In this Light

Kauneusblogi

Luku 951 - Edullinen ja hyvä, Yves Rocherin puhdistusvoideklassikko!

puhdistusöljy

Edullinen ja hyvä -postaussarja jatkuu, ja ajattelin vinkata ihastuttavasta puhdistusvoiteesta joka on erityisesti kaikille kuivaihoisille mitä mainioin tuote! Yves Rocher osaa tehdä toimivia mutta huokeita putsareita, ja tämä Riche Crème Ultra Rich Cream ( 19,90 € /  125 ml ) jatkaa tällä linjalla. Ostin putsarin kesällä puoleen hintaan ja se näyttäisi nytkin olevan tarjouksessa hintaan 9,90 €. Normaalihinnallaan putsari tosin taitaakin olla kalleimmasta päästä Yvesin puhdistustuotevalikoimaa.

Riche Crème -sarjalla onkin pitkät perinteet, sarja juontaa juurensa 40 vuoden taa. Sarja elää ja kehittyy, mutta sarjan sielu on 30 kasviöljyä joihin on nyttemmin lisätty mukaan tuhannen ruusun öljyä, jota saadaan sekoittamalla jojobaöljyyn ruusuvahaa. Ruusuja tarvitaan hurjan paljon, nimittäin yhteen ruusuöljykiloon tarvitaan 1000 ruusun kukkaa! ( Ruusun eteerinen öljy on muuten yksi arvokkaimmista eteerisistä öljyistä ).

Puhdistusvoide on siitä hauska, että se on pakattu tuubiin, jonka korkissa on onnistuttu vähentämään muovin käyttöä, pakkauksessa on 25 % vähemmän muovia verrattuna normaaliin pakkaukseen. Puhdistusvoiteen raaka-aineet ovat muuten lähes täysin luonnosta peräisin, ja voide on mineraaliöljytön, sulfaatiton, hajusteeton sekä parabeeniton!


  Yves Rocher

Oikeastaan kuvaavampi termi tuotteelle onkin puhdistusöljy, tai puhdistusöljybalmi. Tuotteen raaka-aineet ovat nimittäin hurjan kasviöljypohjaisia, mukana on kookosöljyä, jojobaa, sheavoita, rypsiä, macademiaöljyä..inci kannattaa käydä kurkkaamassa Yvesin sivuilta.  Tästä syystä huomasin tuotteen potentiaalin meikin poistamiseen. Öljyt ovat tunnetusti mahtavia liuottamaan meikkiä, mutta myös muuta likaa. Tämä voidemainen puhdistusöljy onkin minulla ollut meikinpoistotarkoituksessa ja silloin jos iho on ollut oikein kuiva, myös yleisputsarina. Puhdistusaineen koostumus on miellyttävä, oikeastaan taidankin tykätä kaikista eniten näistä tällaisista balmimaisista puhdistusöljyistä. Näiden annostelu on paljon helpompaa kuin juoksevan öljyn, ja tumpelompikin saa kiinteän koostumuksen kasvoilleen paremmin, verrattuna juokseviin koostumuksiin ( itseasiassa seuraavakin meikinpuhdistukseen hankkimani tuote on tällainen balmimainen, LOL! )

Puhdistusvoide on oikeastaan muuten täydellinen, sen tuoksu on mieto, jopa viljaisa joka antaa sijaa raaka-aineille ja puhdistusteho on hyvä, tämä liuottaa hyvin meikkiä pois. Mutta puhdistusvoide ei oikeastaan emulgoidu, sen poispeseminen vedellä on haastavaa. Itse käytänkin tätä niin, että pyyhin putsarin vanulapulla pois. Toinen vaihtoehto mihin usemmiten päädyn on se, että pesen putsarin pois toisen vaiheen putsarilla, joka on ns. pesevämpi.

Tämä puhdistusöljy poistaa kyllä silmämeikinkin, mutta suosittelen käyttämään omaa, erillistä silmämeikinpuhdistusainetta sillä tätä poispestessä voi silmiin päätyä öljyä, joka jää ärsyttäväksi kalvoksi silmiin.

Mutta jos sinulla on kuiva iho ja kaipaat putsarilta myös ihoa hoitavuutta, voin lämmöllä suositella kokeilemaan tätä! Iho jää putsarin jälkeen miellyttävän pehmoiseksi. Tietysti jos haluat helposti vedellä huuhdeltavan öljymäisen puhdistustuotteen, kannattaa katsastaa esim. Elizabeth Ardenin puhdistusöljy.

8 Kommentit

  1. Onpas kiinnostava putsari. Eipä ole tämä YR:n tuote tullut koskaan mua vastaan, heh;) Täytyypä käydä tutkimassa tarkemmin. Olisi nimittäin into ostaa jokin uusi balmi-/öljyputsari. Viljaisa tuote kuulostaa houkuttelevalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sua ei haittaa se, ettei putsari emulgoidu veden kanssa, niin kannattaa tsekata tää :) Olen tykännyt tästä kuivina ihopäivinä tosi paljon! Tuoksussa on jotain viljaisaa, mikä tulee raaka-aineista :) Tykkään siitä, se on ihanan pehmoinen.

      Poista
  2. Tämä putsari on minullekin tuttu. Tykkään kovasti ja olen useamman tuubin käyttänyt tätä!
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tästä joku muukin tykkää :) Sun ihohan olikin kuivempaan taittuvainen, joten onkin varmaan sulle nappivalinta <3 Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Mä en ole käyttänyt ikänä tätä, mut muistan miten 15 v pyörittelin onnessani just Riche Créme -sarjan voidetta kasvoille. :D Pikkaisen ehkä liian vähän ikää, kun kyse on aikuisen ihon sarjasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, se teini-iän ihonhoito oli ihanaa, kun oli niin innostunut <3 Niitä rasvoja en ole kokeillut, mutta olen itseasiassa viime aikoina miettinyt niiden ostamista :D

      Poista
  4. Kuulostaapa mielenkiintoiselta :) Edulliset tehotuotteet herättää aina kokeilunhalun, joten voisin hyvin ostaa tämän testiin jos jossain välissä tulee tarvetta tilailla YR:ltä jotakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesillä on hyvät putsarit, se veden kanssa emulgoituva puhdistusöljy on kans mahtava :) Mä olen vuoden sisällä ihastunut Yvesiin, heillä on yllättävän hyviä tuotteita!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow