In this Light

Kauneusblogi

Luku 945 - Lisää Hehku-ostoksia!

Hehkuhaalinat1

Kerroin tuossa taannoin Hehku-ostoksistani, ja ajattelin vilauttaa mitä tulin vielä ostaneeksi lisää loppuunmyynnistä. Hehkuhan on ilmeisesti enää tämän viikon avoinna, ja sitten erään kosmetiikkaketjun tähdenlento on historiaa. Osa ostamistani tuotteista oli ostoslistalla ja osa oli puhtaasti heräteostoksia, joita halusin päästä kokeilemaan.

  hehkuhaalinat2

Ihastuin aiemman tilauksen perusteella ostamaani Caudalien Resveratrol-sarjan silmänympärysvoiteeseen silmin nähden, joten kiinnostukseni merkkiä kohtaan on herännyt! Halusin kokeilla Caudalielta jotain sellaista, mihin en välttämättä olisi ensimmäisenä tarttumassa. Päädyinkin hankkimaan samasta Resveratrol-sarjasta suojakertoimellisen päivävoiteen. Olen viime vuodet suosinut fysikaalisia filttereitä, ja minun on ylipäänsä ollut haastavaa löytää päivävoiteita, mihin ihoni rakastuisi. Siksi tämä Face Lifting Moisturizer SPF 20 onkin vähän uhka tai mahdollisuus -akselilla hengaileva tapaus. Voide on öljytön, kevyt ja lupaa häivyttää ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa. Palaan Caudalieen ehdottomasti myöhemmin, kunhan vaan saan testattua tuotteita tarpeeksi pitkän ajan!

Ecotoolsin Brow Shaping Duo tuli tarpeeseen. Minulta on puuttunut hyvä kulmakarvasivellin ja toivoin Ecotoolsin paikkaavan tätä aukkoa. Mutta valitettavasti en ole tykännyt tästä siveltimestä tarpeeksi, koen ettei se täytä kulmakarvatarpeitani! Tämä on nimittäin omaan makuuni liian leveä ja paksu sivellin, kaipaisin sirompaa. Mukana tullut kulmaharja on sen sijaan ollut kätevä. Mutta yhä sen täydellisen kulmakarvasiveltimen etsiminen on käynnissä.
  hehkuhaalinta3

Ensisijaisesti lähdinkin ostamaan jotain suojakertoimellista kasvotuotetta, mutta Dermalogican huippu Skin Perfect Primer oli loppunut, ja kun kysyin löytyisikö valikoimista jotain toista suojakertoimellista meikinpohjustajaa, sain suosituksen tästä bareMineralsin Prime Time BB Primer-Creamista. Se toimii sekä meikinpohjustajana, mutta myös sellaisenaan jos haluaa todella kevyen meikkipohjan, joka ei paljoa peitä. En ole tätä ehtinyt vielä kovin paljoa käyttää, mutta koostumuksen puolesta uskoisin tämän toimivan itselläni parhaiten kesällä. Tässä on nimittäin vähän sellainen tavallaan hiekkamainen fiilis, ja tämä jättää yllättävän mattaisen pinnan!

Voitteko uskoa, että ostin vasta nyt elämäni ensimmäisen Patykan ihonhoitotuotteen? En oikein osaa kuvailla, miksi en ole tähän merkkiin hurahtanut. Mutta kosteussuihkeet ovat lähellä sydäntäni, ja niistä on hyvä aloittaa merkin kuin merkin kokeileminen. Hydra-Defense Anti-pollution Mist -Suojaava Kasvosuihke on kehitetty suojaamaan ihoa ilmansaasteita sekä sinistä valoa vastaan, se lupaa myös kirkastaa ihoa sekä kosteuttaa ja kiinnittää meikin. Tuotetta voi tottakai myös suihkia pitkin päivää, kun iho kaipaa freesausta.


hehkuhaalinta5

Puuterikokoelmani on siinä tilassa, että ihan kohta minulta loppuu yhdellä kertaa useampikin tuote! Muistelin hämärästi Keyword Love Jonnan kehuneen tätä Clarinsin Kit Pores & Matite -puuterisettiä, joten päätin napata tämän ostoskoriin. Tuote sisältää kivipuuterin, joka on valkoinen mutta asettuu iholle värittömänä. Mukana tulee myös puuteripapereita meikin korjailua varten! Clarins onkin minun yksi suosikkimerkkejäni mitä tulee meikkaamiseen, joten uteliaana lähden testaamaan, miten tämä tuote toimii itselläni. Uusien silmälasien myötä olen havainnut, että meikki on poskipäiltä kovilla, sillä uudet lasit ovat niin isot että ne ottavat poskiin kiinni. Ja juuri niiltä kohdin meikki kuluu helpommin.

Nämä taisivatkin olla viimeiset ostokseni Hehkusta. Kuten aiemminkin kerroin, minusta Hehkun kohtalo on harmillinen. Ehkä sen aika ei ollut vielä nyt.

12 Kommentit

  1. Clarinsin puuteri on niin paras. Ainoa oikea tapa ja paras tapa on levittää se painelemalla sen paketin mukana tulevalla vipalla. Oon kokeillut kaiken, mut niin sen saa parhaiten. Pitää kiillon poissa pidempään kuin mikään muu, eikä silti näytä kuivalta. Meikin päälle kannattaa aina suihkaista kosteussuihketta tai meikin kiinnittäjää, että puuteri sulautuu oikein nätisti ihoon.

    Hehkun nettikauppa tuli itsekin aika loppuunkaluttua alejen aikaan. Tilasin monta lemppariani jemmaan, kuten Clarinsin puuterin ja Jane IRedalen lemppariposkipunan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vippa on paras, siveltimellä saa vaan raidoitettua jälkeä ja painelu on tekniikka mikä toimii :D Mulle tulee siitä vähän muuten mieleen se Beccan puuteri, mistä olen about pari vuotta sitten kirjoittanut. Mä vielä mietin, jaksaisinko huomenna käydä tsekkaamassa Redin Hehkun, mutta voi olla että nämä jäivät mun viimeisiksi Hehku ostoksiksi. Mua niin harmittaa Hehkun kohtalo, mutta minkäs teet :P

      Poista
  2. Mulla on ihan sama juttu Patykan kanssa! Ostin elämäni ensimmäisen Patykan tuotteen (suihkugeelin) Hehkun alennusmyynneistä. En ole vielä kokeillut sitä. Jolie Boxista tuli nyt merkin kasvovoide, joka on mulla myöskin vielä korkkaamatta, joten edelleen voin sanoa, etten ole kokeillut yhtään merkin tuotetta. :D Pelkään hurahtavani niihin ihan liikaa, kun menen kokeilemaan...

    Ihania löytöjä! Mä olen pysynyt nyt poissa Hehkun verkkokaupasta sen jälkeen, kun hamstrasin Jane Iredalea oikein urakalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jään odottamaan innolla sun Patyka-kokeiluja! Olen kuullut hyvää niistä suihkugeeleistä, ehkä voisin joskus panostaa :) Mulla jäi Jane Iredale-haalinnat ajatuksen tasolle, kun budjetti on nyt jo paukkunut yli :D

      Poista
  3. Tuo Clarinsin puuterikombo on kyllä hyvä, minäkin muistaakseni olen sitä blogissani kehunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin olet siitä tykännyt, taidankin muistin virkistykseksi käydä kurkkaamassa sun tontilla, mitä olet siitä kirjoittanut :)

      Poista
  4. Ai, että mitä ihanuuksia sä olet löytänyt:) Kaikki tuotteet on niin sun oloisia<3 Mä olisin halunnut tiettyjä Olivia Kleinin juttuja, mutta nehän oli ostettu melkein alkumetreillä, niin jäi sitten multa saamatta, enkä jaksanut innostua koluamaan nettikauppaa enkä live-kauppojakaan;) Hehkun elinkaari jäi todella harmittavan lyhyeksi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin kaikista ostoksistani vaikka tuo sivellin olikin vähän susi :D Ja voin joo kuvitella, että Olivian tuotteet oli ostettu loppuun jo heti ens alkuun :( Hehkun taru oli kyllä harmillisen lyhyt.

      Poista
  5. Todella harmillinen kohtalo ja kaikki kävi niin äkkiä. Tosi hyviä ostoksia ja vaikka mitä olet löytänyt. Kävin yhdessä Hehkussa, mutta siellä oli hyllyt jo niin tyhjinä, että jäi ostamatta.

    Ihanaa viikkistä Salka. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, Hehkun käänteet olivat niin nopeita ja liikkeelle lähdettiin tosi isolla volyymilla. Nythän Ego-myymälätkin lopettavat, eli muutoksen tuulet puhaltavat kosmetiikan kaupanalalla. Ja se on muuten tosi, jos hyllyt on kovin tyhjät, on hankalaa ostaa. Ihanaa alkavaa viikonloppua <3!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Clarinsin puuteri on oikein oiva, toivon mukaan pääsisit kokeilemaan sitä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow