In this Light

Kauneusblogi

Luku 938 - BM CosmeCeuticals ja uusi puhdistusvoide!

puhdistusvoide

Tuote on pr-näyte, saatu maahantuojalta

Haluan vinkata eräästä blogin kautta hiljattain testiin saamastani puhdistusvoiteesta pikaisella aikataululla, sillä tuote on vielä helmikuun Sokoksella tarjouksessa, kuten muutkin BM CosmeCeuticalsin tuotteet! Rakastan puhdistusvoiteita, ne ovat monta kertaa sekä lempeitä, että tehokkaita ja niiden kasvoille työstäminen on helppoa. Siksi olinkin innoissani kun kuulin BM CosmeCeuticalsille tulleen valikoimiin helmikuussa ihan uuden tuotteen, nimittäin BM Cleanser with Sucrose -puhdistusvoiteen ( 19,90 € / 100 ml )! BM:llä ei olekaan aiemmin ollut valikoimissaan puhdistustuotetta, mutta sarja on tunnettu klassikkotuotteistaan, joista olenkin jo kirjoittanut aiemmin, täältä pääset lukemaan aiemman postauksen.

Sarjan erikoisuus on tuotteiden sisältämässä sukralfaatissa, jota on alunperin käytetty mahahaavan hoitamisessa. Sukralfaatin huomattiin kuitenkin olevan hyödyksi ihonhoidossa, sillä se on ihoa korjaava ja sen luvataan myös uudistavan ihosoluja sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. BM tuotteet ovat hajusteettomia ja täten herkkäihoisille erittäin varteen otettava sarja. Itsekin tykkään maltillisemmista tuoksuista, varsinkin kasvotuotteiden suhteen, enkä missään nimessä karsasta hajusteettomia tuotteita.

Puhdistusvoide lupaa valmistella ihoa BM-sarjan muille tuotteille, jättäen ihon kosteutetuksi. Puhdistusvoide sisältääkin sukralfaatin ohella kosteuttavaa ja ihoa pehmentävää sheavoita sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.  BM Hoitava puhdistusvoide on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle sekä kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää kolmella eri tapaa:

  • Levitä puhdistusvoide kuiville kasvoille ja pyyhi pois
  • Levitä puhdistusvoide kuiville kasvoille ja huuhtele pois
  • Puhdistusvoide toimii myös syväpuhdistavana ja kosteuttavana naamiona, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pyyhitään pois

Inci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Isostearate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide


Käytän voidetta puhdistusrutiineissani toisen vaiheen puhdistustuotteena, jos olen meikannut. Meikittöminä päivinä tämä on ainoa puhdistustuote. Vaikka voide lupaakin puhdistaa myös meikin, olen niin piintynyt tapoihini että poistan mieluusti meikin ensiksi toisella tuotteella ja käytän tämän tyylisiä tuotteita itse ihon puhdistamiseen.

Annostelen voidetta pienen pähkinän verran ja alan työstää kasvoille. Alkuun vähän häiritsi se, että voide tuntui aavistuksen jumahtavan kasvoille, tai jotenkin jättävän pientä kalvon tunnetta huuhtelun jälkeen. Mutta kun otin kasvojen pesussa käyttöön minuuttisäännön, suorastaan hullaannuin puhdistusvoiteeseen. Tämä nimittäin pääsee näyttämään parhaat puolensa sen jälkeen, kun tuote on kunnolla työstetty kasvoille! Minuutin työstämisen jälkeen kostutan kädet kevyesti ja saatan työstää kasvoja vielä hetken aikaa ennen kuin huuhtelen puhdistusvoiteen pois. 

Iho jää puhdistusvoiteen jäljiltä pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi, mutta ennen kaikkea puhdistetuksi! Monta kertaa ihmiset käyttävät kasvojen pesemiseen liian peseviä tuotteita, jotka saavat ihon suojavaipan epätasapainoon, aiheuttaen iho-ongelmia kuten kuivuutta, näppyjä jne. Tämä ei sitä tee, vaan jättää kasvot miellyttävän tuntuisiksi. Suosittelenkin mielummin valitsemaan hellästi pesevän tuotteen, jota sitten työstää kasvoilla pidempään.

Tuote on mielestäni mukavan hintainen, tätä tulen aivan varmasti ostamaan lisää! Tuote on nyt tarjouksella Sokoksella hintaan 15,90 € vielä helmikuun loppuun.

Tuote on pr-näyte, saatu maahantuojalta

6 Kommentit

  1. Kiitos vinkistä<3
    Mäkin rakastan puhdistusvoiteita. Tätä en ole koskaan kokeillut, mutta vaikuttaa huippujutulta, ja hintakin on ihan meikäläisen uomissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on siitäkin kiva, että merkkiä myydään Sokoksella ja Stockkalla, joten saatavuuksin on miellyttävä :) Mä luulen, että sä tykkäisit tästä tosi paljon!

      Poista
  2. Minulla on joku putsarivimma menossa, haluan testailla erilaisia putsareita. Kuulostaa hyvältä tuotteelta tämäkin!
    Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mullakin vähän samanlaiset fiilikset, putsarit kiinnostavat :) Kivaa alkavaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  3. Kiva kuulla, että tykkäsit tästä. Mä en ihan vielä ole muodostanut omaa mielipidettäni, mutta huomasin, että BM Cosmeceuticalsin tuotteet on tarjouksessa, mietin sen seerumin jemmaan hankkimista, koska se on vaan niin paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin tähän tosi paljon kun hoksasin, että tätä kannattaa työstää kunnolla ja hartaasti kasvoille :) Se seerumi on kans huippu! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow