In this Light

Kauneusblogi

Luku 972 - Huippu kosteusvoide meikin alle!

P1011427


Olen monta kertaa maininnut, että olen kosteusvoiteiden suhteen todella ronkeli! Jotenkin se on tuotekategoria, missä minua on vaikea miellyttää. Ja toisaalta, paljon kosmetiikkaa läpi kahlaavana minulla on kriteeritkin korkealla. Mutta esimerkiksi seerumeista ja hoitonesteistä löytyy helpommin tuotteita, määrällisesti enemmän, mistä tykkään hulluna. Kosteusvoiteita jotka vievät jalat alta onkin huomattavasti vähemmän.

Keväällä kiinnostuin hurjan paljon K-Beauty brändi Leegeehaamin Grow Vita Propolis Cream -kosteusvoiteesta ( n. 37 € / 50 ml ), sillä sen kuvailtiin olevan huipputuote lasi-ihon tavoittelussa! Lasi-ihossa haetaan oikein kostean kuulasta, ja kauniisti kiiltävää ihoa. Olen aina fanittanut kuulaan kosteaa ihoa, mikä on toisinaan ollut haastavaa kun iho on ollut rasvoittuvampi. Nykyään kun iho on seesteisempi ja enemmän kuivempi kuin rasvoittuva, voi meikinkin alle laittaa aivan erilaisia tuotteita. Vielä kymmenen vuotta sitten olisin voinut vaan haaveilla tämän tyylisestä voiteesta meikin alle!

P1011430

Voiteen luvataan tuovan iholle hehkua, kuulautta sekä kirkkautta. Se lupaa kosteuttaa, mutta myös ravita ihoa sekä suojata sitä esim. ilmansaasteilta ja muilta haittatekijöiltä. Voiteen luvataan myös tasoittavan ihon sävyä! Voide sisältää hurjat 50 % propolisuutetta, joka tunnetaan myös mehiläiskittivahana. Tästä syystä voide ei sovellu vegaaneille. Mutta propolista mainostetaan luonnon omana antibioottina, ja se on oletettavasti hurjan antioksidanttipitoista kamaa. Voide sisältää myös mm. raaka-aineena juuri nyt hypetettyä nikotiiniamidia eli niacinamidea. Se on oivallinen raaka-aine niin epäpuhtaalle iholle, hilliten epäpuhtauksien muodostumista mutta siitä hyötyvät myös ikääntyvä iho kuin myös iho, missä on värivirheitä.
  P1011441

Olin etukäteen fiilistellyt voiteen olevan hyvinkin geelimäistä, sellaista geelimäistä tytimää. Mutta yllätys olikin suuri purkkia avatessa! Voiteen koostumus on jännä, se on tavallaan geelimäistä mutta kuitenkin se kallistuu emulsioiden ja perinteisten voiteiden puoleen. Mutta tämä on voiteeksi aika kevyt, mutta ei niin kevyt kuin emulsio. Tuoksu on kevyt, vähän hunajamainen.

Käytän voidetta aamuisin, ja sen levitys kasvoille sujuu sukkelasti. Syön välissä aamiaisen ja aloitan sen jälkeen meikkaamisen. Voiteen ylle on todella helppoa levittää meikkituotteet ja en välttämättä tarvitse alle erillistä meikinpohjustusvoidetta!

P1011444

Olin myös etukäteen pohtinut, minä vuodenaikana tuote tulisi toimimaan parhaiten. Kokeilin voidetta heti keväällä kun sain sen käsiini ja ihoni reagoi oudosti näppyillen. Minulla oli silloin käytössä toinenkin tuote ja aavistelin, että näpyt johtuisivat siitä. Päätin antaa Leegeehaamin voiteelle uuden tilaisuuden nyt kesällä, tosin miettien että voide saattaisi olla liian ravitseva ja kosteuttava kesän olosuhteisiin.

Mutta kuinka väärässä olinkaan! Voide on toiminut kesällä superhyvin, samoin nyt alkusyksystä. En ole pitkiin aikoihin mitään muuta voidetta meikin alla käyttänytkään. Iho jää voiteen jäljiltä ihastuttavaksi, sellaiseksi luonnollisen hehkuvaksi. Tämä on myös tuntunut pitävän ihon tasapainoisena ja näppyjä on ollut todella vähän. Aamurutiinini on nyt hyvin simppeli, puhdistan kasvot Patykan miselligeelillä ( joka on todella huippu tuote!! ), ja jos viitsin, levitän Rahukan kasvoveden ja sitten tämän voiteen. En siis laita tämän alle erikseen seerumia, sillä ihoni ei kaipaa sitä. Voide on sen verran hoitava, että pärjään ilman seerumia. Ja rakastan sitä, miten hyvin meikki asettuu voiteen ylle, enkä halua tällä hetkellä kikkailla ylimääräisiä vaan nauttia simppelistä, mutta hoitavasta rutiinista.

Mutta tiedättekös, kosmetiikka-alalla tapahtuu uudistuksia. Ja Leegeehaamista on tullut Dr. Ceuracle! Pelästyin alkuun, että koko tuotemerkki on lopettu, mutta onneksi kyseessä oli vain nimiuudistus. Kyseinen voide löytyy jatkossakin valikoimista, mutta kauhukseni huomasin incin muuttuneen. Uudessa incissä oli pari ainesosaa, joiden suhteen olen henkilökohtaisesti varuillani, joten voi olla että voiteen ja minun rakkaustarina jää vaan tähän yhteen purkkiin ( ellen sitten haali käsiini näitä vanhan mallin purkkeja! ). Harmi, mutta niin voi joskus tapahtua. Ehkä se olikin liian hyvää ollakseen totta, että löysin supermahtavan voiteen meikin alle, nyyh!

2 Kommentit

  1. Äh, toi on aina niin ärsyttävää, kun brändi joko lopettaa tai sitten menee kopeloimaan muuten jotain omaa suosikkituotetta. Vielä enemmän ketuttaa, kun olet löytänyt unelmatuotteen, innoissasi kirjoitat siitä blogiin ja juttua tehdesää löydät sitten tietoa uudistuksista. Käynyt itsellekin pari kertaa näin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toi on niin ärsyttävää :D No, onneksi uusia tuotteita tulee ja olen löytänyt uuden, todella ihastuttavan tuotteen meikin alle :) Ja aion siitä jossain vaiheessa kirjoittaa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow