In this Light

Kauneusblogi

Luku 971 - Lempeästi syväpuhdistava detox-naamio!Olen tämän vuoden aikana hurahtanut Estelle & Thildiin, mutta meikkien suhteen! En oikein tiedä, miksi olen kokenut merkin ihonhoitotuotteiden aavistuksen vaikeasti lähestyttävinä. Ehkä syy johtuu osittain siitä, että olen kokeillut merkin ihonhoitotuotteita vuosikaudet sitten, enkä saanut suurta ahaa-elämystä. Mutta meikkihurahduksen myötä luonnollisesti kiinnostuin merkin ihonhoitotuotteistakin. Päätin lähteä liikkeelle helpolla tuotteella, vaikka rehellisesti sanottuna tämän tuotekategorian tuotteita minun ei kannattaisi hankkia, sillä kaappini suorastaan notkuvat syväpuhdistavia naamioita! Naamio sattui olemaan Jolien kesäalessa, joten enhän minä sitä voinut vastustaa.

Estelle & Thild on ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on perustettu vuonna 2007. Nimi tulee merkin perustajan Pernillan lapsista, Estellestä ja Mathildesta. Pernilla havahtui äitiyden myötä siihen, että hän halusi muuttaa sekä uraansa, mutta myös maailmaa positiivisempaan suuntaan ja luoda jotain, mikä olisi ekologista ja kestävää, huomioiden tulevat sukupolvet. Niin syntyi ajatus ekologisesta ihonhoitosarjasta, jolla olisi kunnianhimoiset tavoitteet yhdistää tehokkuus, kokemus sekä kehitys. Brändin tuoterepertuaari onkin vuosien mittaan laajentunut huomattavasti, ja tuotteita löytyy niin herkälle iholle kuin ikääntymisen merkkejä silmällä pitäville, mutta myös ekologisia meikkejä suosiville.
 

Syväpuhdistava BioCleanse Deep Cleansing Detox Mask ( 30 € /  75 ml ) on ihastuttava, hellävarainen mutta tehokas naamio! Naamion raaka-aineina on käytetty bentoniittisavea, joka imee rasvaa ja epäpuhtauksia kun taas seljakukka pehmentää sekä rauhoittaa. Naamio lupaa syväpuhdistuksen ohella supistaa ihohuokosia, mutta myös uudistaa ihoa sekä pitää sen pehmeänä.

Yleensä monet savipohjaiset ja syväpuhdistavat naamiot tuntuvat iholla vaikutusajan loppua kohden epämiellyttäviltä. Kuivuessaan savi saa ihon kiristymään ja kuinka monet kerrat tilanne on ollut todella MEGA-SOS, juostessani kiireen vilkkaa lavuaarin äärelle huuhtelemaan savinaamioainekset pois. Silloin naamio on kuivunut kasvoille todella kiristäväksi ja vain tämän kokeneet tietävät, miten ärsyttävältä liian kuivaksi kuivumaan päässyt savinaamio tuntuu!

Estelle & Thildin savinaamio on siitä ihastuttava, että tämä ei kuivu kiristävän kuivaksi. Ei, sitä vastoin iho jää miellyttävän pehmoiseksi naamion vaikutusajalla. Ohjeessa mainitaan vaikutusajaksi viisi minuuttia, mutta taisinpa viime sunnuntainakin jämähtää television äärelle seuraamaan viimeistä jaksoa Uutishuoneesta ja siitä jatkaen viimeisillä Arne Dahl -jaksoilla ( ja nyyh, nyt sunnuntai illoissa on tyhjiö, kun molemmat sarjat loppuivat! ). Okei, en nyt sentään tuntitolkulla pitänyt naamiota kasvoilla, mutta hyvin pitkään ( ohjelmien välissä taisinkin pikapikaa pestä naamion pois haalealla vedellä sekä vastoin normaaleja tapojani, pikalätkiä ihonhoitotuotteet naamalle ).

Iho myös jää naamion jäljiltä pehmoiseksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. En ole käyttänyt naamiokuurilla erillistä kasvokuorintaa, vaan olen antanut tämän tehdä myös kuorinnan työvuoron. Oma pintakuiva sekaiho ei ole ottanut tästä nokkiinsa ja voinkin suositella tätä heille, jotka kaipaavat lempeämpää otetta syväpuhdistaviin naamioihin.

4 Kommentit

 1. Mun on pakko sanoa, että Estelle & Thild on niitä brändejä, mitä olen käyttänyt vain kropalle, koska mun silmiin on osunut tosi monta postausta, ettei nää oo soveltunut jonkun bloggaajan iholle. :D Joten kynnys kokeilla kasvoille on ollut korkea. Vartalovoiteita sen sijaan rakastan. <3 Naamio yms. huuhdottava tuote olisi varmaan sellainen, mitä ensimmäiseksi kokeilisin, jos kokeilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös vähän askarrutti se, kun olen kuullut näiden aiheuttaneen joillekin ongelmia :D Onneksi nämä ovat toistaiseksi toimeet hyvin ja aion tutustua merkkiin jatkossakin lisää :) En sitten tiedä, olisiko koostumusksia hiottu, jos heille on kantautunut palautetta tuotteista. Nyt en äkkiseltään muista, olenko kokeillut merkin vartalotuotteita.

   Poista
 2. Minä tykkään erilaisista naamioista ja olen siitä onnekas, että ihoni ei helposti reagoi niihin. Kuorintavoiteiden kanssa ei sitten olekaan ihan sama juttu. Syväpuhdistavat naamiot ovat omia suosikkejani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiot on yleensä mullekin helppoja, mutta olen myös saanut naamioistakin reaktioita :O Liian tehokkaat tuotteet voivat aiheuttaa iholle ongelmia. Syväouhdistavat naamiot ovat huippuja, niistä mäkin tykkään <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow