In this Light

Kauneusblogi

Luku 947 - Vapaapäivän rennon meikin suosikkituotteet

lenkkimeikki7

Postaus sisältää pr-näytteenä saadun tuotteen

Minulle meikki kuuluu lähes jokaiseen päivään, sillä koen olevani töissä siistimmän näköinen meikin kanssa, kuin ilman meikkiä. Vapaalla otan sen sijaan lungisti, meikkaan jos haluan. Aika usein vapaapäivinäkin tartun meikkipurkkeihin, varsinkin jos olen lähdössä kylille. Mutta pyrin antamaan kasvoille myös meikistä vapaita päiviä, varsinkin lomien yhteydessä saatan hengailla ilman meikkiä useampiakin päiviä.

Vaikka rakastankin meikkaamista, on toisinaan kiva laiskotella ja päästä helpolla. Monta kertaa vapaapäivinä haluan ottaa mahdollisimman rennosti, parhaimmat vapaapäivät ovatkin sellaisia, mille ei ole tehty mitään suunnitelmia vaan saan vaan olla. Rakastan kuitenkin tehdä pitkiä kävelylenkkejä, tutkien uuden kotikaupungin tuntemattomia reittejä ja käydä samalla kaupassa. Useimmiten vapaat kuluvat myös kotihommien puuhastelun parissa.
  lenkkimeikki4lenkkimeikki6

Vapaapäivien rentoon meikkiin kuuluu pieni määrä tuotteita, kasvoille sävyä ja tasoitusta antava aurinkosuoja, peiteaine ( unohtui tuotteiden kokonaiskuvasta, LOL ), ripsiväri, sipaisu poskipunaa ja kevyesti huulille väriä antava tuote, jonka olemassa olon voi helposti unohtaa. Ja kulmakarvat, ne tykkään myös meikata, melkeinpä jätän mielummin ripsivärin välistä, kuin kulmien vahvistamisen.

Huomasinkin, etten ole erikseen tehnyt postausta tästä Madaran mainiosta Plant Cell Age-Defying Face Sunscreen 30 -aurinkosuojavoiteesta ( 29 €/ 40 ml )! Olen puolen vuoden sisällä kokenut suuren Madaraan rakastumisen, ja tämä tuote olikin ensimmäisiä tuotteita, jotka sinetöivät rakkaustarinan. Aurinkovoiteen suojakerroin on fysikaalinen ja voide pohjautuu veden sijasta Aloe Veraan. Koska tuote on luonnonkosmetiikkaa, on se myös täynnä ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten mm. kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa, kosteutta sitovaa viinirypäleen siemenöljyä, Omega-rasvahappoja sisältävää vadelmansiemenöljyä ja pohjoisen isoampiaisyrttiä, joka lupaa suojata ihoa ilmansaasteilta sekä antaa ihon omille mikrobeille suojaa. Aurinkovoide siis suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä, mutta myös saasteilta.

Olen kokenut voiteen vallan ihastuttavaksi, tämä on kevyesti kosteuttava ja ihoa hoitavan tuntuinen! Omalle kuivarasvaiselle / pintakuivalle sekaiholle voide asettuu kauniisti, mutta jos ihosi on oikein rasvoittuva voi tämä jäädä liian "rasvaisen" oloiseksi. Mutta olen ihastunut voiteen ihoa kevyesti sävyttävään sekä tasoittavaan ominaisuuteen, sekä siihen kuulaan kostean ja kevyen rasvaiseen ilmeeseen, minkä tämä kasvoille loihtii. Voide on muuten huippu tuote erityisesti mineraalimeikkipohjan alla!

Voidemaiset poskipunat ovat tulleet jäädäkseen minun meikkipussiin, vaikka toki ne eivät olekaan niin säilyviä kuin puuterimaiset siskonsa. Rakastan tätä Juice Beautyn raikkaan vadelmaista poskipunaa, josta olenkin jo aiemmin kirjoittanut. Koen tällaisten kylmempien sävyjen raikastavan kasvojani, jotenkin ne lämpimät sävyt tekevät helposti itselleni tunkkaisen ilmeen. Moni kokee voidemaisten poskipunien levittämisen haastavana, mutta kannustan kokeilemaan niitä rohkeasti! Omille poskilleni voidemaiset levittyvät oikeastaan ongelmitta ja minulla on toisessa poskessa kohta, mihin toisinaan poskipunat tarttuvat huonosti. Voidemaiset punat sen sijaan tarttuvat tähänkin kohtaan paremmin, kiitos tästä havainnosta kuuluukin eräälle ihanalle lukijalleni, jolla on samanlainen ongelma ja joka tästä ongelmastaan mainitsi Instassa. Tajusin nimittäin vasta silloin sen, että miten hyvin posken kohta on peittynyt voidemaisilla punilla!

Vapaapäivinä on kiva ottaa huulimeikin suhteen rennosti, ja valita huulimeikki joka voi kulua jälkiä jättämättä pois. Tämä Calvin Kleinin mysteerihuulikiilto on sävynsä puolesta niin ihanan hologramminainen ja kaikkea yksisarvisuutta huokuva, että aina välillä yritän löytää sille korvaavaa tuotetta. Mutta en ole vielä onnistunut. Tässä sävy on hyvin uniikki pinkki, raikas ja tyttömäinen. Huulet olen rajannut aikoinaan pr-näytteenä saapuneena Miss Beauty Londonin huultenrajauskynällä, kokeilin yhdistää ruskeamman sävyisempää rajausta vaaleanpunaiseen huulikiiltoon. Lopputulos oli yllättävän ok, kunhan huultenrajausta sekä huulikiiltoa sekoitti kunnolla toisiinsa, eli toisin sanoen häivytin huultenrajauskynän jälkeä kunnolla. MBL:n huultenrajauskynä on toimiva yksilö, olisin kaivannut koostumukseen ehkä tiettyä tiukkaa pehmeyttä yhdistettynä skarppiin jälkeen. Mutta pienelle budjetille tutustumisen arvoinen tuote.

Onko sinulla olemassa erikseen rentoa meikkiä?

6 Kommentit

  1. Ihana huulikombo<3 Juuri sellainen raikas ja viehko, mikä sopii kevät-lookkiin täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Tää on jotenkin niin ihana sävy, että täytyy aktivoitua korvaajan etsimisen suhteen!

      Poista
  2. Minulla on rento meikki aina töissä ja vahvempi meikki muissa menoissa. Yritän pitää yhden meikittömän päivän viikossa. Minusta on vaan oikeasti kiva leikkiä meikeillä, joten mielelläni meikkailen itseäni.
    Ihanan raikas meikki sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun työssä se rento meikki onkin varmaan "funktionaalisempi", itse voi laittaa töihin vahvempaakin meikkiä :) Ja yksi meikitön päivä on aina hyväksi! Ja kiitos, tykkään aina kausittain näistä superfreeseistä meikeistä :)

      Poista
  3. Ihana meikki! Tykkään just tällaisesta lookista juuri nyt. <3 Tuo Madaran aurinkosuojavoide meni toivelistalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi :) Tällainen look vetoaa minuunkin juuri nyt, ja tuo Madaran voide on huippu, tykkäisit siitä varmasti :) Just satuin lukemaan vilauksen Katja Kokon postauksesta, että nyt olisi hyvä aika suojata ihoa katupölyltä, siihen muuten tämä Madara tarjoaa ratkaisun :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow