In this Light

Kauneusblogi

Luku 942 - Helmikuun parhaat kosmetiikkatuotteet

helmisuosikki

On jälleen aika katsahtaa edellisen kuukauden suosikkeihin, eli esittelyssä ovat helmikuun kosmetiikkasuosikit! Ihastuin tehokkaaseen ykkösvaiheen puhdistustuotteeseen, ihoa tehokkaasti kosteuttavaan tehonesteeseen, edulliseen öljyyn, kevättä kutsuvaan huulipunaan sekä hiukset kuosissa pitävään geeliin.
  helmisuo2

Korresin Olympus 3 in 1 Puhdistusemulsio ( 27 € / 200 ml ) on lempeä mutta tehokas puhdistustuote kaikille ihotyypeille, ja yhdistää sekä puhdistusemulsion, silmämeikinpoistotuotteen sekä kasvoveden. Korres ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta sarja pohjautuu kuitenkin hyvin voimakkaasti erilaisiin kasveihin sekä yrtteihin. Olen käyttänyt putsaria ensimmäisen vaiheen puhdistustuotteena ja viimeistelen puhdistuksen aina toisen vaiheen putsarilla. 3 in 1 Puhdistusemulsio poistaa meikit hyvin, nyt kun vaihdoin ripsivärin toiseksi olen saattanut joutua vielä erikseen poistamaan misellivedellä ripsarijäämät, sen verran tiukasti pysyvä ripsari on kyseessä! Putsari kannattaa muutenkin työstää kunnolla kasvoille. Tuote joko pyyhitään vanulappujen avulla pois tai huuhdotaan vedellä. Olen suosinut vedellä huuhtomista, iho jää pesun jäljiltä mukavan pehmeäksi ja sille on helppo levittää toisen vaiheen tuote, sillä tuote ei jätä mitään kalvoa tms. mitä osa öljymäisistä putsareista saattaa jättää jälkeensä.

Putsari sisältää rauhoittavaa Aloe Veraa ja antioksidanttista raudakkia. Putsari lupaa myös suojata epäpuhtauksia sekä saasteita vastaan, tämä tulee sitrusflavoneideista, parsakaalista ja aloelehtiuutteesta. Tuoksu on mieto, mutta aavistuksen parfyymimainen. Olen eniten ihastunut tämän tehokkuuteen ja lempeyteen, mukavaa vaihtelua puhdistusöljyille! Tämä on tuntunut ihoa hellivältä kylminä ja iholle rankkoina talvikuukausina, monta kertaa helmikuu onkin se kuu, jolloin iholla näkyy kaikista karuimmin talven runtelevuus ( itselläni erityisesti kädet ovat tässä vaiheessa vuotta aika karun näköiset ).

  helmisuo3

Unna Nordic on uusi, viime syksynä päivänvalonsa nähnyt suomalainen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka on inspiroitunut suomalaisesta luonnosta ja ennen kaikkea -metsästä. Unna Nordicia myydään kauneushoitoloissa mutta myös merkin omassa verkkokaupassa. Minun piti alunperin tehdä ihan oma esittelypostauksensa tälle mielettömälle hoitovedelle, Varpu Renewing Tonerille ( 29 € / 100 ml ). Varpu on suunnattu aikuiselle iholle, ja on äärimmäisen kosteuttava, geelimäinen hoitovesi. Esikuvat löytyvät korealaisesta ihonhoidosta, sillä tuote sisältää fermentoituja raaka-aineita! Varpu-hoitovesi pohjautuu koivunmahlaan perinteisen veden sijaan, mukana on myös ratamouutetta joka tasapainottaa ihon rasvoittumista, fermentoitu granaattiomenauute taas lupaa aktivoida ihon kollageenituotantoa. Granaattiomena on myös itsessään hyvin antioksidanttinen raaka-aine! Varpussa on myös käytetty prebiootteja, Essen myötä huomasin miten hyvää ihon mikrobitasapainoa ylläpitävät bakteerit tekevätkään! Tuote sopii vegaaneille.

Varpu on ollut talvi-ihonhoitoni kulmakivi! Olen lotrannut tämän kanssa aamuin ja illoin, eikä ihoni ole juurikaan kuivuutta kärsinyt. Yleensä olen levittänyt tuotetta vain yhden kerroksen mutta toisinaan olen kerrostanut tuotetta. Oma ihoni ei kuitenkaan ime tuotetta mahdottomia määriä, joten olen pitänyt tässäkin maalaisjärjen mielessä, turha on lotrata jos iho ei ota tuotetta enempää vastaan. Muuten seuraavat ihonhoitotuotteet jäävät vain iholle pyörimään. Tykkään levittää hoitoveden jälkeen seerumin aavistuksen kosteille kasvoille. Tuoksu on lempeä, metsämäinen kukkaisella vivahteella.

Varpu-hoitovesi on ollut mahtava löytö, olen saattanut tykätä tästä ihan aavistuksen enemmän kuin Whamisan Deep Rich -hoitonesteestä! Suosittelen tätä lämmöllä ihan jokaiselle ihotyypille, joka kaipaa voimakkaasti kosteuttavaa hotionestettä.

helmisuo4

Kirjoitinkin The Ordinaryn mielettömän hyvästä ruusunmarjaöljystä ( 13,90 €-17,80 € / 30 ml ) taannoin ja tämä oli päivänselvä valinta kuukauden suosikkeihin! Kylmäpuristettu öljy on ollut todella ihastuttava kosteutta sitova tuote, joka on omalta osaltaan edesauttanut ihon pysymisessä kuosissaan. Ruusunmarjaöljyn luvataan vaikuttavan myös pigmenttihäiriöihin sekä arpiin, mutta en ole ole huomannut ihossa sen suhteen isoa eroa. Ehkä näppyjäljet ovat kadonneet vilkkaammin? Tai siis ihollani ei tällä hetkellä juurikaan ole jälkiä näppyjen ja talitukkeutumien puristelusta. Tämä tuote on oivallinen jos sinulla on maltillinen kosmetiikkabudjetti ja sainkin erään ystäväni innostumaan hankkimaan tämän tuotteen itselleen!

Helmikuussa aloin kaivata huulilleni niitä kevättä kutsuvia sävyjä ja tämä Kicksin oman meikkisarjan huulipuna on vaan huippu tuote pikkurahalla! Sävy Kimchi ( 12,90 € ) on upea, herkullinen vadelmaisen korallinen pinkki! Olen kirjoittanut punasta pari vuotta sitten ja noh, tässä on säilöntäaineet kohdallaan sillä puna ei ole mennyt miksikään. Puna on huulilla miellyttävä ja se ei runtele huulia kuiviksi rusinoiksi. Blogia kirjoittaessa onkin hauska huomata miten vuodet vaikuttavat, pari vuotta sitten olen näyttänyt vielä aika juniorilta mutta nyt koen näyttäväni aikuiselta naiselta!


helmisuo5

Santen hiusgeelin ( n. 10,90 € / 50 ml ) ostin muistaakseni marras-joulukuussa akuuttiin hiuskriisiin. Silloin meistä ei tullut kavereita. Omasta mielestäni tämä ei toiminut superlyhyen ja karkean hiuslaadun kanssa yhteen, tai siis tällä ei ollut niitä muotoilullisia ominaisuuksia mitä tuotteelta odotin! Helmikuussa hiukseni ovat kasvaneet yli mallistaan todella pahasti ja silloin tämä on osoittanut ne parhaat puolensa. Tämä on tuonut hiuksiin ryhtiä ja muotoiltavuutta ja kuten tuotelupaus kuuluu, on poistanut sähköisyyttä. Ihmekös olen siihen nyt niin hurahtanut, haha! Olen tänä talvena ollut supersähköinen. Hiusgeeli tuo keveää pitoa ja ryhtiä, sekä sisältää koivunlehtiuutetta. Jos kaipaat todella tiukkaa pitoa, kannattaa miettiä toinen tuote mutta itse olen eniten ihastunut siihen ryhtiin, mitä tämä on hiuksiin tuonut. Tuote sopii vegaaneille ja sen tuoksu on kevyt, toffeevanukasmainen!

Sellaiset olivat helmikuun suosikkituotteet. Mitä suosikkeja sinun helmikuuhun kuului?

14 Kommentit

  1. Kasvovedet on olleet mun suosikkeja viime syksystä alkaen, ja niillä tulee lotrattua todella paljon. Mun iho kyllä imee melkein mitä vaan, näemmä;)
    Unnan ulkonäkö muistuttaa jotenkin Atopikia nopealla vilkaisulla, ja katsoinkin heti, että mikäs Atopikin pullo Salkalla onkaan... Kuulostaa todella mukavalta tonerilta:)
    Kimchi-sävy (hauska nimi) sopii sulle oikein mainiosti fuksioiden ohella<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unna ja Atopik taisivatkin tulla samalta tehtaalta, niin ulkoasu on hyvin saman henkinen :D Tää on ollut huippu hoitoneste, menee top 3 ihan kevyesti :) Mä yritin sen Atopikin kasvoveden kanssa kokeilla tällaista kerrostamisrutiinia, mutta mun iho ei siitä tykäänyt, iso buu :P Kimchi on kyllä niin kevättä kutsuva sävy, ettei tosi <3

      Poista
  2. Varpu kuulostaa ihanalta! Mulla on ollut se toinen Unnan kasvovesi/hoitovesi ja se oli ehkä pikkuisen kevyempi kuin Varpu, joka kuulostaa just talven kivoimmalta tuotteelta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varpu on ihana, mietin silloin messuilla ostanko tän vai sen, mikä sullakin taitaa olla, mutta päädyin tähän kun tämä vaikutti "kosteuttavammalta" :) Kesällä se kevyempi olisi varmasti omalle iholleni jees!

      Poista
  3. En jostain syystä ole vielä koskaan testannut mitään ruusunmarjaöljyä, mutta The Ordinaryn on mulla ostoslistalla.
    Unna Nordic on mielenkiintoinen sarja, ihanaa, että tulee näitä uusia kotimaisia vaihtoehtoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää The Ordinaryn öljy on huippu, sain mun naapurinkin ihastumaan tähän, joten lämmintä suositusta pukkaa Sherwoodin suunnalta :D Mustakin on mahtavaa, että näitä kotimaisia sarjoja on tullut markkinoille yhä vaan enemmän :)

      Poista
  4. Aah, toi huulipuna on niin upea. Jotenkin toi nimi kuulostaa tutulta, olisko Sensailla ollut joku melkein saman niminen joskus aikoinaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea, aion käyttää sen ihan pokalla loppuun vaikka onkin jo jonkun aikaa oltu avattuna :'D Ihan varmasti Sensailla on ollut tuon niminen sävy, kun Kimchi taisi olla muistaakseni korealainen / aasialainen hapatettu ruokalaji :D

      Poista
  5. Korresin Olympus 3 in 1 Puhdistusemulsio kuulostaa just hyvältä putsarilta! Oma suosikkini voisi olla Isadoran aurinkopuuteri :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihastuttava, lempeä mutta tehokas :) Oi, kun osaisin käyttää aurinkopuutereita, olen niiden suhteen ihan superhuono :D Kivaa keskiviikkoa <3

      Poista
  6. Mielenkiintoinen tuo Unna! Täällä on suosittu lähiaikoina kirkkaampia poskipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unna on ihana, luulen että tykkäisit todella paljon :) Kirkkaat poskipunatkin antavat lupausta keväästä <3

      Poista
  7. En olekaan perehtynyt Unna-tuotteisiin, mutta eipä ihme, koska kotimaisia merkkejä pukkaa niin hurjaa tahtia. Tykkään tyylikkäästä pakkauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt on tullut tosi paljon uusia merkkejä markkinoille, niin ei ihmekään jos menee merkit jo sekaisin tai ei ole ihan kaikista kuullutkaan. Pakkaus on tyylikäs, tykkään itsekin tuosta etiketistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow