In this Light

Kauneusblogi

Luku 950 - Maaliskuun 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet

maasuo2

Kenen muun mielestä maaliskuu meni ohi yhdessä hujauksessa? Minulle keväät ovat vaikeita. Tiedän monen angstaavan syksystä ja talvesta, kokien sen väsyttävänä ja uuvuttavana. Mutta minulle ehdottomasti haastavimmat vuodenajat ovat tammikuusta huhtikuu, toukokuu akselille. Tänä keväänä en ole ollut niin väsynyt kuin viime keväänä, jolloin väsymys oli ihan tolkutonta. Olen nytkin vsäynyt, mutta jaksan kuitenkin tehdä asioita. Ja tiedän tämän helpottavan, kun maa alkaa vihertää ja puissa on lehdet. Mutta olen onnellinen, että maaliskuu meni lopulta niin nopesti ohitse, ja nyt onkin aika kurkistaa maaliskuun suosikkituotteisiini! Maaliskuussa kaivoin naftaliinista mahtavan muotoilutuotteen, sammutin meikkivoidekriisejä täsmätuotteella, mietin kasvojen suojaamista muultakin kuin auringolta, tiristin mielipiteitä jakaneen seerumin viimeisiä tippoja ja ihastuin kasvojen aamupesuun! What, nyt voitte tippua tuoleiltanne ja vetää ruksin seinään!

  maasuo3

Maaliskuussa kävin pitkän tauon jälkeen kampaajalla. Joudun pakon sanelemana etsimään uutta kampaamoa, ja kävin nyt kriisisiistinnässä ihan satunnaisessa paikassa. En ole ihan varma, tykkäänkö tämän hetken hiuksistani mutta nyt mennään näillä. Hiukseni ovat olleet nyt aika kurittomat ja kaiveltuani kylpyhuoneen kaappeja löysin käsiini L'oreal Paris Stylista The Beach Wave Mist -suolasuihkeen ( 7,90 € / 200 ml ). Kun otin tuotteen käyttöön muistin miksi rakastan suolasuihkeita. Ne antavat tukea, tuuheutta ja ryhtiä!

Ihastuin juuri tähän L'orealin tuotteeseen siinä vaiheessa kun tuote loppui ja oli aika ostaa uusi suolasuihke. Vertailtuani marketissa tätä ja yhtä toista tuotetta havahduin siihen, että tosiaankin tämä L'orealin suihkehan on sekä silikoniton että oman inci-lukutaitoni perusteella myös muoviton! Tuotteessa on myös käytetty risiiniöljyä, joka onkin klassinen hiuksia ja hiuspohjaa hoitava öljy. Edullinen hinta on myös asia, mistä kiittelen, ihan kaikki käyttämäni kosmetiikka ei voi olla selektiivisissä hinnoissa pyörivää ja hiustuotteissa mielellään pihistelenkin. Tämä tekee sen, mitä suolasuihkeelta toivon ja odotan, hyvä arkituote!
  maasuo4

Tämä talvi saattoi olla iholleni tavallaan salakavalan haastava. Huomaan sen meikkipohjista ja haasteista niiden suhteen. Ne joko asettuvat tai eivät asetu. Kuuntelinkin Meikkibeibin pohjustajavinkin tarkkaan koskien Clarinsin haastavasti asettuvaa meikkivoidetta ja kipaisinkin Sokokselta Urban Decayn Optical Illision Complex Primerin ( 35,90 € / 28 ml ).

Pohjustaja on kuvauksensa perusteella suunniteltu kuivemmalle ja ikääntyvämmälle iholle ja se sisältää myös ihoa hoitavia raaka-aineita kuten ruusunmarjaa sekä arganöljyä. Pohjustaja lupaa siloittaa juonteet ja saa ihohuokoset katoamaan, tästä on netissä aika huimiakin videoita mutta rohkenen olla aavistuksen toista mieltä! Omalla kohdallani pohjustaja tasoittaa ihoa ja juonteita sekä häivyttää ihohuokosia, mutta ei kuitenkaan kadota niitä tyystin. Pohjustaja tuntuu iholle levittäessä kevyen hiekkamaiselta ja sen ylle on helppo levittää meikkipohja. Olen kokenut pohjustajan erittäin oivallisena, nimenomaan haastavien meikkivoiteiden suhteen. Pohjustaja kiinnittää meikkivoiteen ja se tuntuu ihon kosteutta lukitsevana tuotteena. Ihana tuote talveen ja kuivemmalle iholle, koen että tämä ei ole välttämättä rasvoittuvan ihon pohjustaja. Tämä tuote herätti kiinnostukseni muidenkin UD:n tuotteiden suhteen!

maasuo10

Maaliskuussa meitä onneksi hemmotteli aurinko, ainakin välillä. Kaivoinkin nyt isommat suojakertoimet esille, ja tämä Madaran Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen aurinkovoide ( 29 € / 40 ml ) on vaan niin huipputuote että toivoisin tästä löytyvän myös suojakertoimella 50 olevan voiteen! Voide on tähän vuodenaikaan mainio, sillä se sisältää antioksidantteja ja suojan saasteita vastaan. Minulla kesti tähän vuoteen asti tajuta, että katupöly on iholle vihollinen, samoin kevään tuulen vireet yhdistettynä UVA- ja UVB-säteilyyn. Olen kyllä lukenut katupölystä, mutta sisäistin asian vasta tänä vuonna. Yleensä näihin aikoihin olenkin enemmän ja vähemmän tukossa tai semisti flunssainen, tänä vuonna vain vähän tukossa. Mutta ihoni on ollut välillä rutikuiva, kiitos pölyn, viiman sekä auringon. Voin vaan kuvitella, millainen se olisi ollut ilman asian mukaista suojausta!

Madaran aurinkovoide on ihastuttava siitäkin syystä, että se menee sellaisenaan superkevyestä meikkipohjasta, mutta toimii myös meikin alla kauniisti. Tätä tulen varmasti ostamaan lisää ja toivon, että tuotteelle tulisi myös suojakertoimen 50 versio! Kirjoitinkin voiteesta jokunen aika sitten.

maasuo7

BioEffectin EGF-seerumi ( 135 € /  15 ml ) on tuote, joka vähän jakaa käyttäjäkuntaa. Kirjoitin tuotteesta jo aiemmin syksyllä, kokien sen silloin aavistuksen ristiriitaisena. Tuote oli nimittäin iholleni liian aktivoiva. Iho oli kosteutettu, mutta ihoni myös reagoi tuotteeseen näppylöimällä. Seerumi onkin ihoa uudistava, ja osalla anti-age tuotteet voivat aiheuttaa iholle näppylöitä.

Halusin käyttää seerumin loppuun nyt, kun iho on talven jälkeen kuivimmillaan. Tämän hintainen tuote nimittäin käytetään loppuun viimeistä pisaraa myöden :D Tällä kertaa olin seerumin käytön suhteen liberaalimpi, kuin syksyllä. Saatoin levittää alle hoitonesteenkin sekä kerrostaa seerumin ylle enemmän tuotteita. Toisaalta nopeasti huomasin, että pärjäsin pelkän hoitonesteen, seerumin ja öljyn avulla jonkin ajan kuluttua seerumin käyttöön ottamisesta! Koinkin, että seerumi toimi itselläni paremmin kun iho on kuivempi, mutta yhä edelleenkin sain muutaman näpyn leukaan :D Luulen, että tuote tulee jäämään osaksi ihonhoitorutiiniani niin, että käyttäisin sitä muutamana päivänä viikossa. BioEffectiä löytääkin aina välillä tarjouksesta, ja yritänkin bongailla seuraavalla ostokerralla olisiko tuote edukkaammin saatavissa.


maasuo9

Ja nyt se rasti ruutuun, maailmankirjat ovat sekaisin ja mitä näitä muita sutkautuksia nyt onkaan, mutta olen löytänyt mahtavan kasvojen pesutuotteen, jota käytän aamuisin! Kyllä, vastoin vuosieni hyväksi havaittua rutiinia menin kokeilemaan kasvojen aamupesua poishuuhdeltavalla putsarilla. Olen tähän mennessä vannonut kasvojen aamupesussa joko kasvoveden nimeen, ja kun misellivedet tulivat markkinoille, niin niiden nimeen. Olen julistanut lempeän ja ihon happovaippaa suojaavan pesumetodin nimeen. Mutta niin vain menin kokeilemaan eräs aamu vesipesua ja ihastuin. Tai ihastuin siihen, miltä iho vaikutti tämän tuotteen jälkeen! Se oli sileä, kosteutetun oloinen ja hehkuva.

Lumene Valo Kirkastava Puhdistusbalsami ( 14,90 € /  125 ml ) on puhdistustuote minun mieleeni. Se sisältää mm. lakan siemenöljyä sekä ihoa kirkastavaa C-vitamiinia ( joskin mietin, ehtiikö C-vitamiini vaikuttaa puhdistustuotteissa riittävän aikaa ), mutta myös ihoa  pehmentäviä raaka-aineita kuten manteliöljyä ja sheavoita. Ajattelin kertoa tuotteesta vielä omassa postauksessaan, kun saan vielä enemmän käyttökokemusta, niin en vielä spoilaa sen enempää. Tämä tuote nimittäin ansaitsee oman postauksensa! Ja harvinaista herkkua on ollut se, ettei ihoni ole ottanut nokkiinsa tuotteen sheavoista, minulla ja sheavoilla kun ei ole kovin ruusuinen yhteistaival.

Millaisia suosikkeja/parhaustuotteita sinulla on viime aikoina ollut?

16 Kommentit

  1. Mulla on kokeilussa tuo Lumenen balmi enkä oikein tiedä, mitä ajattelen siitä. Ihotuntuma on kyllä miellyttävä, mutta olen ehkä sittenkin enemmän puhdistusöljyjen ystävä. Noh, kokeilut jatkuvat ja tiedä, vaikka vielä ihastuisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Lumenen balmi on paras toisen vaiheen putsarina tai sitten aamuissa, tykkään siitä miten se valmistelee ihon ihonhoitotuotteita varten :) Pakkaus on ainoa mistä en niin tykkää, mutta annan sen anteeksi. Ostin itseasiassa tätä jo toisenkin paketin tarjouksesta jemmaan :D

      Poista
  2. Lumenen puhdistusbalmi on tosi hyvä, mutta ei jäänyt mulla vakiokäyttöön. Jotenkin elämys jäi vajaaksi, vaikka hyvin puhdistikin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen taas ihastunut tähän ja siihen, millaiseksi tämä ihon valmistelee :) Aamuputsarina aivan ihastuttava, ja en olisi muuten voinut kuvitella sanovani näin yhdestäkään putsarista :D

      Poista
  3. Kiva lukea muidenkin suosikeista ja käyttökokemuksia eri tuotteista. :) Minun suosikki on maaliskuussa ollu Skin Food Light -voide. Nyt minua alkoi kyllä kiinnostaa tuo kasvojen aamupesu, olisikohan minustakin siihen! Täytyy kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Weledan voide on mulla himotuslistalla, multa löytyy se tuhdimpi versio :) Aamupesussa on puolensa, ihan joka aamu en sitä veden kanssa harrasta mutta aina välillä se on jees :)

      Poista
  4. Niin ihanan keväiset kuvat, että tuli ihan hyvä mieli! Harmittaa, kun en tilannut itselleni tuota Madaran aurinkosuojavoidetta kun se oli Hehkussa muutamalla hullulla eurolla alessa! Inci vaikuttaa hirmuisen hyvältä ja muutenkin Madara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kuulla :) Ja vitsit, Madara on ollut ihan huippualessa, silloin kun itse tein ostoksia ei Hehkussa enää ollutkaan Madaraa. Madaran tuotteet on tosi huippuja, ja huomaan ostavani niitä koko ajan. Nyt odotan jos heiltä tulisi se 40 % alepäivät :)

      Poista
  5. Mietin jo tuossa aiemmin, että mikä olisi oma ykköstuotteeni maaliskuussa. Päätin valita Isadoran kynsilakat, koska niihin olen nyt erityisesti tykästynyt.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isadoralla on hyvät kynsilakat, pitäisikin lakata pitkästä aikaa kynnet <3 Kivaa lauantai-iltaa sulle <3!

      Poista
  6. Näistä kiinnosti eniten Lumenen balmi ( ostoslistalla! ) sekä UD:n pohjustaja jota voisi joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen balmi on huippu, yritänkin postailla siitä piakkoin :) UD:n pohjustaja herättti mielenkiinnon merkin muitakin pohjustajia kohtaan :)

      Poista
  7. Toi Madaran SPF on NIIIN hyvä! Mulla on jo toinen tuubi menossa ja oon käyttänyt sitä lähinnä vain naamalle. Hiukan paksu, mutta tätä tulee läträttyä paljon niin en tykkää pienistä aurinkotuubeista. :) Kivat valinnat, mäkin juuri listasin kevään lemppareita!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaran aurinkovoide on huippu, itse olen kokenut tän jopa tietyllä tapaa kevyeksi verrattuna moneen muuhun luonnonkosmetiikan aurinkovoiteeseen :D Tää freesaa kivasti kasvoja ja toimii meikinkin alla :)

      Poista
  8. Lumenen Puhdistusbalsami on superihana tuote<3 Ja sen tuoksu on sen verran pirtsakkaan raikas, että se sopii varmasti hyvin aamupesuun :) Mä itse en edelleenkään vesipesua aamuisin harrasta vaan käytän just joko kasvo- tai misellivettä aamuisin :D Tällä hetkellä ei olis edes aikaa aamuisin ruveta lutraamaan poispestävien putsarien kanssa, joten näillä mennään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huippu ja jotenkin ihoa siloittava, mun mielestä iho on sen jäljiltä tosi kivan näköinen :) Sen takia käytän sitä välillä aamuisin, kyllä mäkin yhä edelleen käytän misellivettä kun huomaan vesipesun kuivattavan kasvoja joka päiväisessä rutiinissa. Ja joo, itsellä varsinkin aamuvuoroviikot on tiukkoja kun tekisi mieli vaan torkuttaa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow