en myöskään ole ihan oppinut ymmärtämään tuon Clarinsin hyviä puolia, vaikken sitä suinkaan inhoa. Pitäisi ehkä antaa sille vielä uusi mahdollisuus ja ottaa taas kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin ihastua tähän heti, tää vaan toimii mulla :D Toki paljon riippuu meikkipohjastakin, kun tosiaankin kaikki pohjustajat ja meikkivoiteet ei tule keskenään toimeen. Toivon mukaan löytäisit tuotteen hyvät puolet jossain vaiheessa, vaikka toisaalta maailma on täynnä hyviä pohjustustuotteita :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow